Chromecast rtl xl

/ 09.01.2021 / Kim

In eerste instantie was dit alleen mogelijk als je een RTL XL Premium van 5 euro per maand account had, maar sinds januari is dit ook voor de gratis gebruikers beschikbaar. Zoek in plaats daarvan naar. Niet voor niets dat ik mijn kabelabonnement al jaren geleden heb opgezegt.

Nu keek eens in de Googleplaystore app onder het kopje mijn apps. Nu lees ik dat de gratis dienst stopt en we minimaal 4 euro per maand moeten betalen willen we dit blijven gebruiken. Niet voor niets dat ik mijn kabelabonnement al jaren geleden heb opgezegt. Ga naar oplossing. Geef de Xc eens een reset d. DEV team bestaat zeker uit Apple fanboys.

Hier werkte wel alles naar behoren, chromecast rtl xl. Eerst iOS voor Chromecast! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De programma's van bijvoorbeeld SBS6 speelt hij wel gewoon af.

Geescaleerd naar de klantenservice voor je.

Geescaleerd naar de klantenservice voor je! Bekijk onze Facebook®-pagina. Dus beginnen met een aflevering en later verder kijken is geen probleem meer.
  • Resultaten voor. Waar de cast-optie juist als extra service wordt aangegrepen door steeds meer Apps, gebruikt RTL het om mensen geld afhandig te maken.
  • Maar wie betaalt dan de rekening, slimmerik. Brink 21 februari, Al een paar dagen werkt de app rltl xl niet meer.

RTL XL via NLziet op Chromecast

De app onthoudt waar je gebleven bent. Via de website rtlxl kun je wel gratis kijken via de chromecast. Nu pas. Ik heb ook een ander toestel met een losse chromecast2, ook hier ondervind ik geen problemen en werkt alles naar behoren. Heb een chromecast gekocht om rtlxl te omtvangen.

  • Ik ben nu eindelijk blij met mijn aankoop. De publieke omroepen bieden bovendien hun live tv-signaal aan via de app.
  • Voordat ik dit toestel heb aangeschaft had ik eerst de op zichttermijn thuis. Bedoelde u:.

Ik kom trouwens via een andere weg onder systeemapps terug bij de Google cast reciever waar ik meer opties heb. Nancy Vendeville 17 september, Ik heb een samsung TV en zit al een jaar te etteren. RTL zendt vooralsnog geen live-televisie uit via zijn mobiele app. NLziet is een betaalde dienst. Het is dus echt een bug of iets wat chromecast rtl xl bijgewerkt lijkt te zijn in deze toestellen.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Nu lees ik dat de gratis dienst stopt en we minimaal 4 euro per maand moeten betalen willen we dit blijven gebruiken.

Ik heb alles terug gezet naar fabrieksinstellingen en hij is weer beschikbaar. Een winkel zoeken Een winkel zoeken Zoeken.

Wat is het versie nummer 1. De kwaliteit van chromecast rtl xl progs is beter als van NPO. Het probleem doet zich dus alleen voor met het casten van RTLXL en nog even voor de duidelijkheid op een losse chromecast op een mijn oude tv kan ik het gewoon casten zonder problemen. Geef de Xc eens een reset d. Doe ik al maanden en het werkt zowel op telefoon als tablet, chromecast rtl xl.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Ik ben nu eindelijk blij met mijn aankoop. Innovatie Blockchain Disruptie Financials Strategy. Tim 8 februari, Eerst iOS voor Chromecast? Je kan deze bijvoorbeeld niet terug zetten naar fabrieksinstellingen of iets dergelijks.

Het is dus echt een bug of iets wat niet bijgewerkt lijkt te zijn in deze toestellen.

  • In het buitenland kun je rustig tv kijken, zonder een cent te betalen.
  • Publishing '15 60K.
  • Vul je gegevens in om meldingen te ontvangen.
  • Absurd dat betaald moet worden om de app chromecast geschikt te maken.

Wilde ook een programma van RTL terugkijken, chromecast rtl xl. Kan alleen nog maar chromecast gebruiken met een betaald premium abo. Chromecast rtl xl voor RTL : weer een kijker minder. Community Deel jouw ervaring. Niet voor niets dat ik mijn kabelabonnement al jaren geleden heb opgezegt. Other Creative Digital Design e-commerce platforms Singularity.

De app onthoudt waar je gebleven bent.

Meest gestelde vragen

Men gaat niet mee met de tijd en kan niet concurreren met de concurrentie die wel hun klanten bedient. Ik heb trouwens de NPO gebruikt en die kan ik wel casten. Het is kost je 7,95 per maand.

Uw bericht. Ik heb alles terug gezet naar fabrieksinstellingen en hij is weer beschikbaar, chromecast rtl xl. Deedhet niet. Sony ik zou graag willen dat jullie met een oplossing gaan komen voor dit probleem.

Andere: