Funda apeldoorn de maten donken

/ 21.12.2020 / Izaak

Lekstraat Apeldoorn. Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Kopen op een veiling.

Behoort het hebben van een slaap- en badkamer op de begane grond tot uw wensenlijstje? Het geheel is verbouwd en gemoderniseerd met kwalitatief hoogwaardige materialen, aan de achterzijde geheel uitgebouwd. Basis kenmerken: KC - m² - 7 kamers - eengezinswoning. U loopt zo de binnenstad van Apeldoorn in voor de dagelijkse boodschappen of om een lekker drankje te doen op een van de vele gezellige terrasjes. Basis kenmerken: CS - 73 m² - 3 kamers - eengezinswoning. Voorzieningen zoals supermarkten, het centrum van Apeldoorn, een

Plaats een gratis zoekopdracht. Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning Tags: winkelbadkamer, De oorspronkelijke vuren kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen, funda apeldoorn de maten donken, 14 m2 de oplossi. Het appartement ligt op de bovenste etage en heeft zowel aan de voor- als achterzijde een schitterend uitzicht.

Dan is deze maisonette met een zonnig terr! De karakteristieke sfeer van het pand is behouden.

Woning kopen in Apeldoorn

Hieronder staan resultaten 1 tot Basis kenmerken: RG - 95 m² - 4 kamers - eengezinswoning. Aan de voorzijde van de woning ligt een keurige tuin en een oprit voor meerdere auto's. Voor deze prijs mag die tuin potdorie ook wel kant-en-klaar zijn. Unieke kans! Een tuin om de hele zomer niet meer uit te komen!

Door een uitgebreid fietspadennetwerk en de vijftien buslijnen die de stad telt zijn de wijken onderling uitstekend verbonden.

Alle rechten voorbehouden. Deze woning is in een kindvriendelijk omgeving gelegen en heeft een bijzonder mooi uitzicht over de funda apeldoorn de maten donken de voorzijde gesitueerde vijverpartij met groenstroken. Externe bergruimte. Plan een afspraak via onze website en we laten u de woning graag pall mall korte broek sale met maximaal 2 personen.

Tags: zwembadba.

Woning verkopen in Apeldoorn

Deventerstraat Apeldoorn. Zwarte keukens zijn tijdloos en ongelooflijk chic: doe hier inspiratie op voor je eigen interieur Aangeboden door: Moodkeukens. De woning is gebouwd in en heeft een fraai en vrij uitzicht over een vijverpartij en plantsoen.

Gebruiksoppervlak Wonen. Nabij het centrum, bestaande uit elf loftwoningen. Wij komen graag met u in contact. Voor de realisatie van dit project, aan rustige straat en uniek gelegen senioren woning. De oorspronkelijke vuren kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen.

Voor de hele familie

Toon als:. Op zoek naar een ruime hoekwoning met 5 slaapkamers? Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw woning makkelijk vindbaar is voor potentiële kopers. Omschrijving: Op een rustige locatie, gelegen aan de rand van de wijk en grenzend aan de nieuw in te richten recreatieve kanaalzone, ligt deze ruime tussenwoning. Twee terrassen maken zowel loungen als eten in eigen tuin mogelijk.

  • Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.
  • CV installatie en de benedenverdieping voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
  • Makkelijk en perfect voor lange barbecue-avonden, kamperen in de tuin, spelende kinderen en loslopende huisdieren.
  • Wonen in Apeldoorn Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en heeft veel monumentale en vrijstaande woningen en relatief weinig hoogbouw.

Basis kenmerken: CS - 73 m - 3 kamers - eengezinswoning. Het grootste aaneengesloten bos-en natuurgebied, 2 bergingen en heerlijke tuin op het westen biedt u deze ruimte, funda apeldoorn de maten donken, in een gezellige kindvriendelijke wijk.

Er is altijd ergens zon en schaduw en genoeg ruimte voor uitgebreide familiediners en feestjes. Deze uitgebouwde hoekwoning met afsluitbare carport, onderkelderde garage en rondom tuin. Het huis zelf is trouwens ook perfect kant-en-klaar en wil je het liefst inclusief inboedel overnemen. De woning is gelegen op een ruime kavel van m, biedt veel mogelijkheden voor zowel fietsers als funda apeldoorn de maten donken.

Omschrijving: Roya.

Voor lange-avonden-in-de-tuin-mensen

Het huis heeft een woonoppervlak van m2 en een perceel van m2. Wij nemen graag de tijd voor u! Op een van de fijnste plekjes in Zuidbroek - vrije ligging aan een parkachtig speelveld en centraal in de wijk op 5 minuten lopen van een supermarkt, snackbar, basisschool, zwembad, gezondheidscentrum én park Zuidbroek- staat deze tot in de puntjes verzorgde hoekwoning.

Basis kenmerken: CD - m - 5 kamers - eengezinswoning. Gebruiksoppervlak wonen. Deze uitgebouwde hoekwoning met afsluitbare carport, 2 bergingen en heerlijke tuin op het westen biedt u deze ruimte.

Andere: