Witte plakkerige afscheiding na eisprong

/ 21.11.2020 / Aiman

Van baby tot peuter. In principe ovuleer je maar op één bepaalde dag in je cyclus.

Ik lees namelijk vaak dat meiden die zwanger zijn aan de ene kant wel veel slijm hebben na hun ei en de ander weer niet.

Normaal gesproken is de afscheiding geurloos maar krijgt een geurtje door de slechte bacteriën of schimmels die zich in het slijm bevinden. Maar in mijn eerste ronde had ik aan het eind van vruchtbare periode erg draderig en dik slijm. Net voor de eisprong verandert de witte afscheiding van een vrouw zowel van slijm als van hoeveelheid.

En als je van mening bent dat je elders beter kan worden geholpen, dan zou je natuurlijk ook een andere specialist kunnen raadplegen. F: De tijdsduur tussen de PIEK van het slijm en het begin van de volgende menstruatie is ongeveer twee weken.

Toen ik zwanger bleek te zijn had ik geen afscheiding, witte plakkerige afscheiding na eisprong. Soms kan het wat korrelig zijn. We wachten maar geduldig af. Overigens is het belangrijk om te vermelden dat iedere vrouw anders is en dit geldt ook zeker bij het produceren van witte afscheiding. Mijn Ouders van Nu Mijn account Uitloggen! Necessary Necessary.

Je leest veel verschillende dingen op internet. Soms kan het wat korrelig zijn.
  • Vrouwen die zwanger willen worden houden het slijmverlies sterk….
  • Wie het slijm tussen duim en wijsvinger uit elkaar trekt zal zien dat er draden van te trekken zijn. Maar in mijn eerste ronde had ik aan het eind van vruchtbare periode erg draderig en dik slijm.

Christelijke jongerencommunity

Lees hier over de temperatuurmethode en de speekseltest. Wie het slijm tussen duim en wijsvinger uit elkaar trekt zal zien dat er draden van te trekken zijn. In principe ovuleer je maar op één bepaalde dag in je cyclus. Elk genitaal contact gedurende deze drie dagen na de PIEK kan leiden tot zwangerschap.

Wanneer begint je baby met doorslapen? Hoe werkt dit precies? Je naam of e-mailadres: Heb je al een account?

Deel Deze Pagina Tweet. Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Dank je wel. Tot slot: volg het advies van de specialisten op, want er gaat immers niets boven jouw gezondheid. Gebruik media markt fotoservice gutscheincode datum.

Als jouw afscheiding minder zuur is dan normaal gesproken, scheidt de baarmoederhals meer afscheiding af dan je gewend bent.

Wat is cervixslijm?

Van lieke In Algemeen 45 4 dagen. Zo zijn vaginale tabletten en speciale zalfjes op de markt te vinden die je van de infectie af zouden kunnen helpen. Dikke kus!

Daarnaast kun je de schede en schaamlippen van de vagina beter niet met zeep wassen. Van Jet92 In Zwangerschap. De 5 trends voor geboortekaartjes in In samenwerking met, witte plakkerige afscheiding na eisprong. Witverlies wordt ook wel witte afscheiding genoemd! Goed nieuws. Maar ja uiteindelijk zoeken we allemaal een klankbord dus lang leve dit forum.

Zwanger en witte afscheiding

Wij maken gebruik van cookies om je surfervaring te verbeteren. Om goed bij te houden waar je precies zit in je cylcus is het handig om het Billings Ovulatiemethode schema erbij te houden. Het inleggen van een inlegkruisje lijkt praktisch, maar het gebruik ervan is zeker niet bevorderlijk voor je hygiëne.

Ik heb gezocht op internet maar Cervixslijm en vruchtbaarheidsproblemen Heb je last van vruchtbaarheisproblemen. Wanneer vindt de innesteling plaats Afscheiding na bevruchting Bevruchting eicel Vergroot je kans op een innesteling Innesteling berekenen Innesteling: wat voel je daarvan? Van dorisss89 In Testresultaten? Soms blijft witte plakkerige afscheiding na eisprong afscheiding vlak voor de NOD de dag dat men verwacht ongesteld te witte hoge hakken worden toch meer dan normaal.

De eerste week van je cyclus beslaat de dagen van de menstruatie en vlak daarna. En als het plakkerig is dat je vruchtbare periode voorbij is, witte plakkerige afscheiding na eisprong.

De signalen

Dit kan je het beste doen door met je vingers wat slijm bij je baarmoedermond weg te nemen. Dit punt ligt zeer dicht bij het tijdstip van de eisprong. Als je net hebt gevreeën of opgewonden bent, kan het resultaat afwijken.

Dank je wel. Het antwoord. Meestal kan je dit slijm ongeveer drie dagen voor je eisprong waarnemen.

Andere: