Restaurant de lange muur brunssum

/ 25.01.2021 / Nihad

Jawel, Stefan en ik waren uitgenodigd door zijn oom die jarig was en die kende een goed wokrestaurant in Nederland. Wat minder vond ik dat het erg rumoerig binnen was. Goed op smaak.

Zelf deel ik die mening absoluut niet. We zijn hier al zeer vaak komen eten, zowel onder ons tweetjes al met meerdere personen. Meer beoordelingen bekijken. Het was mooi om te zien hoe de koks wokken alhoewel het moeilijk was om daar bij te komen. Ook een duidelijk minpunt vond ik de on-alerte houding van het bedienend personeel. Van te voren betalen vind ik prima, zelfs logisch eigenlijk.

Voor ieder zal er echter wat wils bij zitten. Hanny en Paul 5 punten. Geen lange muur meer voor ons. Zeker ook als je een feestje te vieren hebt. Al een aantal malen geweest. Van gebakken banaan krijg ik nooit genoeg.

De zaal kan soms wat luidruchtig zijn, maar als je rustig wilt uit eten moet je naar een michelin restaurant gaan, en niet naar een wok. Bij ons in de familie wij waren met 21 personen was er ook een jarige.

Het eten viel erg tegen. Hier was niets op aan te merken. Gisteren met 2 vrienden wezen eten. We zijn afgelopen zondag voor het eerst hier gaan wokken met 4 personen. Afhaal is iets minder dan de wok! Maar nu moeten we toch helaas opmerken dat het ze de laatste tijd wat te goed lijkt te gaan, waardoor men steekjes laat vallen.

Accepteer Weiger.

  • Op voorhand ging ik al eens reviews lezen, en die waren eigenlijk niet mals.
  • Accepteer Weiger.

De presentatie van het etenswaar ziet er prima uit. Was bang dat het zou tegenvallen ipv het normale wokken hier. Heb het laatste jaar diverse keren afgehaald in het restaurant.

De eerste ronde was voor mij de sushi? Ondanks de mooie verbouwing en uitbreiding buffet ben ik niet meer van plan daar nogmaals te gaan eten.

Gegevens De Lange Muur B.V.

Altijd heerlijk eten en genoeg keuze. Uiteraard was er ook nog veel rauw vlees voor in de wok, maar daar heb ik geen foto van. Voor ons het beste uit deze omgeving, zeker een aanrader voor liefhebbers van Chinees Eten!

José van Wordragen 49 punten.

Mijn favoriete deel. Daarna natuurlijk wokken, barbecuen of op de teppanyaki plaat. Deze blog gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren. Mijn eerste bordje : sushi en een bol waarvan ik niet meer weet wat het was. We hebben vanavond ons 40 jarig huwelijk gevierd?

Adres & Telefoon

Wokken altijd erg lekker en uitgebreid assortiment. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Bas Diphoorn 56 punten. En dan nog zoveel al je kunt. Is dit een restaurant waar voornamelijk fastfood geserveerd wordt?

  • Hoe was jouw ervaring?
  • Hier voor de 3de keer gaan eten.
  • Was gelukkig erg rustig dus we konden onze gang gaan.
  • Vind het een geweldig restaurant.

Het restaurant de lange muur brunssum smaakte overheerlijk. Dan zou je nog voor de sfeer kunnen gaan, koude frikandellen. Datum van bezoek: september Ik heb dit wok restaurant al vele malen bezocht en ben er altijd zeer tevreden over. Sushi was niet vers, niet doen? Robert Zeegers 60 punten. De eerste ronde was voor mij de sushi.

Jammer van het geld.

Meer meldingen op dit adres

Wil je rustig, sfeervol en lang eten Datum van bezoek: februari Ja, als het druk is, is het effe wachten, maar ja die mensen hebben ook maar 2 handen.

Soms is het wel erg druk ja, vooral aan de plaat maar dat vind ik niet gek aangezien je voor zo'n mooie prijs zo lekker kunt eten, restaurant de lange muur brunssum. Met mijn famlie daar gegeten in December [ mijn verjaardag ] en morgen gaan we weer. Alles wat er ligt is vers en oogt heel fris.

Andere: