De 3 zussen rhenen

/ 12.01.2021 / Marlies

Met ons inlevingsvermogen maken wij van uw wens een feest. Om te beginnen grote parkeerplaats met voldoende invalide plaatsen.

Beoordeeld op 20 augustus via mobiele applicatie Veredelde snackbar.

Waarom het toegelaten wordt om te roken bij mensen die zitten te eten?? De Opschepper punten. Dus dan maar een uitsmijter. Claudia Peters 31 punten. Heerlijk gegeten en prettige bediening.

Doubletree by Hilton Royal Parc Soestduinen. Alleen toegestaan in de serre niet binnen in het restaurant.

Heeft dit restaurant een gezellige bar. Mist finesse in de gerechten. Marijke Wuits. Lees ook onze privacyverklaring. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Community Hoe was jouw ervaring? Pim Naafs punten.

Beoordeeld op 4 augustus Vreselijk slecht. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Maak uw bezoek onvergetelijk Boek een arrangement. Ook voor ons kleinkind goede service, extra bakje fijngesneden fruit. Hilda Rosman punten. De amuses die we vooraf kregen waren lekker en leuk opgediend.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Beoordelingen Heerlijk gegeten en prettige bediening. Kort samengevat: geweldige locatie, maar het eten was weinig speciaal en best aan de prijs. Bedankt voor je hulp. De 3 zussen rhenen was jouw ervaring. We hadden graag iets rustiger gezeten. Beoordeeld op 10 juli Goed eten, zeer matige bediening.

Populaire trouwlocaties in de buurt

De kwaliteit van de gerechten is erg hoog bij de 3 Zussen. Is dit een wijnbar? Als hoofdgerecht kozen we voor de zalm en het duo van lam.

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. De High wine is de luxe manier van borrelen, wachtend op een Echter niet waard om hier te de 3 zussen rhenen.

We hebben 10 minuten zonder begroeting aan tafel gezeten, echt een aanrader. Ik zie ons nog weleens teruggaan.

Hoe was jouw ervaring?

Zie hierbij ook onze Take Away kaart! Goede smaak combinaties, mooie presentatie en een goede balans van hoeveelheden op het bord. Qua service is een amuse lekker en brood attent, evenals een bakje friet waarvoor niets wordt gerekend.

Een restaurant waar je een flinke rekening van krijgt, de 3 zussen rhenen, die echt niet waard is voor pretenties die niet waar worden gemaakt. Alle arrangementen. Annet Renfurm. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen? Had zelf gekozen voor de spareribs zonder bot en kon daarbij kiezen voor groente of salade. Minimum: 1Maximum: De Trio van vlees was te ver door gegaard.

Waarderingen en beoordelingen

Met 3 personen gedineerd op 10 juli. Perfecte ontvangst, Super terras en uiterst sfeervol. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Meer beoordelingen bekijken.

Ik geef het nog een kans maar ben bang dat er over de jaren teveel bezuinigd is op personeel etc. Bekijk nu. Van binnen is het geheel gestyled tot een stoer, industrieel en warm restaurant.

Andere: