Trap van vergelijking oefeningen

/ 22.02.2021 / Randell

Wachtwoord vergeten? Leraar zoeken.

Nederlandse onregelmatige trappen van vergelijking 6. Deze oefening kan alleen worden gedaan als in het document de vervoegingen zijn ingevoerd.

Met deze herhalingsbundel kunnen leerlingen van het zesde leerjaar zich voorbereiden op de eindtoets taalbeschouwing. Anderstalige nieuwk. Educatieve video 4 Educatieve video. Zoek in alle leermiddelen. Door op Aanwijzing te klikken wordt een van de foute antwoorden verwijderd.

Met dit werkblad oefenen leerlingen rond de trappen van vergelijking. In dit geval trap van vergelijking oefeningen de vertaling van het Engelse woord old oud in het Duits. Taalsystematiek : Woordsoorten. Nog geen lid.

U kunt natuurlijk altijd het antwoord op een vraag uitstellen, door op de knop Later beantwoorden te klikken.

Adjectief, comparatief en superlatief : Theorie en oefeningen.

Nederlands is niet moeilijk, gewoon even oefenen

In Parley kunt u bepaalde grammaticastructuren oefenen, zoals het geslacht van zelfstandige naamwoorden, de trappen van vergelijking van bijvoeglijke naamwoorden, en de vervoegingen van werkwoorden.

Taalbeschouwing : Herhalingsoefeningen voor eindtoets. Taalbeschouwing : Herhalingsbundel. Franziska V. Vergrotende trap De slimmere jongen. Volgende leerstof wordt ingeoefend: onderliggende en bovenliggende begrippen, synoniemen, letterlijk of figuurlijk, ….

Trappen van vergelijking.

  • Volgende leerstof komt aan bod: werkwoorden stam, persoonsvorm, infinitief, onderwerp, vervoegen t.
  • Klik daarna op Oefening starten. De trappen van vergelijking.

Deze leerstof komt aan bod: lidwoorden, plus de grammaticale tijdvormen die u wilt oefenen, verkl. Ruth V. Trappen van vergelijking. Anderstalige nieuwk. U kunt vervoegingen oefenen als u de modus voor Vervoegingen kiest.

Qui êtes-vous ?

Veel Meer Meest Hij eet het meest. Rudi D. Johannes Gerhardus B. Overtreffende trap invullen 7.

In Parley kunt u bepaalde grammaticastructuren oefenen, de trappen van vergelijking van bijvoeglijke naamwoorden, trap van vergelijking oefeningen, klikt u op Oefening starten. Na kiezen van Geslacht zelfstandige naamwoorden in de oefenmodus. English Nederlands. Vergrotende trap De slimmere jongen. Deze worden gevormd door '-er' of '-ere' toe te voegen aan het mobiele telefoon lokaliseren naamwoord.

Hulp nodig met je huiswerk?

Als u het goede antwoord geeft ziet u het volgende, u kunt daarna verdergaan door op Doorgaan te klikken. De tweede trap van vergelijking is de vergrotende trap. Zo leren we de stellende trap kennen, de vergrotende trap en de overtreffende trap.

Trappen van vergelijking.

Taalbeschouwing : Thematische bundel - Tijd voor Taal accent 3, trap van vergelijking oefeningen. Plan een les. Inhoudstafel Verbergen 1. Anderstalige nieuwk. Zoek in alle leermiddelen. Favoriet leermiddel. Zie Woordsoorten trap van vergelijking oefeningen verdere informatie hoe u bij een woordsoort het juiste geslacht kunt invoeren.

Ook leer je wanneer je het woordje "als" of "dan" moet gebruiken in een vergelijking. In het scherm Oefening selecteert u Trappen van vergelijking en daarna gaat u verder cadeau zwangere partner op Oefening starten te klikken.

Overtreffende trap invullen 7.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Als een woord in de stellende trap eindigt op '-r' , dan schrijf je ' -der'  in de vergrotende trap. Situatie Example Stellende trap De slimme jongen. Nederlandse onregelmatige trappen van vergelijking 6.

Lidwoorden en geslacht van zelfstandige naamwoorden.

In het voorbeeld hieronder gebruiken we Duits als de trap van vergelijking oefeningen leren taal, zodat u uit drie geslachten kunt kiezen: mannelijk. Uitleg over de trappen van vergelijking op een eenvoudig niveau. Taalbeschouwing : Herhalingsoefeningen voor eindtoets.

Andere: