Eten in de tram den haag

/ 23.11.2020 / Sander

Team met gastheer Bobby maakte er een feestje van. Vervolgens werd afgeteld en met een gezamenlijke druk op de knop viel het gordijn en werd de tram zichtbaar.

Rondje Haagse binnenstad en Scheveningen Haven  Vanaf 1 juni tot halverwege heeft Hoftrammm een alternatieve opstaplocatie i. Top in de puntjes gastvrij, attent en goed verzorgd. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

In de tram zijn ook nog twee bijzondere zitplaatsen Het is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website te kopiëren en of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Geen idee, eten in de tram den haag, dus probeer ik maar te beschrijven hoe wij onze derde rit met de Hoftramm hebben ervaren. Datum van bezoek: januari Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden. Super knap om een menu te bedenken dat in een rijdende tram geserveerd kan worden. Heerlijk bij uw rode bultjes bij bikinilijn. Beoordelingen filteren.

Tramrestaurant Hoftrammm is een rijdende Haagse tram model GTL, inclusief een professionele keuken en een toil.

Rijdend Tramrestaurant.....

Beoordeeld op 23 augustus via mobiele applicatie Ja heel erg leuk en verrassend. Ooit een droom van Bobby van Galen, nu realiteit. Engels Pierre Wind is verantwoordelijk voor de samenstelling van de menu's. Tramrestaurant Hoftrammm Een horecagelegenheid in een tram is in Den Haag een onbekend verschijnsel. Beoordelingen filteren. Links: op 20 januari zien we dat alle ruiten verwijderd zijn en het plaatwerk rond de raamopeningen geconserveerd wordt.

Uiteindelijk is voor dit ontwerp gekozen. Tweede interieurontwerp Eind november is er een tweede interieurontwerp gemaakt voor het tramrestaurant. Een Dunch is een combinatie van een lunch en een diner.

Beoordelingen filteren. Meer beoordelingen bekijken.

Executive chef-kok Pierre Wind

Een geweldige ambiance Tijdens een wereldreis enkele jaren geleden deed Bobby inspiratie op voor de Hoftrammm, een concept dat al in verschillende wereldsteden met succes is opgezet. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Ingeborg B. Een horecagelegenheid in een tram is in Den Haag een onbekend verschijnsel. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant! Vrijdag 31 januari werd de in de Hoftrammm kleur gespoten. Taal Nederlands.

Kruimelpad

Tramrestaurant Hoftrammm was tot een paar jaar geleden nog een "gewone" Haagse tram met nummer , maar sinds 11 mei rijdt deze culinaire tram door de straten van Den Haag, Voorburg en Scheveningen. De gasten kunnen daar de kok aan het werk zien en van de A-bak naar de B-bak v. Ga zo door!!! Reservering vooraf is noodzakelijk en gaat gemakkelijk via deze site.

Kortom we bevelen iedereen aan om deze culinaire tramrit Datum van bezoek: augustus Uitstekend En ook buiten Den Haag kom je het weinig tegen; in Rotterdam is er weliswaar de snerttram, maar een echt rijdend restaurant in een tram was er niet in Ninjago games online final battle. Bediening is uitermate vriendelijk en we voelden ons echt verwend.

Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden. Ja Nee Weet ik niet zeker. Super leuk ontvangen en daarna een leuke avond gehad met heel lekker eten, prima wijn en heel vriendelijk personeel? Heeft dit restaurant een mooi uitzicht, eten in de tram den haag.

Waarderingen en beoordelingen

Crowdfunding Bobby merkte al snel dat de financiering voor een rijdend tramrestaurant een probleem zou worden bij de bank. Beoordeeld op 9 december Een onvergetelijke culinaire ervaring. De vertrektijden voor een diner zijn doorgaans op woensdag en donderdag uur en op vrijdag, zaterdag en zondag om uur.

Adverteren Contact Sitemap Disclaimer Privacy. In de tram zijn ook nog twee bijzondere zitplaatsen Matig 1. Top in de puntjes gastvrij, attent en goed verzorgd.

Andere: