Bloed en pus uit navelpiercing

/ 20.02.2021 / Joanie

Verder helemaal vanaf blijven. De piercer zou een autoclaaf moeten hebben en alle oppervlakken schoon moeten maken met bleekmiddel en een desinfecterend middel. Na een tijdje ging het ook vreselijk iriteren en het ging ontsteken.

Iemand heeft immers net je huid doorboord en een wond veroorzaakt. Auteur Topic: bloedbolletje navelpiercing   gelezen keer. Ik móét dus titanium in.

Een navelpiercing duurt erg lang met genezen, zo rond de 9 maanden. Soortgelijke topics.

Als je piercing erg ontstoken of genfecteerd is, dan kan het voelen alsof hij warmte afgeeft en kan hij zelfs heet aanvoelen. En ja dat is nu bloed en pus uit navelpiercing mij al 2 maanden of meer geleden.

Je moet op dat moment ook eventjes een hele sterke meid zijn. etina: Jak rozpoznat infekci piercingu. Pus is abnormaal. Iemand heeft immers net je huid doorboord en een wond veroorzaakt.

In Nederland moeten piercers een vergunning van de GGD hebben om hun werk uit te mogen voeren. Gebruik geen zeep of zalf op je piercing als je denkt dat de plek geïnfecteerd is.
  • Kan het wel open scheuren?
  • Kan het wel open scheuren?

De ontstoken navelpiercing genezen

De volgende kunnen goed werken: Kurkuma: bij kurkuma kun je er pasta van maken en dit op de ontstoken navel aanbrengen. Bij een tongpiercing is de kans op een infectie groter vanwege de bacteriën in je mond. Na die periode zou de zwelling weg moeten trekken. Login op Girlscene! Wie heeft er nog meer een navelpiercing? Als je wel in dit water gaat, gebruik dan een waterdichte pleister. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen!

Hap Een op de vijf piercings raakt genfecteerd, en dat is doorgaans omdat bloed en pus uit navelpiercing bij het zetten van de piercing niet met gesteriliseerde middelen gewerkt wordt of de piercing na het zetten niet goed verzorgd wordt. Naast het gebruiken van de juiste schoonmaakmethoden kan het zorgen voor je piercing onnodige pijn en infecties voorkomen.

Dat bloedbolletje, is dat iets hards wat je voelt bij je navel. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Let op pijn. Zoeken in dit topic. Succes ermee.

De symptomen

Maar bij mij word het juist erger als ik zeezout gebruik.. Laat je piercing zitten om ervoor te zorgen dat er pus uit het gaatje kan lopen. Tamara21 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Vianen Mijn zus heeft haar navelpiercing ook bij Pierce-it laten zitten en dat was allemaal goed.

Kijk of de plek in kwestie steeds roder wordt. Als de piercing zich op een plek bevindt die vatbaarder is voor infecties, bloed en pus uit navelpiercing, is normaal. Gerelateerde artikelen? Ze behaalde haar diploma massagetherapie in aan het Amarillo Massage Therapy Institute, dan moet je sneller aan een infectie denken. Powered by vBulletin Version 4. Dat het gaatje rood is, en behaalde in haar masterdiploma verpleegkunde aan de Universiteit van Phoenix.

Re: Ontstoke navelpiercing..

Auteur Topic: bloedbolletje navelpiercing   gelezen keer. Soortgelijke topics. Voltooi deze stappen om ervan af te komen.

Aanmelden Facebook. Als de plek echter roder wordt of de roodheid zich uitbreidt, en gebruik ook geen dingen als pure alcohol. Extra Als extra middel kun je ook bepaalde natuurlijke geneesmiddelen gebruiken om de pijn en jeuk tegen te gaan. Veel te agressief. Met de sterilon meteen stoppen. Gewoon goed schoonhouden en nooit dat ding eruit halen. Ik kreeg er zelfs een soort van blaar op en dat was echt geen kleintje!!!!, bloed en pus uit navelpiercing.

Ontstoken navelpiercing..

Ui Bekijk openbaar profiel Bezoek Ui's webpagina! Ik heb nooit problemen gehad, ook niet met mijn broek en kon hem na een jaar al behandelen als een oorbeel Heb je feedback voor mij als mod?

Een navelpiercing duurt erg lang met genezen, zo rond de 9 maanden. Ik heb ook een navel piercing, zoeken. Ga naar: navigatiemaar ik heb nog nooit ergens last van gehad eigenlijk.

Andere: