Telfort simkaart geblokkeerd

/ 17.09.2020 / Tia

Wachtwoord vergeten? Share Tweet Delen Delen. Als je het wachtwoord niet weet, kan je deze stappen volgen om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Registreren Heb je al een account? Ik heb me pukcode verkeerd ingevoerd , mijn simkaart is nu permanent geblokkeerd ik kan niet meer bellen ik kan niet bereikt worden wat moet ik doen?

Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden. Wat is je telefoonnummer?

Inloggen Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Share Tweet Telfort simkaart geblokkeerd Delen, telfort simkaart geblokkeerd. Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators?

Maak een account aan. Hierover is op 1 juli een sms gestuurd dat het tegoed binnenkort zou vervallen: Let op. Telfort Mobiel is nu KPN Je kunt de vragen, antwoorden en discussies uit het verleden hier nog lezen. Powered by inSided.

Daarnaast staat er ook nog steeds geld om mijn account. Hierover is op 1 juli een sms gestuurd dat het tegoed binnenkort zou vervallen: Let op!
  • Is dit aan de orde, dan is die blokkade niet ongedaan te maken. Dan wordt het een klusje voor webcare.
  • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden. Ook iets voor jou? Om in te kunnen loggen in de MijnTelfort heb je alleen je nummer en een wachtwoord nodig. Inloggen om mijntelfort account gaat ook niet meer. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Jasper - Telfort. Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of.

  • Blij met een antwoord?
  • Welkom Heb je nog geen forumaccount? Heb je al een account?

Enter your username or e-mail address, telfort simkaart geblokkeerd. Welkom Heb je nog geen forumaccount. Waardeer binnen 7 dagen uw beltegoed op, anders wordt uw nummer definitief afgesloten. Wat is je telefoonnummer. Jasper - Telfort.

Heb je geen MijnKPN?

Hallo Loes, ik kan me voorstellen dat je niet op zoiets zit te wachten als je in het buitenland woont. Ik wist van deze voorwaarden staat in mijn agenda genoteerd wanneer ik m'n sim kaart moet gebruiken maar wellicht heb ik alleen smsjes ontvangen en niet verstuurd.

Heb je al een account? Geef een like!

Share Tweet Delen Delen, telfort simkaart geblokkeerd. Dan ontvang je binnen 3 werkdagen een reactie. Toch nog ergens hulp bij nodig. Ik wist van deze voorwaarden staat in mijn agenda genoteerd wanneer ik m'n sim kaart moet gebruiken maar wellicht heb ik alleen smsjes ontvangen en niet verstuurd. Je kunt dan nog wel gebeld worden, maar ik heb het aangehouden telfort simkaart geblokkeerd ik er nog inlog smsjes op ontvang.

Ik woon in het buitenland en gebruik mijn Nederlandse Telfort nummer nauwelijks, bellen naar gratis nummers en opwaarderen.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Jasper - Telfort. Dan zit er weinig anders meer op dan een nieuwe simkaart aanvragen bij je provider. Daar kunnen diverse clouddiensten je bij helpen. Ik wil je aanraden om even te bellen met om na te vragen of het nummer nog te redden is, of toch echt te laat is.

Ik zie dat het nummer inderdaad is geblokkeerd omdat er 6 maanden geen gebruik is gemaakt van de bundel.

  • Waardeer binnen 7 dagen uw beltegoed op, anders wordt uw nummer definitief afgesloten.
  • Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.
  • We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.
  • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Waardeer je in telfort simkaart geblokkeerd 90 dagen op. Is een bericht het beste antwoord op je vraag. Gebruikersnaam of e-mail. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Onthoud mijn gegevens. Hoi SteelfaceJe geeft aan dat jouw beltegoed bevroren is. Gebruikersnaam of e-mail. Heb je nog geen forumaccount. Verstuur Terug naar overzicht.

Registreren

Om misbruik te voorkomen is het verstandig om je sim te vergrendelen. Share Tweet Delen Delen. Je kunt dan het beste een nieuwe simkaart aanvragen via Mijn Telfort of in een Telfort winkel. Het is niet meer mogelijk om je oude nummer mee te nemen.

Probeer het nog een telfort simkaart geblokkeerd over een paar minuten. Welkom Heb je nog geen forumaccount. Je kunt dan het beste een nieuwe simkaart aanvragen via Mijn Telfort of in een Telfort winkel.

Andere: