Bootje huren amsterdamse bos

/ 23.11.2020 / Lennon

Je zit er letterlijk bovenop, maar kunt tegelijkertijd heel goed om je heen kijken. Er is ongelofelijk veel te zien en er heerst over het algemeen een hele relaxte sfeer. Dat is heel eenvoudig met onze bootjes.

De aandrijving is elektrisch: dat betekent dat je stil, rustig en ontspannen vaart. Of lees ons artikel over de mooiste grachten van Amsterdam.

Makkelijk bereikbaar met de fiets, de auto of het openbaar vervoer en een ideaal begin- en eindpunt voor je boottocht over de Amstel en de grachten. Wegens de Corona is ons terras nog gesloten. Reserveer nu!

Het Bos ontdekken vanaf het water met een kano of waterfiets is een unieke ervaring. Dan mag je: - zelf varen - je eigen gezelschap meenemen - je eigen route kiezen.

Nuttig Delen. Dat is heel eenvoudig met onze bootjes. Het bedrijf ligt aan de grote vijver met schoon zwemwater, grenzend aan een groot sportveld voor bootje huren amsterdamse bos outdoor activiteiten.

Openingstijden De kano- en waterfietsverhuur is geopend van half maart tot half oktober, zeven dagen per week van Daarom is het aan te raden je bootje vooraf te reserveren.
  • Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Er is enorm veel te zien en er heerst over het algemeen een relaxte sfeer.
  • Uitzicht vanaf ons terras. Assendelft, Nederland 62 bijdragen 12 nuttige stemmen.

Er is ongelofelijk veel te zien en er heerst over het algemeen een hele relaxte sfeer. Hoe leuk is dat? Helemaal in het weekend, op feestdagen en op andere zonnige dagen. Waardering van reizigers. Prachtig uitzicht vanaf ons terras met een kijk op de grote vijver.

Ingrid Zwart heeft een beoordeling geschreven sep. Of lees ons artikel over de mooiste grachten van Amsterdam. Een beoordeling schrijven. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren, bootje huren amsterdamse bos. Wij bieden 3 mooie routes over het water? Een suoer uitje voor de zomerse dagen.

Routes in de buurt

Machinevertalingen weergeven? Bovendien vaar je uitstootvrij en op groene stroom, dus zeer milieuvriendelijk. Kanoverhuur Amsterdamse bos Beoordelingen, Amstelveen. Vanaf de Amstel vaar je makkelijk de mooiste hoofdgrachten van het centrum op.

Datum van activiteit: september Adres Kanoverhuur Amsterdamse Bos! Elektroboot 6 personen. Vorige Volgende 1 2 3. Je zit er letterlijk bovenop, maar kunt tegelijkertijd heel goed om je heen kijken.

2 persoons waterfiets

Per toeval kwamen wij dit bedrijf tegen, meteen gevraagd of wij een waterfiets konden huren. De Amsterdamse grachten zijn een heerlijke plek om te ontspannen. Meer lezen. Amstelveen, Nederland.

Kanoverhuur Amsterdamse bos Beoordelingen, Amstelveen? Datum van activiteit: juli Van het Amsterdamse Bos genieten vanaf het water. Een beoordeling schrijven. Dat is heel eenvoudig met onze bootjes. Zin in een klein voorproefje. Varen in het Amsterdamse Bootje huren amsterdamse bos Bij het afrekenen komen er reserveringskosten bij. Leuknom het bos vanaf een andere kant te zien.

Een bootje huren in Amsterdam is het voordeligst bij Boats4rent!

Een bootje huren om zelf mee te varen over de Amsterdamse grachten is erg populair. Boats4rent is de voordeligste sloepverhuur van Amsterdam. Kanoverhuur Amsterdamse Bos Het Bos ontdekken vanaf het water met een kano of waterfiets is een unieke ervaring.

Om zelf te varen met onze bootjes heb je geen vaarbewijs of ervaring nodig. Of zoek een leuk plekje om aan te meren. Assendelft, Nederland 62 bijdragen 12 nuttige stemmen.

Andere: