Haken vierkanten aan elkaar zetten

/ 24.12.2020 / Jeremiah

Close product quick view ×. Je neemt alleen de buitenste lusjes van de v-vormige steken op.

Het is een vrij snelle manier van aan elkaar zetten, die ook voor beginners zeer geschikt is. Zo ziet je werk er aan de goede kant uit na het opnemen van de binnenste lusjes tijdens het vastnaaien. Je hebt nu 2 vasten gehaakt. Wat een handige tips Catherine en weer zo duidelijk uitgeleg Dat decoratieve randje is echt super Groetjes Nienke.

Haal de draad door de hoekjes heen.

Je kunt bij deze methode in banen werken, maar als je dezelfde kleur gebruikt als de buitenste rand van je granny squares valt het helemaal niet op, haken vierkanten aan elkaar zetten. In tegenstelling tot bij halve vasten, zie je bij vasten de naad wl heel goed zitten. Je hebt nu 2 vasten gehaakt! De vasten leveren een mooi decoratief randje op. Je ziet bij mij nu heel duidelijk de streepjes, maar ook goed diagonaal.

  • Ik heb een haalnaald van 3mm gebuikt. Haaknaald: gebruik dezelfde maat als die je voor jouw granny squares hebt gebruikt.
  • Speciaal voor de Een Mooi Gebaar CAL maakte Thea een methode van in elkaar zetten met vasten, waarbij je diagonaal aan elkaar haakt en er prachtige open ruitjes in de hoeken zichtbaar zijn.

Handwerk weblogs

Er is geen foute methode voor het aan elkaar haken, maar sommige methodes passen beter bij sommige projecten dan anderen. De lusjes van de gehaakte steken komen tegen elkaar aan en je ziet niets van de genaaide steken. Deze methode is zeer geschikt voor beginners. Het is voor deze methode handig als je in banen of strips werkt. Je kunt bijvoorbeeld een pannenlap maken, een kleed, een sjaal, een omslagdoek of een kussensloop.

De eerste toer is hier met usb stick 16gb blokker in plaats van relifvasten en de tweede toer gebruikt halve vasten in plaats van dat haken vierkanten aan elkaar zetten de haaknaald steeds uit het lusje haalt. Zorg dat je je vierkantjes eerst geblokt hebt, alvorens je ze aan elkaar gaat zetten.

Haal de draad door de hoekjes heen, je hebt nu weer 2 lussen op de haaknaald staan. Halve vasten Bij een eerste simpele methode gebruik je halve vasten. Je hebt dan 3 lussen op je naald nl. Ik weet hoe je de vierkantjes aan elkaar haakt of naaitmaar wat doe je bij granny lines bij verandering van kleur, haken vierkanten aan elkaar zetten.

Berichtnavigatie

Er is een ontelbaar aantal mogelijkheden om vierkantjes aan elkaar te haken. Er is geen foute methode voor het aan elkaar haken, maar sommige methodes passen beter bij sommige projecten dan anderen. Haal de draad door de hoekjes heen, je hebt nu weer 2 lussen op de haaknaald staan.

Over de auteur: Iris van Meer. Ik geef toestemming voor het gebruik van cookies. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd! Zo ziet het er aan de goede kant dan uit.

Je ziet hier het rijtje vasten. Wat haken vierkanten aan elkaar zetten het verschil tussen de goede en de verkeerde kant.

Go to Top. Het is voor deze methode het handigst als je in banen of strips werkt. Je hebt er een mooi overzichtje van gemaakt en duidelijk uitgelegd; dank je wel, dat komt vast nog eens van pas. Je hebt nu 2 vasten gehaakt. Haal de draad door de hoekjes heen.

40 jaar getrouwd spandoek tekst deze foto heb ik een afstekende kleur gebruikt voor de duidelijkheid en de steek tijdens het vastnaaien losjes genaaid om te laten zien hoe het verloop is? De twee granny squares die je aan elkaar gaat haken leg je op elkaar, die ook zeer geschikt is voor beginners. Leave this field empty. Op de naden zie je daarom meer kruisjes dan vlechtjes? De eerste vaste is nu klaar.

Een leuke manier van aan elkaar zetten, haken vierkanten aan elkaar zetten, met de mooie kanten naar binnen. Haken vierkanten aan elkaar zetten squares aan elkaar maken is helemaal niet zo moeilijk en in dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je dat doet.

Groetjes Guinevere. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Aan elkaar haken van vierkantjes

Close product quick view ×. De roze granny zit achter de blauwe. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Klik hier voor de tutorial. Als je randje klaar is vouw je de granny squares open. Spring naar de content Granny squares zijn zo leuk om te maken en voordat je het weet heb je er heel wat gehaakt.

Andere: