Zoovernl rcn val de cantobre

/ 21.11.2020 / Handan

Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen. Alleenreizend 5 Anders 4 Zakelijk 1. De hygiëne van het huisje en de prijskwaliteit verhouding.

Er is een fout opgetreden. Constant hoorde je gillen en huilen door kinderen die gestoken werden. Fijn om te horen dat u de camping over het algemeen als positief heeft ervaren. De brug van Millau moet je ook zeker gaan bekijken: het is de hoogste en langste meervoudige touwconstructie ter wereld. Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.

Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0.

Genoeg te doen in de omgeving, en de Velotra. Het is een toevluchtsoord dat vandaag nog steeds uniek is omdat Verbleven in juli Leuk voor de kinderen. Village Le Talouch. Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad.

Midden in de natuur

Kanoën buiten gelegenheid. Wat hebben wij genoten. Start tekst dialoogvenster Richtlijnen voor beoordelingen op Booking. Uitchecken — - — - —. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Nieuwe sanitaire blok dewelke we dienen te gebruiken wegens falen eigen douche in stacaravan.

  • Zwembad erg leuk. De camping heeft een volledig gerenoveerd sanitairgebouw: modern, ruim en voorzien van aangepast sanitair voor rolstoelgebruikers en speciaal kindersanitair.
  • Jammer dat jullie de schoonmaak als minpunt hebben ervaren. Bijdragen aan Booking.

Er zijn twee peuterbaden, en een wat dieper zwembad voor de oudere kinderen. In het restaurant wordt een diversiteit aan gerechten geserveerd! Werken bij Zoover. Number 1 of 6 campsites in Nant, zoovernl rcn val de cantobre. Gereisd met oudere kinderen in juli Nuttige review 0.

Op camping overmatig gebruik Nederlandse en Engelse taal waardoor amper nog gevoel in Frankrijk te zijn Nieuwe sanitaire blok dewelke we dienen te gebruiken wegens falen eigen douche in stacaravan Verbleven in augustus Hele mooie uitzichten op de omgeving vanochtend de camping.

Zwembad overigens erg mooi, wat meer toezicht zou een aanbeveling zijn. Jammer genoeg vonden wij het eten in het restaurant slecht klaar gemaakt. Werken bij Zoover. Gereisd met jonge kinderen in augustus Nuttige review 1.

Na ca. De Cvennen ontdekken De camping ligt aan de rand van een prachtig nationaal park. Wij lezen graag je ervaringen, zowel de positieve als de negatieve.

We hopen u graag nog een keer te verwelkomen op onze camping. Er was volop ruimte en het was zeker niet te druk?

412 reviews Campsite RCN Val de Cantobre

Frankrijk Midi Pyrenees Lectoure. Simpele kaart maar wel prima gegeten. Nuttig Delen. Hopelijk tot een volgende keer. Een grote supermarkt is inderdaad ver rijden, maar bij de lokale bakker, slager en de kleine vival in Nant kun je ook alles vinden.

Gereisd met jonge kinderen in augustus Nuttige review 1, zoovernl rcn val de cantobre. Het is een toevluchtsoord dat vandaag nog steeds uniek is omdat Meiden van de receptie zijn aardig en behulpzaam. Dit is een hele mooie terrassen camping dichtbij Nant De eigenaar is Nederlands De camping heeft mooie plekken met mooie uitzichten Voor je eigen tent en of caravan Wij hadden een sta caravan gehuurd van Canvas Er is een camping winkel aanwezig De camping vlag blauw wit rood verticaal ook een mooi zwembad met verschillende zwembaden Je kunt van de camping ook leuke wandelingen maken Ook in de omgeving zijn er veel leuke plekken om naar toe te gaan bv kano varen grotten en natuurparken.

Waar wij zaten was ook geen wifi meer in het straatje. Precies wat wij wilden. Het was een mooie tent, een zoovernl rcn val de cantobre kritiek: er had wat meer ventilatie in mogen zitten.

Accommodaties op camping RCN Val de Cantobre

Vanaf het zwembad is een fraai uitzicht op de omgeving. Bezig met laden. Datum van verblijf: juli Locatie.

Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen benvloeden. Hele fijne camping. Van hieruit kun je met een kano de Tarn afzakken of een boottocht maken, ook kan je in deze omgeving overal Canyonen Tip.

Andere: