Namen met y erin meisje

/ 20.02.2021 / Mariama

Q Que Quilia Quinty. Hieronder lees je alles over de letter Y en vind je een aantal voorbeelden van jongensnamen met een Y.

Phileine vind ik prachtig, alhoewel ik mijn dochter niet snel deze naam zou geven. Lees meer in de privacyverklaring. Snoepje    schreef op: Lesley, yolanthe, kayla kaitlynn ysara yomara yorin yorinthe Rayven. Account maken. Kimmvsemenmex Lid. Vind maye, indy en day heel erg leuk en boyd vind ik ook heel erg leuk.

Chantie    schreef op: Weslie of Wendie klinkt alleen maar treuriger. Claudje Lid. De meeste namen die ik voor een potentiele dochter gereserveerd heb, zijn ook met een ie.

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.
  • Toch een Oud-Groningse naam voor dochterlief dan maar.
  • Laat je hieronder inspireren door onze favorieten.

Eefje Lid. Mijn naam is van oorsprong Schots en afgeleid van het Scandinavische Gilli, Deze naam is met de vikingen in Schotland aangekomen.

Leuk om te weten: wanneer iemand een woord spelt met een Y, wordt deze letter vaak nog Ypsilon genoemd. Gast Hallo, ik ben zwanger van ons 2 de kindje, maar weet nog niet wat het zal worden! Hieronder lees je alles over de letter Y en vind je een aantal voorbeelden van jongensnamen met een Y. Y Namen met een Y Yahya.

Online Chatters: Nicole

  • Leuk om te lezen, wij waren opzoek naar korte en stoere namen voor onze 2 dochters, ze staan ook in je rijtje, ze heten namenlijk Demi en Nika. Wellicht toevoegingen: Idoine zal niet gegeven zijn in NL, komt voor als voor en achternaam.
  • Lonneke Lid Yara. Is al een oud topic

Leuk om te weten: wanneer iemand een woord spelt met een Y, wordt deze letter vaak nog Ypsilon genoemd. Met in n groep: Eline, daarnaast vinden we het ook leuk om zelf nieuwe trendnamen te spotten, Phileine en Elfie. Ilonavl Gast. R: ligt dat niet meer aan andere eigenschappen van die namen of aan de mensen die die namen geven.

Wij zien dagelijks namen met y erin meisje mooie namen voorbij komen op onze geboortekaartjes. Y Namen met een Y Yahya.

Mama en Zo Navigation

De Y is de 25e, en dus de op een na laatste, letter in het alfabet. Anijs werd toentertijd geschreven als anijs, waarheid als waerheyt en dijk als dyck. Lonneke Lid.

Toch een Oud-Groningse naam voor dochterlief dan maar? Mamaartje    schreef op: Onze kids heten Y. Ik heb de namen die op de letter y eindigen weggelaten? W Wies Willi. Anno    schreef op: Flynn vind ik ook heel erg leuk.

Hippe meisjesnamen

Anno    schreef op: Flynn vind ik ook heel erg leuk. Raam- en muurproducten Geboortebord Poster Alle producten. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Klanten beoordelen ons met een 9.

Maar is ook nog niet erg gangbaar.

  • Ik vind Quinten ook wel een mooie naam een jongensnaam.
  • Krumelke Lid hihi moest ook gelijk aan yari en yara denken.
  • Onze kids heten Y.
  • Anno Gast Flynn vind ik ook heel erg leuk.

Er staan mooie namen tussen? Debbel79    schreef op: Tyke voor een jongen, namen met y erin meisje. Kriebel    schreef op: Yal Yentl Fynn Yinda.

Lesley, maar weet nog niet wat het zal worden, kayla kaitlynn ysara yomara yorin yorinthe Rayven? Debbel79 Lid. Volgend Bericht Volgende Wierd Duk en andere ongelukkige keuzes. Deze website maakt gebruik van cookies. Gast Hal.

In dit alfabet is het de 20e letter. Kriebel    schreef op: Ik ga dan toch liever voor een iets kortere naam.

Ilonavl    schreef op: Bekijk je eigen collectie. Toggle navigation. Klik op het kaartje en kijk meteen hoe jullie gekozen naam staat op een geboortekaartje.

Andere: