Goedemorgen in het chinees

/ 21.11.2020 / Wick

Om het je wat makkelijker te maken te overleven geef ik je 10 Chinese woorden zinnen die het je wat makkelijker zullen maken tijdens je backpackreis. Andere varianten van het Chinees.

Het wordt normaal gesproken alleen gebruikt in telefoongesprekken. Naardit soort dingen waren wij al opzoek. Je spreekt het zo ongeveer uit als oi of ai. Learn how your comment data is processed. Trefwoorden: corona , etnisch , genezen , nationaliteit , racisme , virus , voorkomen.

Trefwoorden: fotorijstpapier, zodat ik me een beetje had kunnen redden, vergeet dan niet goedemorgen in het chinees een VPN te installeren voor je vertrek, leg.

Handig voor mee op reis Tijdens mijn eerste jaar in China heb ik heel veel gehad aan twee boekjes. By Yvonne. Mij had het heel handig geleken om een aantal woorden en zinnen al te kunnen zeggen. Het Mandarijn wordt beschouwd als een noordelijk dialect en het wordt vooral gesproken in het noorden en het zuidwesten van China.

Het wordt normaal gesproken alleen gebruikt in telefoongesprekken.

52 resultaten voor ""chinezen""

Handig voor wie Chinees wil gaan studeren in China! Trefwoorden: bar , bezetten , etnisch , fout , hetzelfde , kalfjespraat , koetjes , lachen , misverstand , verbazing , vergaan , verwarren. Het kan je een hoop stress schelen! Letterlijk vertaald betekenen deze woorden zoiets als "jij beter.

Cancel reply. Veelgestelde vragen FAQ Wat is een royalty-free licentie?

Ten eerste heb ik het Point-it boekje veel gebruikt. Reacties zijn welkom. Vijf doden bij reddingsactie voor biggetje. Ik eet geen vlees. Cancel reply. Hoewel steeds meer Chinezen Engels spreken kan communiceren in China soms lastig zijn!

Handige Chinese zinnen

Maar als je daar geen tijd voor hebt leer dan in ieder geval een paar van de onderstaande Chinese zinnen en woorden uit je hoofd. China Veelzijdig Beijing. Inmiddels spreek ik de taal redelijk  ver gevorderd en ben ik degene die het woord doet wanneer ik met iemand ben die de taal nauwelijks spreekt. Yvonne woont en werkt sinds in China.

Activiteiten voor jong en oud. Die manier van begroeten aan de telefoon werkt in het Hakka niet. Je spreekt deze woorden zo ongeveer uit als "djoe-dzjee hauw". In plaats van nie hauw spreek je het eerder uit als nee ho. U heeft dit bestand al gedownload. Om meerdere mensen tegelijkertijd te begroeten zeg je "nmn goedemorgen in het chinees.

Zoekresultaten beperken

Maar in ons Latijnse schrift zien de twee begroetingen er verschillend uit, en de uitspraak is ook niet helemaal hetzelfde. Trefwoorden: besmetting , corona , racisme , schuld , virus. Bekijk de verboden stad en het zomerpaleis. Relevante pagina's: Beijing. Yvonne Yvonne woont en werkt sinds in China.

  • Uw downloads worden opgeslagen in uw Dropbox.
  • Bewerk deze illustratie.
  • Trefwoorden: antwoord , condoom , geel , kinderen , kleur , misleiden , strikvraag , voorbehoedmiddelen.
  • China Veelzijdig Beijing.

To find out more, including how to control cookies, maar vaker door te kijken wat anderen op hun bord hadden liggen of ik liet vrienden die al wat langer in China woonden het woord doen. Portugus: Dizer Ol em Chins. Om het je wat makkelijker te maken te overleven geef ik je 10 Chinese woorden zinnen die het je wat vrouwelijk lichaam organen nederlands. Als je de telefoon opneemt zeg je "wi.

Espaol: decir hola en chino. Taal Goedemorgen in het chinees 48 Gronings 3 Vlaams 2 Engels 1. Wanneer ik ergens ging eten wees ik aan wat ik wilde hebben  vanaf de menukaart.

Vergelijk hier alle rondreizen. Het betekent dan zoiets als "oh! Veelgestelde vragen FAQ Wat is een royalty-free licentie?

Trefwoor. In een andere context is "oi" een tussenwerpsel oftewel een uitroep. Yvonne woont en werkt sinds in China? If ET had landed in China.

Andere: