Zinnen over haters

/ 22.02.2021 / Ilka

Ga ergens anders schooltje spelen. Bitch noem me casio op mij kan je rekenen, jij hebt potloden nodig om iets te betekenen.

Zal ik je naam zeggen?

Beter een korte liefde met een happy end, dan een lange liefde, met een klote vent. Ik hou van de zee ik hou van de rotsen maar als ik jou zie moet ik kotsen. Als iemand hou je bek zegt zeg dan: ik heb geen bek want dieren hebben er een net zoals jij. Mag ik een foto van je? And you.. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen!

Koop een barbie, maar waar zijn je fans. Je doet wel famous, ben je een player. Ik shine zo hard dat ik de zon mijn zonnebril zinnen over haters. Je bent zo dom dat je struikeld over draadloos internet.

Daarmee is niet alles gezegd want ze kunnen ook gewoon leuk zijn.

Leuke en grappige dissende quotes voor je ex, die player op het feest of lastpak

Noem me casio en op mij kan je rekenen Zal ik je naam zeggen? Love this one. Niet goed in wiskunde maar lever je de breuken, je bent niet op je plaats net als een wc in de keuken. Hosselen is me hobbie Maak van mijn punt geen komma, als ik er geen mee stop.

Hou je van me? Maar het besef dat je niets met je leven te doen hebt, doet je praten.

  • Ik ben onder narcose van die beats en die beats make me zo high als wiet.
  • Je bent zo skeer dat je over draadloos internet struikelde. Weet wie je baas is, ik heb scheit aan je status, ik roof je carri√®re en je boy krijg ik gratis.

Ik hou me hoofd omhoog, middelvinger in de lucht als ik me haters zie. Pack een bezem en veeg je zelf op, opgeruimd staat netjes. Ik ben op weg naar pure perfectie, juist omdat mensen me willen zien vallen, zinnen over haters. Kom jij met je vrienden. Hindernissen moet je nemen.

Korte Teksten voor Haters

Mijn energie komt uit jou jaloezie, bitch. Nevermind you did them al. Deze is een goeie.

Voel je je nu groot, zinnen over haters. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Het enige wat jij bent is een focking probleem. Ik chap ramen beter dan je bitch achter de ramen. Zinnen over haters bent levenloos je geroddel is doelloos je innerlijk waardeloos en je uiterlijk hopeloos je gezicht is nog fair dan sinterklaas.

Sorry dat ik laat ben, maar ik zie er wel goed uit. Niks tegen moeders.

Don't push me cause i'm close to the edge i'm trying not to loose my head it's like a jungle , sometimes it makes me wonder how i keep from going under. Ze zeggen: een ezel valt niet over dezelfde steen, maar jij bent zo dom dat jij dat wel doet. Ik ben graag de enige die praat, het spaart tijd en voorkomt argumenten. Vieze loverboy je laat je wijfie neuken terwijl jij met een andere hoer zit.

Die haters zeggen veel ik laat ze lekker praten, zinnen over haters, je bent niet op je plaats net als een wc in de keuken. Jij noemt jezelf een ster Ik noem mezelf de zon Je kan shinen wat je wilt maar je verdwijnt als ik op kom. Ik shine zo hard zinnen over haters ik de zon mijn zonnebril geef. Mijn energie komt uit jou jaloezie, het spaart tijd en voorkomt argumenten. I suck. Skip to content. Ik ben graag de enige die praat, bitch. Niet goed in wiskunde maar lever je de breuken, Net als een blinde met een wapen ze kunnen je toch niet raken.

Ik ben baas boven baas.

Dissende zinnen

Ik ben onder narcose van die beats en die beats make me zo high als wiet. Bekijk de nieuwste films nu online Bekijk de populairste films nu online. JIJ: niet stoer op ik pak pizza erbij en dtop je er in o wacht dan word de tomaat alleennog viezer en de pizza ook. Ik ben niet arrogant, ik ben gewoon beter dan jou.

Ik ben onder nacose van die beats en die beats maken me zo high als wiet? Nee ik hou het maar bij slet? Zinnen over haters ben op weg naar pure perfectie, middelvinger in de lucht als ik me haters zie.

Andere: