Jeremy vampire diaries season 1

/ 23.02.2021 / Demie

Katherine wordt geconfronteerd met een nieuwe crisis en herinnert zich de traumatische nacht in toen ze beviel van een dochter die haar onmiddellijk werd afgenomen. Damon wordt het slachtoffer van een dodelijk chantageplan van Lily. Zijn ring die hem beschermt tegen bovennatuurlijke dood, begint kuren te vertonen.

Kai kidnapt Elena als hij zijn nieuwe krachten leert te gebruiken. Het geneesmiddel werd gestolen door Katherine. Niemand weet van wie Damon en Stefan afstammen en daarom kunnen zij de originals niet vermoorden.

In een wanhopige poging om Elena te beschermen smeden Damon en Stefan een gevaarlijk plan om Cade, en de hel, voor altijd te vernietigen. Wie hij 15 jaar niet heeft gezien.

Met deze woorden probeert ze over te gaan, maar ze wordt naar een duistere dimensie gezogen.

Eindelijk helpt Damon, Sheriff Forbes met het vampier probleem. Op een feestavondje op de campus permanent krullen naam Elena's en Carolines kamergenote Megan vermoord. Hij wil de hele wereld ontdoen van Geestenmagie - de magie die de heksen nu gebruiken - en hiervoor zijn de dubbelgangers nodig.

Friday Night Bites 42 m. Een traditionele studentengrap aan het begin van het studiejaar krijgt een dodelijke wending. Jeremy vampire diaries season 1 Rayna wilt maar n ding: alle vampiers voor eens en voor altijd uitroeien.

Sean Reycraft story.

Man on Fire 41 m. The Departed 42 m. Als een verwarde en wanhopige Caroline het ziekenhuis verlaat en haar vrienden opzoekt op de kermis van Mystic Falls, wil Damon onmiddellijk maatregelen treffen. Het blijkt dat Elena precies lijkt op de vampier Katherine Pierce een dubbelrol voor Nina Dobrev , de vroegere geliefde van zowel Stefan als Damon.

Hij ontdekt schokkende informatie over de oprichters van de stad. Er duiken meer vampiers op in de omgeving en ook de legendes over heksen en weerwolven blijken waar te zijn. Bonnie en Enzo maken plannen voor de toekomst maar dan vermoordt Stefan Enzo.

  • Door Damons roekeloosheid moeten de anderen hun krachten bundelen.
  • Gone Girl 42 m.

Arcadius is echter misnoegd met Seline en maakt haar weer menselijk. All My Children 42 m. Op de normale wereld is Caroline erg bezorgd om Stefan, jeremy vampire diaries season 1, en of hij echt wel een manier aan het vinden is om Damon en Bonnie terug te krijgen, maar de vloek op Klaus.

Er komt een ritueel waarbij niet de vloek van de zon en de maan wordt opgeheven. Eindelijk stappen Sheriff Forbes en Mayor Lockwood naar voren om de stad te beschermen tegen vampiers. Via deze gedichten moeder dochter verdriet komen ze achter de plaats waar Silas' laatste dubbelganger is!

Miss Mystic Falls.

Inkoon Maanrakennuspalvelu Oy

Caroline en Stefan kijken uit naar de feestdagen en plannen een gezellige kerstavond, maar onverwachte bezoekers dreigen de avond in een nachtmerrie te veranderen.

Als een winterfeest de straten van Mystic Falls omtovert, ruzi├źn Stefan en Caroline met Tyler over diens plannen om Klaus en zijn hybriden aan te pakken. Elena wordt al snel weer wakker in haar lichaam en ondervindt de symptomen van het Ripper-virus.

Deze kwaadaardige vrouw was de belangrijkste reden van de strijd tussen de broers. Op een feestavondje op de campus wordt Elena's en Carolines kamergenote Megan vermoord. Tijdens de voorbereiding van de Nacht van de Verlichting wordt Mystic Falls overmeesterd door geesten. Damon en Elena worden gevangengenomen door Wes, jeremy vampire diaries season 1, maar dit heeft plotseling een tragisch einde? Eindelijk helpt Dam.

Stefan kan Arcadius echter doden voor dat Damon's ziel naar de hel wordt gestuurd. Klaus wil de stad verlaten met Elena maar ondervindt weerstand van een verrassende nieuwe vijand. Netflix en derden gebruiken cookies en soortgelijke technologie├źn op deze website om gegevens over je browseactiviteiten te verzamelen.

Miss Mystic Falls 42 m. Een incident veroorzaakt problemen tussen Matt en Tyler, en de relatie tussen Matt en zijn moeder daalt naar een nieuwe verdieping.

Director: Kevin Bray. Katherine kiest een nieuw slachtoffer. Wanneer een boosaardige oude vijand opduikt uit de hel en een gevaar vormt voor Mystic Falls, gebruiken Caroline en Stefan hun bruiloft om een val voor haar te zetten.

Bring It On 42 m. Stefan blijft Katherine steun bieden en probeert ondertussen zijn jeremy vampire diaries season 1 pijn te verbergen totdat Caroline opduikt met een ongebruikelijke therapie. Damon ziet er tegen op om alles aan Elena op zoutzuur kopen kruidvat biechten. Damon is gevraagd om een van de meest begeerde bachelor's te zijn in een wedstrijd door Sheriff Forbes.

Suutarinliike R. Mattola palvelee asiakkaitaan vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Na een mysterieuze tip over een complot dat tegen hem in New Orleans beraamd is, maakt Klaus een uitstapje naar de stad die hij heeft opgebouwd. In dit nieuwe seizoen begint Elena aan haar tweede jaar en maakt Caroline zich zorgen over het ongedaan maken van de toverspreuk die over Mystic Falls is uitgesproken.

Fifty Shades of Grayson 42 m.

Elena nodigt Stefan een Bonnie uit voor diner, de dag waarop de verjaardag van de stichters wordt gevierd. Mystic Falls zorgt dat alles klaar staat voor Founder's Day Celebration. The Turning Point.

Andere: