Kosten overtocht texel auto

/ 30.11.2020 / Ajdin

Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 26,9 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1.

Beleef de seizoenen op Texel. Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal. Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren. De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel. Dan zijn de kosten voor een scholierenpas 11,50 euro per kwartaal. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen.

Bekijk ook de vertrektijden naar Texel, kosten overtocht texel auto. Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso! Kosten overtocht texel auto Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Teso Texel is de firma die sinds de veerdienst tussen Den Helder en Texel verzorgt. Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, mits de hond niet uit de auto kan springen.

Kosten overtocht auto met caravan

De maximum leeftijd is 26 jaar. Op drukke dagen vaart de boot twee keer per uur. Bekijk ook de vertrektijden naar Texel. Heb je de boot gemist? Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden. Op Zondag vaart de boot vanaf 8.

Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. De maximum leeftijd is 26 jaar?

Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden! Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is?

Houdt kosten overtocht texel auto met een wandeling van ongeveer 10 minuten. De self-service loketten zijn enkel voor personenauto's en busjes tot 6,5 meter zonder aanhangwagen of caravan. Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso.

Boot naar Texel

Beleef de seizoenen op Texel. Alleen de dag waarop u vanaf Den Helder naar Texel reist is bepalend voor het daltarief. Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden.

Het parkeerterrein is onbewaakt en reserveren is niet mogelijk. Kijk voor de actuele vaartijden op www, kosten overtocht texel auto. Tijdens vakantie of andere drukke periodes kunnen er extra afvaarten plaats vinden. Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier.

Er worden geen tickets voor een enkele overtocht naar Texel verkocht.

Disney+ gratis proberen

Geen ramp, over een uurtje is er opnieuw een afvaart. Je hond mag gratis mee op de veerboot naar Texel, echter dien je je hond tijdens de overtocht aangelijnd te houden. De eerste boot gaat al om 6. De maximum leeftijd is 26 jaar. Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen. Bekijk ook de vertrektijden naar Texel. Kosten overtocht texel auto Lees meer Noodzakelijk Noodzakelijk, kosten overtocht texel auto.

Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. Lees alles over Parkeren op Texel. Eeen TESO ticket is altijd een retourticket. Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen. Hierdoor is Ralph lauren polo shirt kind uitsluitend per boot bereikbaar.

Teso Texel

Ervaar het echte eilandgevoel! Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Auto en motor Komt u met uw auto of motor naar Texel? Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen.

Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7 uur. Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket! Via het ticketloket komt u op het opstelterrein.

Andere: