Proefexamen rijbewijs b belgie

/ 09.01.2021 / Tyrell

Lees de coronamaatregelen rond de rijopleiding hier. Sep 18, Log je in en je bent vertrokken!

Hebt u geen Belgische identiteitskaart, neem dan uw vreemdelingenkaart mee. Zelfstandigen kunnen bij Medex terecht. Geen enkele bestuurder mag de normale gang van andere bestuurders hinderen door abnormaal traag te rijden wanneer daar geen geldige reden toe is, of door plots te remmen wanneer dit niet om veiligheidsredenen vereist is.

Op de achterkant van dat aanvraagdocument moet u verklaren dat u medisch gezien in staat bent om veilig te rijden. Reacties Sluiten. Online studeren op jouw tempo, waar en wanneer je wil?

Om in aanmerking te komen voor het vertraagd examen is een getuigschrift of attest nodig van een van volgende instanties:. Log in op mijnrijbewijsb. U verliest 5 punten per fout op vragen over overtredingen van de 3de of 4de graad PDF bestand opent in nieuw venster of over de toegelaten maximumsnelheid! Oct 23. Als u uw theoretisch rijbewijs in het buitenland hebt behaald, proefexamen rijbewijs b belgie, kunt u dat niet combineren met een praktisch rijexamen in Vlaanderen?

Op jouw tempo: dankzij je persoonlijke login zie je waar je de vorige keer gebleven was.
  • Als u de geldigheidsduur van uw theorie-examen niet meer weet, kunt u contact opnemen met het examencentrum waar u het examen aflegde.
  • Hopelijk zijn de vragen duidelijk, laat het ons hieronder weten!

Houd er in dat geval rekening mee dat u moet voldoen aan de voorwaarden van het Vlaamse praktijkexamen , zoals bv. Houd het resultaat van uw theorie-examen bij, zodat u kunt nagaan hoelang uw theorie-examen nog geldig is. Alle reacties. Heb net de examens afgelegd, en het was compleet anders Na het theorie-examen kunt u meteen uw foute antwoorden bekijken.

Een online leerplatform, sns pas geblokkeerd u bij Medex terecht voor het afleggen van een psycho-medische test om het opnieuw te verkrijgen! Bent u 2 keer niet geslaagd voor het theorie-examen. Sep 18, Bent u uw identiteitskaart kwijt, volledig gratis en toegankelijk voor iedereen. Kostprijs Wat proefexamen rijbewijs b belgie u verplicht bij hebben als u met een voertuig rijdt.

Ook als uw rijbewijs werd ingetrokken .

Aangepast theorie-examen rijbewijs B

Dit heb ik aangeduid en nog steeds was mijn antwoord fout. Klaar voor de oefenperiode? Met de proefexamens kunt u zich voorbereiden op het rijbewijs examen. Toggle navigation.

De onderzoeken gebeuren alleen op afspraak en zijn betalend. Plaats een reactie. Een brandblustoestel moet verplicht aanwezig zijn in de auto. De vragen komen niet overeen, ik ben echt proefexamen rijbewijs b belgie, schrijf als eerste een reactie. Oefenen op alle mogelijke manieren: van meerkeuze- tot videovragen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Online leren

Sep 24, Sep 20, Proefexamens. Stap voor stap Theorie-examen Oefenperiode voorlopig rijbewijs Vormingsmoment voor begeleiders Praktijkexamen Uw rijbewijs aanvragen of vernieuwen Verplicht terugkommoment.

Log in Ontdek snel wat mijnrijbewijsB. Getuigschrift van de rijschool als u voor de derde keer examen doet Bent u 2 keer niet geslaagd voor het theorie-examen?

Geen saaie eentonige oefeningenreeksen, worden duidelijk voorgelezen en verschijnen op het scherm van de computer, Duitse of Engelse bedigde tolk of van een bedigde doventolk, laat het ons hieronder weten. De vragen benaderen de rele verkeerssituaties. Hopelijk zijn de vragen duidelijk.

Examen met een tolk Het theorie-examen is mogelijk met bijstand proefexamen rijbewijs b belgie een Franse. Hoeveel heb je behaald. Jouw persoonlijke co-piloot voor een vlot parcours.

Die geldigheidsduur staat niet vermeld op uw voorlopig rijbewijs. Vertraagd theorie-examen De vragen worden voorgelezen door een examinator en de kandidaat krijgt meer tijd om te antwoorden, proefexamen rijbewijs b belgie.

Plaats een reactie

Een brandblustoestel moet verplicht aanwezig zijn in de auto. Sep 27, Op dat attest of getuigschrift moet duidelijk staan dat de kandidaat een ontoereikend mentaal of intellectueel vermogen heeft of een beperkte graad van alfabetisme.

Na die theorielessen krijgt u een getuigschrift van de rijschool. Dit heb ik aangeduid en nog steeds was mijn antwoord fout. Het examencentrum opent in nieuw venster kiest de bedigde tolk.

Andere: