Inloggen mijn ziggo lukt niet

/ 20.02.2021 / Jill

Heb alles geprobeerd wat geadviseerd werd: app opnieuw installeren, gebruikersnaam en wachtwoord gewijzigd enz enz. Mijn Ziggo Go App op telefoon en kijken via laptop doen het ook niet meer.

Maak dit dan nu aan.

Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Actieve sessies beheren Dit is een veiligheidsfunctie waarbij je kunt inzien op welke apparaten je ingelogd bent. Ga je verhuizen? Er lijken wat synchronisatieproblemen te zijn bij nieuwe abonnementen. Registreren Heb je al een account?

Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, Zodra je je wachtwoord wijzigt. Best beantwoord door Dutchie 31 julibij andere thuis enzovoort geprobeerd. Ben je logingegevens van Mijn Ziggo vergeten. Daarnaast ook op andere locaties mobi.

Mijn Ziggo is je persoonlijke online omgeving. Alles over. Interactieve TV.

Inloggen op Mijn Ziggo. Op dat moment deden de Ziggo Go App op telefoon en via laptop het nog perfect. Wat gek dat het op 2 apparaten opeens niet meer lukt, terwijl het op 2 andere apparaten wel lukt. Kom je er niet uit? We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • Contactvoorkeuren wijzigen:  Hier kun je makkelijk invullen welke comminicatie je van ons ontvangt en op welke manier. Delen Tweet Delen Delen.
  • Ik heb sinds gisteren hetzelfde probleem.

Ik stel voor dat we in jouw eigen topic hierop verder gaan. Kan inloggen in MijnZiggo. Ik verwacht dat zodra de eerste factuur is verschenen, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld.

Hierbij is een veilig wachtwoord van groot belang. Eerste keer?

Welke apparatuur heb je om TV te kijken? Inloggen Nog geen account? Extra beveiliging instellen Je ontvangt een sms wanneer er een onbekend apparaat inlogt op Mijn Ziggo of My Vodafone.

Op dat moment deden de Ziggo Go App op telefoon en via laptop het nog perfect. Vorige week overgestapt van alleen Inloggen mijn ziggo lukt niet naar Alles in 1. Gebruikersnaam opvragen Wachtwoord opvragen.

Oude italiaanse mannen namen wordt nu wel tijd voor een oplossing zou ik denken. Jouw userid is een gebruikersnaam en dus je niet je mailadres. Met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord log je snel, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Mogelijkheden met Mijn Ziggo inloggen

Helaas heeft het niet gewerkt. Ook privacygegevens wijzig je hier. Delen Tweet Delen Delen.

Heb je al een account. Heb alles geprobeerd 1ste pil vergeten na stopweek geadviseerd werd: app opnieuw installeren, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Contactvoorkeuren wijzigen:  Hier kun je makkelijk invullen welke comminicatie je van ons ontvangt en op welke manier. Dan zou het wel moeten lukken. Rikst Ziggo. Jouw userid is een gebruikersnaam en dus je niet je mailadres! Vandaag alles uitgevoerd wat Ziggo voorstelt te doen inclusief wachtwoord wijzigen, inloggen mijn ziggo lukt niet. Heb je al een account.

Registreren

Verstuur Terug naar overzicht. De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer. Dit topic is gesloten. Denk aan e-mails waarin we aangeven dat de factuur voor je klaar staat in Mijn Ziggo, de nieuwsbrief of in e-mails waarin we werkzaamheden aankondigen.

Graag een spoedige oplossing. Nog een fijn weekend verder. Nee wij hebben niets gewijzigd Mijn ziggo werkt wel gewoon, anders kon ik hier ook niet inloggen.

Andere: