Bezoektijden bovenij ziekenhuis

/ 21.11.2020 / Esmee

Mijn Slingeland. We kijken uit naar de reacties op de vacatures.

Daarnaast wordt voor het embedden van video's gebruik gemaakt van Youtube en Vimeo. Volg ons op onze sociale kanalen! BovenIJ ziekenhuis 1 oktober om ·. Wervingsproces leden Raad van Toezicht Slingeland Ziekenhuis gestart. De bezoeker mag dan maximaal 1 uur blijven. Geef je op via de website.

Slingelanders schitteren in Jerusalema Dance Challenge. De eerste contactpersoon van de patint bepaalt welke vijf mensen dit zijn, afspraken in overleg met de verpleging.

Elke bezoektijden bovenij ziekenhuis mag 1 uur per dag 1 bezoeker ontvangen. Wil je deelnemen. Dat betekent bijvoorbeeld dat u niet met ons kunt appen en beeldbellen.

Dit uur is inclusief het aantrekken van beschermende materialen, bezoektijden bovenij ziekenhuis.

Maatregelen met betrekking tot bezoek

Bezoektijden Om patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus, zijn de bezoektijden en bezoekregels voor patiënten die in het ziekenhuis liggen aangepast.

Contact meer informatie over Contact Ga naar Contact. Indien u moet wachten voor de sluis wordt u verzocht dit op het balkon buiten de afdeling te doen.

De eerste oogst is binnen! Intensive Care Op de Intensive Care worden er in overleg met de familie afspraken gemaakt over bezoek. Kijk voor het actuele overzicht op: Coronavirus, onze maatregelen   De verpleging informeert de contactpersoon over de geldende bezoektijden en regelingen op de afdeling.

U zit op verzoek van de GGD of het ziekenhuis in thuisisolatie.

Ben jij jonger dan 55 jaar en beschikbaar voor een interview van een uur. Heeft een patint geen mobiele telefoon of tablet? Ook krijg je bij de voorlichting bevallen een virtuele rondleiding door ons Moeder Kind Centrum.

Stuur een kaart. Voor een toiletbezoek dient u gebruik te maken van de toiletten in de centrale hal, bezoektijden bovenij ziekenhuis, het is niet toegestaan om gebruik te maken van de toiletten bij de patintenkamers. Zwangeren: Dagelijks: n bezoeker per patint per dag, tussen Tijdens kluis huren rabobank bezoekuren gaan de verpleging en de behandeling uiteraard gewoon door.

Uw browser is verouderd

Bezoektijden, -regels en maaltijden De algemene bezoektijden van het IJsselland Ziekenhuis zijn: Alle dagen inclusief weekend en feestdagen : BovenIJ ziekenhuis 25 juni ·.

Goedkoop met de bus naar de poli.

Daar is bezoektijden bovenij ziekenhuis. De veiligheid van onze patinten, onze medewerkers en onze bezoekers staat communistische partijen in nederland. Mijn Slingeland.

Moeder Alisha en vader Bart uit Purmerend kozen ervoor om te bevallen in een Amsterdams ziekenhuis en hebben de zorg in het Moeder Kind Centrum goed ervaren. Het liefst duurt een bezoek niet langer dan een uur.

Controle op klachten coronavirus

Patiënten en medewerkers hebben inmiddels kunnen proeven van de verse oogst. Niet meer dan drie bezoekers mogen tegelijk naar binnen. BovenIJ ziekenhuis 25 juni ·.

  • Dan kunt u berichten sturen en video bellen.
  • We zoeken nog 5 patiënten!
  • Zorg met dit mooie weer voor verkoeling en drink voldoende water.
  • Heeft u vandaag een afspraak bij de preoperatieve polikliniek?

Door een storing is inloggen in Mijn BovenIJ tijdelijk niet mogelijk. Bezoekregeling en bezoektijden per afdeling Terminale patinten Terminale patinten mogen maximaal vijf bezoekers ontvangen. Wanneer niet op bezoek.

Dit kun je vergelijken met een vlucht naar Parijs. Inschrijven voor 7 septe Bezoektijden bovenij ziekenhuis je op via de website. Neem uw legitimatiebewijs mee. Wil je deelnemen?

Wanneer niet op bezoek?

Houd bezoek met kinderen kort. Samen zorgen we ervoor dat het coronavirus zo min mogelijk de kans krijgt om zich te verspreiden. Wij verzoeken u om op alle verpleegafdelingen geen vaste planten mee te nemen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Een Covid-patint die twee weken of langer is opgenomen, mag bezoek ontvangen. Wil je meer weten over borstvoeding. Patinten met verdenking bezoektijden bovenij ziekenhuis corona Verpleegafdeling: Patinten met verdenking van corona op de verpleegafdeling mogen bezoek ontvangen.

Andere: