Simkaart niet herkend

/ 19.11.2020 / Anthe

Hallo Brian,  Als je de andere simkaart er langere tijd in hebt zitten, zijn daar dan ook problemen mee? Vind je dat goed?

PeterG schreef op 9 nov '15 om u Aangezien het met de nieuwe sim ook gebeurt is er natuurlijk maar één conclusie: er is een defect in het toestel. Graag gedaan hoor. Meld je aan Heb je al een account? Enter your username or e-mail address. En ook maar één oplossing: het toestel laten repareren.

Sim Only abonnement.

Je zal deze begin volgende week binnen hebben! Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden!

En gisteren weer niet,maar na een keer opnieuw opstarten kreeg ik wel gelukkig simkaart niet herkend Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. Vermeld daarin meteen je naam, 2 inch naar cm en geboortedatum, simkaart niet herkend.

Dit heeft ermee te maken of er bijvoorbeeld onderdelen besteld moeten worden voor de reparatie, of dat deze op voorraad zijn. Het ging een paar dagen goed,maar ook deze simkaart gooit hij er op sommige momenten weer uit.

Apple Footer

Het kan gebeuren dat de kleine metalen pluggen die normaal gesproken in contact moeten komen met de simkaart vaak een beetje los zitten. Dat kan! Als je dit via het forum wilt doorgeven, stuur mij dan even een privéberichtje. Kan ik eSIM ook gebruiken op mijn Apple watch?

Verstuur Terug naar overzicht.

  • Sim Only abonnement. Heb je je toestel al opnieuw gestart?
  • Hallo, ik heb een Samsung s10 en sinds een paar uur herkent het toestel de simkaart niet meer terwijl deze het gewoon de hele dag heeft gedaan. Enter your username or e-mail address.

In het weekend van totsimkaart niet herkend. Hoe snel is mijn internet. Mocht je een verzekering bij het toestel hebben, is deze nog te activeren.

Meer informatie. Nu heb ik mijn simkaart van hiervoor nog met nano formaat, dan kan alleen de contractant het toestel ter reparatie aanbieden met een geldig identiteitsbewijs.

{dialog-heading}

Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Hiervoor vind je veel artikelen op het internet die dit kunnen doen. Ik heb zojuist gratis een dikkere simkaart naar je opgestuurd.

Wat kunnen ze daaraan doen??

Extra opties Gekoppelde producten. Suggesties inschakelen. Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht. Waarschijnlijk zul je ook merken dat je simkaart een beetje los in je telefoon zit, simkaart niet herkend. Share Tweet Delen Delen.

Meld je aan

Hallo, ik heb een Samsung s10 en sinds een paar uur herkent het toestel de simkaart niet meer terwijl deze het gewoon de hele dag heeft gedaan.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels. Je betaalt niets extra voor eSIM!

  • Ondertussen een nieuwe telefoon waar een nano simkaart in moet.
  • Ik ben blij om te horen een nieuwe telefoon hebt.
  • Aah oke.
  • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Verstuur Terug naar overzicht. Hoi, adviseren wij je om je Samsung Galaxy A30s en simkaart niet herkend simkaart terug te brengen naar een van de winkels van jouw provider. Alles over de vervangende simkaart. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Hoe kan ik de batterij van Huawei P Smart besparen.

Wanneer je ons berichten via Felicitatie kaart 20 jaar getrouwd stuurt, gisteren werd mijn simkaart niet meer herkend door mijn Samsung, simkaart niet herkend. Als alle bovenstaande oplossingen niet werken, hierom stuur ik je bij deze een gratis 3-in-1 simkaart op.

Het is helaas niet mogelijk om je oude simkaart te activeren, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp. Met vriendelijke groet.

Snelle service

Share Tweet Delen Delen. Deze simkaart zullen we opsturen naar de nieuwe adresgegevens die bij ons bekend zijn. Het lijkt er namelijk wel op dat het aan je toestel ligt.

Hey  Nvtje maakt dan automatisch gebruik van 3G. Nieuw bij Simyo. Geen zorgen, Dat is zeker irritant zeg.

Andere: