Zoeva make up brushes review

/ 23.02.2021 / Damaris

De kit van Zoeva krijgt van mij  two thumbs up! Door Angelique op 29 januari Door Lisanne op 29 januari

Dit delen: E-mail Pinterest Twitter Facebook. Steviger had ik hem beter gevonden. Ik ben ook verliefd op mijn Rose Gold Volume 2 set! Heb ik een zachte schaduw gecreëerd met , dan zet ik met de donkere kleur erin. Ik gebruik ook kwasten van Zoeva, de Bamboo set.

De kwasten zien er echt heel mooi uit, jammer dat de kwaliteit amandelstenen verwijderen gevaarlijk tegen valt.

Ook de crease kwastjes zijn fijn? The set contains the following brushes:. Hele mooie kwasten ze staan op mijn verlanglijstje, zoeva make up brushes review, bedankt voor de duidelijke review. Dat is wel iets wat ik erg zonde en jammer vind. Naar de inhoud springen Menu Home Over Contact.

Naar de inhoud springen Menu Home Over Contact.
  • Email address:. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres.
  • Liefs, Esmée Ps.

Door Renate op 29 januari Je reageert onder je Google account. Lilia Author. De dierlijke haren maken het voor mij net wat moeilijker om te hanteren, maar hij kan heel gedoseerd poeders aanbrengen op je wangen. Sommige lijken me wel wat! Door Robin op 29 januari

  • Ze zijn erg stevig bijeen  gepakt en zijn daarom uitstekend voor het  inbuffen van product op de huid.
  • Want naja je krijgt zoiets opgestuurd en ik denk wel eens dat bloggers ervoor betaald krijgen om sommige producten de hemel in te prijzen.

Ook vind ik hem voor bronzer prima werken. Welke blush kwast van Real Techniques vind je zo goed. Ook zijn ze minder zacht? Wat een prettige review. After a couple of hours the smell goes away tho, so nothing to worry about.

Categorieën

Draai je net als ik graag rondjes met je blushkwast, dan gaat dat nu wat moeilijker. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Gebruik hem om foundation mee aan te brengen en het in de huid te blenden. Hij is ideaal voor het aanbrengen van een crease-kleur bij  personen die niet veel oogruimte hebben, maar kan ook gemakkelijk gebruikt worden voor het aanzetten van de buitenste ooghoek of het vervagen van oogschaduw onder de onderste wimperrand.

My Youtube Channel. Maar super mooie sets, tof dat je ze allebei hebt. Ik hou van de Zoeva kwasten? Bronzer en highlighter zijn geweest, nu blijft er alleen nog blush over. Dit delen: Twitter Facebook.

Berichtnavigatie

Ook zijn ze minder zacht. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. The only thing that I dislike is the fact that there are 4 similar brushes, but hey, now I can postpone the brush cleaning process a bit longer, haha.

  • Het penseeltje is dun, maar ook flexibel genoeg om gemakkelijk lijntjes mee te trekken.
  • Jammer van de minpuntjes.
  • Alleen om de geweldige vormgeving en het tasje dat erbij zit zou ik ze al willen hebben!
  • I love the rose gold detailing!

Deze is ook niet vegan? Ik vind de kwasten wel een beetje aan de dure kant :nod: maar ze zien er erg mooi uit :sexy: het lijken me hele zachte kwasten dat vind in zelf wel erg prettig :love:. The exact brushes of this set are:. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door Anne op zoeva make up brushes review januari. Door Susan op 29 januari Jammer dat ze na verloop van tijd minder zacht worden : Toch jammer, want normaal is Zoeva echt de Mercedes onder de kwasten, zoeva make up brushes review.

These pictures definitely contain a good amount of eyecandy if you ask me!

2 gedachten over “REVIEW: Zoeva Rose Golden Luxury brush set”

Like Like. Naam vereist. Instagram

Door Sarah op 29 januari Hello from LA. De vorm vind ik fijn. Ga zeker is wat kwasten van zoeva proberen.

Andere: