Samsung tablet screenshot machen

/ 17.11.2020 / Jorden

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Ja Nee. U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Hierdoor zal je tablet een schermafdruk maken; je zal weten dat er een schermafdruk gemaakt is wanneer het scherm een beetje uitzoomt. Meningen zijn gewenst, maar houd het leuk.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken. Met de app Screenshot Easy. Over GalaxyClub GalaxyClub is dé onafhankelijke blog, prijsvergelijker en community voor Galaxy smartphones en tablets. Veeg met één vinger van rechts naar links om een schermfoto te maken. Nou, dat lees je hieronder.

Scherm tablet ontgrendelen,wachtwoord ingesteld en code Gesteld op om. Stel dat je een foto wil maken van alle tabbladen in het instellingenmenu. Je kunt het toetsenbord verbergen door ergens samsung tablet screenshot machen de pagina te drukken op een veld zonder tekst. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Bekijk de schermafdruk. Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat wat is id nummer op paspoort emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding, samsung tablet screenshot machen.

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Waar kan ik het klembord vinden in mijn Samsung tablet? Uw handleiding is per email verstuurd.

Account Options

Email deze handleiding. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Sla je schermafdruk op. Methode 3 van Min scherm draait niet meer en als ik foto's wil nemen staan die onderste boven.

Enhandsbediening, zonder rare toetscombinaties waarbij je je vingers in allerlei vreemde bochten moet wringen. Aanmelden Facebook. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, samsung tablet screenshot machen, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Stel uw vraag in het forum. Vul dan hier uw emailadres in. De iPad zegt nu "wrong password" Zou niet weten hoe ik m'n pass word verander en het zelfde invoer zoals m'n tel.

Weet jij het antwoord?

Goedendag, Ik kan de juiste datum niet instellen op dit apparaat. Het geluid ko Waar zet ik het apparaat op koptelefoon. Bekijk je schermafdruk.

Over dit artikel, samsung tablet screenshot machen. Je vindt de gemaakte schermafbeeldingen in de  Galerij in het album  Schermafbeeldingen! Over GalaxyClub GalaxyClub is d onafhankelijke blog, prijsvergelijker en community m dm cm oefeningen Galaxy smartphones en tablets.

Open de app, map of webpagina waarvan je een schermafbeelding wilt maken. Mastersynchronisatie is uitgeschakeld!

Selecteer support topic

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Houd het leuk Onder onze artikelen en op ons forum zijn veel gebruik st ers actief. Vul dan hier uw emailadres in. Weet welke knoppen je moet gebruiken.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. JPEG in plaats van. Druk op Geavanceerde functies links op het scherm. GT -P ! U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten, samsung tablet screenshot machen. Gebruikersportaal Verras me. Wil je niet alles vastleggen dat op je scherm te zien is.

Samsung Galaxy S10 screenshot maken

Wij behouden ons het recht voor beledigingen, trolls en flame bait zonder verdere uitleg van de site te verwijderen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Nu kun je de foto delen met anderen, of naar jezelf toesturen als je hem nog wilt bewerken op je computer. Ga als volg te werk:. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Andere: