Chinese ambassade den haag visum openingstijden

/ 23.02.2021 / Evin

Klik hier Het online-aanvraagformulier Klik hier voor een handleiding voor het aanvraagformulier 2. Heeft u een ander soort visum nodig? Vraagt u een zakenvisum aan?

Vraag het visum niet eerder dan 3 maanden voor de geplande reis aan, want na afgifte van het visum moet je binnen 90 dagen China binnenkomen. Mocht u geen Pritt stift in uw bezit hebben, voeg dan uw foto los bij wij zullen dan uw foto voor u plakken. Deze moet:. Alleen zo kunnen wij uw visumaanvraag aanbieden en ophalen op het consulaat. Technische werkzaamheden. Bij YourVisa betaal je geen transactiekosten voor de online betaling. Je kunt het  visumformulier  hier downloaden.

Ophaaldienst Heeft uw aanvraag spoed. Visum China. Boekingsbevestiging van de vlucht Open Close. Te voet de grens oversteken om China binnen te komen is geen probleem. Je hebt n visum nodig om door heel China te reizen.

Na ontvangst van al uw ondersteunende documenten, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak voor u te boeken bij het Chinese visumaanvraagcentrum in Den Haag waar u uw vingerafdrukken zult afgeven. Het visum is na uitgifte 90 dagen geldig. Aan dit visum zijn andere vereisten gesteld dan aan het toeristenvisum.
  • Kosten en verwerkingstijd visum China Je kunt een visum voor China 90 dagen voor je aankomstdatum aanvragen.
  • Uw aanvraag voor het China-visum wordt dan behandeld door een visumspecialist. Als in het paspoort stempels van  veel bezoeken aan Turkije en andere arabische landen te zien zijn moet er ook een brief met een verklaring gegeven worden: dat neemt normaal ook een kleine vertraging met zich mee.

Vraag hier je visum aan voor China!

Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle noodzakelijke vereisten. Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hierboven vermelde basisbenodigdheden. Het aanvragen van een visum voor China Open Close. Single entry, double entry en multiple entries. De visumaanvrager moet een persoonlijk reisplan in het Engels met de reisdata en de reden van de reis aanleveren.

U kunt uw visum voor China tot drie maanden voor vertrek aanvragen. Spoedvisum China Vertrek je al op korte termijn?

  • Heeft u een ander soort visum nodig? De aanvraag duurt dan 10 werkdagen.
  • De uitnodigingsbrief van het Chinese bedrijf dat de aanvrager gaat bezoeken. Toch is het vrij simpel.

Uitnodiging voor China? Reist u als Nederlands paspoorthouder binnen de EU. Binnen deze 90 dagen dien je China binnen te reizen. Wij begeleiden u tijdens het proces. Voor aanvragers met Chinese ouder sgelden mogelijk andere richtlijnen! Maak je keuze Niet-nederlanders moeten aantonen in Nederland te wonen of te werken.

Vereisten voor een zakenvisum voor China visum voor Nederlandse paspoorthouders

Welke documenten dit zijn verschilt per type visum. Wij zorgen ervoor dat het proces veel gemakkelijker voor u wordt. Minderjarig Privébezoek.

De verklaring moet op briefpapier van uw bedrijf uitgeprint worden of met een stempel van het bedrijf U heeft een eigen bedrijf, u heeft nodig: 1. De specialisten van Embassy Services helpen u met betrouwbare informatie per telefoon en e-mail. Vraagt u een zakenvisum aan. Voor Schengen-burgers dient het chinese bedrijf een uitnodigingsbrief met een schema van minimaal 5 reizen met exacte data van de te verwachten bezoeken gedurende het hele jaar af te geven. Nederlands English, chinese ambassade den haag visum openingstijden.

Visum aanvraag in Den Haag

Uw contacten in China kunnen dit voor u opvragen bij de lokale overheid. Spoedafspraken zijn beschikbaar in dringende gevallen. Verreweg de meeste Nederlanders die China bezoeken vragen een visum voor toerisme, studie of werk aan.

De in-en uitreisdatum moeten overeenstemmen met de gegevens van de dennis storm weg ermee pdf. Wel dien je China na chinese ambassade den haag visum openingstijden eerste 30 dagen kort te verlaten?

YourVisa kijkt je visumaanvraag voor China in zijn geheel na op onvolledige documentatie en eventuele foutieve informatie. Minderjarig Z visum werk- of stagevisum. Te voet de grens oversteken om China binnen te komen is geen probleem. Toerisme East Africa. Spoedvisum China Vertrek je al op korte termijn.

Een visum aanvragen voor China

Maak een online aanvraag aan op onze website. Dit is geldig voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Als u langs wilt komen vragen wij u om eerst even contact met ons op te nemen. Bezoek je China niet als toerist, maar als student of om in China te werken en blijf je langer dan dagen?

Niet-Schengen burgers krijgen soms maximaal een single entry. Het is dan niet praktisch tussentijds op en neer te reizen naar Nederland enkel om een visum voor China aan te vragen. Wij begeleiden u tijdens het proces.

Andere: