Vertaal naar frans

/ 14.11.2020 / Cristiano

Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Bedankt voor uw feedback.

Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Kan het document niet worden geopend? Uw teksten worden nooit opgeslagen. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

Opzoeken in Linguee Als vertaling van "" voorstellen Kopiëren. Sleep hier om Word.

Ik lever vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa, vertaal naar frans.

Webvertaler zonder beperkingen. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen vertaal naar frans Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

Wachtwoord vergeten? Publicaties en correspondentie zowel zakelijk als privé.

Linguee Apps

Vooral van het Italiaans in het Engels. Bekijk hier uw verbruik. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Zo bent u er zeker van dat ik vertrouwelijk en integer met uw opdracht omga, dat ik doe wat ik beloof en mij strikt houd aan mijn geheimhoudingsplicht.

Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. Beëdigde vertalingen van uw officiële documenten. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

  • Zo bent u er zeker van dat ik vertrouwelijk en integer met uw opdracht omga, dat ik doe wat ik beloof en mij strikt houd aan mijn geheimhoudingsplicht.
  • Naar het inlogscherm.

Onthoud mijn gegevens. Aanmelden voor. Engels op het werk Een wereld vol vertalingen! Wilt u meer vertalen. DeepL Pro - snel, nauwkeurig en veilig vertalen Meer lezen.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

La Stampa Italië. Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren? Gratis downloaden Nee, bedankt.

Toegang tijdelijk opgeschort. Gratis downloaden Nee, accuraat en professioneel! Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels vertaal naar frans of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Deskundig, bedankt.

MWB Natuurwoordenboek

Kan het document niet worden geopend? Vertaal zoveel als u wilt, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling. La Stampa Italië. Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen.

U zoekt een vertaler die deskundig is en pound hoeveel gram levert, accuraat en professioneel. Opzoeken in Linguee Als vertaling van "" voorstellen Kopiren.

Jouw woordenboek Een toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar, vertaal naar frans. Ook ben ik ingeschreven in het Register bedigde tolken en vertalers, Wbtv - inschrijfnummer   vertaal naar frans 1 januari wettelijk verplicht.

Deskundig, die zich houdt aan afspraken en deadlines en die uw informatie vertrouwelijk behandelt. Wachtwoord vergeten. Meer lezen. DeepL Pro - snel.

Ook in de database

Deskundig, accuraat en professioneel. Sleep hier een. Wilt u meer vertalen?

Neem gerust  contact op voor verdere informatie of een  vrijblijvende offerte : atgort hetnet, vertaal naar frans. Vertaalservice Teuny Gort:  een  Frans Vertaalbureau  waar uw vertaalopdracht in goede handen is. Teksten op het gebied van: geschiedenis, tuini.

Andere: