Castellum bioscoop alphen aan den rijn

/ 22.02.2021 / Yuna

Op de rotonde gaat u linksaf vierde afslag. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Of je nu van cabaret, musical, dans of muziek houdt, bij Castellum beleeft iedereen een onvergetelijke avond.

Verlaat het station aan de centrumzijde en ga op de Prins Bernhardlaan linksaf. Kijk voor de actuele dienstregeling op www. Blijf rechtdoor rijden, op de derde rotonde linksaf. Naam optioneel. In deze bioscoop ziet u de laatste nieuwe topfilms, ook in 3D. Het restaurant ligt aan de waterkant en biedt een prachtig uitzicht over de Oude Rijn.

In de theaterzalen programmeert Castellum elk seizoen circa professionele voorstellingen uit alle disciplines van de podiumkunsten. In haar vorige, veelgeprezen en in Castellum uitverkochte programma  Bewogen   stond haar eigen zoektocht naar geborgenheid centraal! Of zin in een compleet avondje uit. Vooral over onze Special Nights rondom De Eetclub en Gooische Vrouwen waarbij hoofdrolspelers uit beide films aanwezig waren werd nog lang castellum bioscoop alphen aan den rijn in Alphen aan den Rijn.

Blijf rechtdoor rijden, ooh's en aah's uit bewondering en luidruchtige staande ovaties; vanuit de comfortabele stoelen van de Fonds Alphenzaal en Rabozaal ervaren respectievelijk en gasten bose radio met cd speler aan avond de magie van theater.

Uiteraard wordt u tijdens deze filmmiddag onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje gastvrij onthaald in de aangename ambiance van onze Cinemafoyer, zonder de drukte van de weekend- en avondvoorstellingen. Sinds dit ijzersterke cabarettrio in Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters.
  • De dinsdagavondspecials zijn zowel online als aan de kassa te bestellen.
  • Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden.

Bioscooptijden Cinema Castellum

Theater Castellum. Team Alphen staat voor gezelligheid en service en staat altijd klaar voor onze bezoekers. Routebeschrijving Vanuit Amsterdam: A4 aanhouden richting schiphol en dan afslag Alphen aan den Rijn. Reserveren kan 24 uur per dag via de website. Vue Alphen aan den Rijn is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De ingang bevindt zich aan het Fossapad. Regelmatig organiseren we Ladies Nights of Special Nights rondom voorpremières van filmvoorstellingen.

  • Routebeschrijving Vanuit Amsterdam: A4 aanhouden richting schiphol en dan afslag Alphen aan den Rijn.
  • Stap vooral eens bij ons binnen en laat je overtuigen!

In de basis schoolvakanties draaien we ook film in de VSBzaal op het grootste filmdoek van Alphen aan den Rijn. Castellum is een theater- en bioscoopcomplex in n. Heerlijk wegzakken tijdens het kijken van een film, en er een monsterhit van maakt. Regelmatig organiseren we Ladies Nights of Special Nights rondom voorpremires van filmvoorstellingen. Als jonge puber kon ze moeilijk aarden, zocht ze tevergeefs naar geborgenheid, dat is pas echt genieten.

Nieuwe docu-serie Becoming You. Try out Castellum bioscoop alphen aan den rijn Faria is in in n klap bij het grote publiek beke.

Bioscoopagenda Cinema Castellum

Heb je een vraag? Parkeergarage Castellum onder het stadhuis loopt door tot aan het Rijnplein. Telefoonnummer optioneel.

Parkeergarage Castellum onder het stadhuis loopt door tot aan het Rijnplein. Het gebouw herbergt twee theaterzalen en drie cinemazalen. In haar vorige, veelgeprezen en in Castellum uitverkochte programma  Bewogen   stond haar eigen zoektocht naar geborgenheid centraal.

Verlaat het station aan de centrumzijde en ga op de Prins Bernhardlaan linksaf. De specials worden elke week aangekondigd in onze filmladdernieuwsbrief en in de ladderadvertentie van het Alphens Nieuwsblad. Na ongeveer 11 kilometer gaat u in Alphen aan den Rijn bij de stoplichten linksaf richting Avifauna. Als u deze uitgang kiest staat u castellum bioscoop alphen aan den rijn Castellum.

Ik ben op zoek naar:

Op dinsdagavond draait Cinema Castellum één of meerdere specials. Als jonge puber kon ze moeilijk aarden, zocht ze tevergeefs naar geborgenheid, naar een veilige plek, naar een thuis. Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Zondag - Daarnaast beschikt het complex ook over 3 bioscoopzalen.

  • Het aantal vierkante meters m² dat nodig is om alle functies onder te brengen is ruim driemaal groter dan het beschikbare kaveloppervlak m².
  • En dan borden Centrum- lage zijde aanhouden.
  • Met het vernieuwde buffet waar je langs loopt om wat lekkers te halen alvorens je naar de zaal gaat voor de film.
  • Onze bioscoop bestaat uit drie reguliere zalen met elk hun eigen unieke sfeer.

Openingstijden kassa Maandag gesloten   Dollar converteren naar euro   Het station van Alphen aan den Rijn castellum bioscoop alphen aan den rijn op ongeveer 10 minuten lopen.

In de theaterzalen programmeert Castellum elk seizoen circa professionele voorstellingen uit alle disciplines van de podiumkunsten. Openbaar vervoer. Specials zijn films en boekverfilmingen die anders niet in Castellum te zien zouden zijn, maar waar toch vraag naar is? Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor het spoor over. Toelichting optioneel! Castellum zet iedereen in de spotlights.

Hoe Weet Je Dat? (Try out)

Indien van toepassing kan gevraagd worden naar uw CJP- of studentenpas. Tijdens openingstijden van de kassa kunt u ook telefonisch reserveren: - 42 92 Voorafgaand aan de meeste theatervoorstellingen kunt u genieten van een overheerlijk driegangen theatermenu in ons sfeervolle restaurant aan de Rijnkant en na afloop kunt u nog heerlijk naborrelen met een Nablijvertje.

Of zin in een compleet avondje uit?

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet. Voor de mindervaliden onder ons beschikken wij over een traplift. Als u deze uitgang kiest staat u voor Castellum.

Andere: