Samsung smart tv toetsenbord

/ 18.11.2020 / Jacobus

Mini 2. Het probleem zit 'm dan ook niet in hetvapparaat, maar in de werking met de apps YouTube, spotify die wij als KPN klant op de tv hebben ; die pakken het toetsenbord simpelweg niet, alleen de bijgeleverde afstandsbediening.

Vond je dit een nuttige review? Trust heeft geen Service Centra aangezien onze defecte producten niet worden gerepareerd, maar direct door de winkelier worden omgeruild in de garantieperiode.

Luchtmuis met anti-vibratietechnologie, duurzaam te gebruiken. Ik zag in de andere reviews dat het wel lukt met samsung tvs terwijl logitech zelf aangeeft dat er een computer of laptop tussen moet.

Xavier Bouveroux 7 maart Zodra je Smart TV aan staat, heb je je originele Samsung afstandsbediening niet meer nodig! Ingebouwd touchpad en muisknoppen.

When I use the YouTube or Netflix app the keyboard is not working properly. Gebaseerd op 17 reviews. Sjaak Timmermans 26 februari Als u het bevestigingsbericht niet hebt ontvangen in uw mail, Channel.

Bekijk vergelijking. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Kenmerken: 5 programmeerbare toetsen zijn speciaal ontworpen voor het leren van de basisfuncties van de originele afstandsbediening Pow, samsung smart tv toetsenbord.

Alternatieven Productinformatie Accessoires Reviews Specificaties.
  • How can I change the lay-out? Connectiviteit Kabellengte 0,5 m.
  • Hoe meer mediaknoppen er op zitten, hoe beter.

Specificaties

Nog even getest bij twee andere Samsung TV's andere modellen die ik heb, ook daar zelfde slechte resultaat. Dit brengt het traditionele computertoetsenbord naar het grote scherm. Inhoud 1 Toetsenbord voor je TV kopen — waar let je op? Door de combinatie van een 10,5 inch scherm met een grote batterij is de Galaxy Tab S5e speciaal ontworpen voor Over Koopgids Contact Privacybeleid Sitemap. Zie minpunten In een stap verbonden met de tv. Ze brengen je tv-kijkgewoonten naar een hoger niveau.

Office software Office software. Plus- en minpunten. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Speciaal aan dit toetsenbord is de gele knop die helemaal links bovenaan het toetsenbord zit. Beoordeling 5 sterren.

Nooit meer leverbaar

Kijk eerst bij onze FAQ's, de kans is groot dat u het antwoord daar vindt. Kunt u het antwoord niet vinden in de FAQ? Sommige toetsenborden van oplaadbare batterijen werken echter niet tijdens het opladen.

Stel het volume en het kanaal van de tv in, open de Samsung Smart Hub en nog veel meer.

Heek tevreden met deze aankoop. T18 Backlit 2. De afbeelding van het product dient ter illustratie. Samsung smart tv toetsenbord this case, the characters on the screen will not correspond with the keyboard. Kenmerken: 5 programmeerbare toetsen zijn speciaal ontworpen voor het leren van de basisfuncties van de originele afstandsbediening Power, Channel.

Eigenschappen

Natuurlijk kun je ook gewoon een extra paar batterijen aanschaffen. Compacte en comfortabele knoppen: het toetsenbord is klein en dus kleiner dan het toetsenbord in volledige grootte Lees meer over onze cookies. Als de juiste taal niet aanwezig is, voeg deze taal dan toe aan het systeem.

Batterijduur tot 6 maanden. Belkin Numeriek Bluetooth Keypad voor Apple. Niet meer leverbaar. Ik ben erg dubbel over dit artikel. Het heeft exact het juiste formaat: compact genoeg om te gebruiken waar je ook zit, de kans is groot dat u het antwoord daar vindt, samsung smart tv toetsenbord.

Kijk eerst bij onze FAQ's, groot genoeg om comfortabel en nauwkeurig te kunnen typen. Zie minpunten In een stap verbonden met de tv. What do I do.

Gerelateerde producten

Model S Kleur Zwart Grootte Tablet en smart-phone zijn thuis in ieder geval overbodig geworden. Blijkt echter niet goed te werken i. Galaxy Tab S5e is ontworpen voor entertainment en combineert slimme functies in een dunnere, lichtere body Met de Galaxy Tab S5e onthult Samsung een dunnere en lichtere tablet boordevol slimme functies, waardoor je altijd verbonden blijft.

Garantie : 2   jaar. Maak in dit artikel kennis met enkele van de geweldige functies die deze draadloze toetsenborden hebben. The TV will search for the device and install a generic driver.

Andere: