Mail account verwijderen android

/ 17.11.2020 / Frederick

Klik op "Verwijderen". Instellingen voor dubbele simkaarten.

Android Computer iPhone en iPad Meer. Contacteer het service center. Help Overstappen op een nieuwe Android-telefoon Vertrouwd raken met Android Een account toevoegen of verwijderen op Android Een screenshot maken of uw scherm opnemen op een Android-apparaat. Oorspronkelijke instellingen herstellen en persoonlijke inhoud van uw telefoon verwijderen. Product- en veiligheidsinformatie Voor uw veiligheid.

Maak een back-up van je gegevens, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat. Ga naar de Instellingen van je iPhone. Mail account verwijderen android sommige toestellen staat deze app onder Samsung Apps? Selecteer deze door erop te drukken. Als je een account verwijdert, indien je dit nog niet gedaan hebt. Je iPhone wordt nu gewist.

Choose location.

Samsung smartphones

Tik op Gmail. Begin met het verwijderen van de huidige IMAP-account vanaf uw apparaat of programma. Find my iPhone Om Zoek mijn iPhone tijdelijk te deactiveren voer je de volgende stappen uit. Ondersteuning via e-mail is beschikbaar in het engels. Uw foto's en video's opslaan op een geheugenkaart. Uw telefoon beveiligen Uw telefoon beschermen met een schermvergrendeling.

Selecteer deze door erop te drukken.

  • Dan zult u waarschijnlijk de accountinstellingen op uw mobiele apparaat of in programma zoals Outlook dienen te wijzigen.
  • Druk daarop. Zakelijk Winkels.

Kies 'Wis alle inhoud en instellingen'. Ondersteuning via e-mail is beschikbaar in het engels. Je kunt nu je toestel terugzetten naar fabrieksinstellingen om alle persoonlijke gegevens te verwijderen. Informatie over de batterij en de lader! Of stuur je hem op ter reparatie, mail account verwijderen android. Klik onderaan op de pagina op "Account verwijderen".

Een account uit de Mail- en Agenda-apps verwijderen

Uw foto's en video's. Een e-mailaccount toevoegen Wanneer u de Gmail-app voor het eerst gebruikt, wordt u gevraagd uw e-mailaccount in te stellen. Let op: het toestel moet op dit moment via Bluetooth verbonden zijn met je smartphone.

Ga via Info naar Fabrieksinstellingen. Chat met ons op werkdagen van Tik op create. Voer je wachtwoord in wanneer hierom wordt gevraagd. Software-updates en back-ups Uw telefoonsoftware bijwerken.

E-mail voor een account uitschakelen

Uw telefoon opladen. Schakel 'Zoek mijn iPhone' uit door op het knopje te drukken. Geen zorgen. Veeg met je vinger omhoog tot je de optie 'Zoek mijn iPhone' ziet.

Dan moeten alle accounts zoals iCloud en Google verwijderd zijn, opdat de nieuwe eigenaar of de reparatiedienst ermee aan de slag kan. Neem contact op met de fabrikant van uw apparaat voor meer informatie? Selecteer deze door erop te drukken. Weet u niet zeker hoe u het IMAP-account moet verwijderen! E-mail Met uw telefoon kunt u e-mail lezen en beantwoorden als u onderweg bent? Klik op het menu in de rechterbovenhoek. Klik op "Account mail account verwijderen android.

Op het web browsen.

Een email adres verwijderen uit Android.

Tik op Google om je Google-account toe te voegen. Tik op het type account dat je wilt toevoegen. E-mail Met uw telefoon kunt u e-mail lezen en beantwoorden als u onderweg bent.

Mail account verwijderen android instellingen herstellen en persoonlijke inhoud van uw telefoon verwijderen. Tik opĀ  Account s? Uitlogopties Je Google-account van je apparaat verwijderen Als je een account verwijdert, wordt het verwijderd uit alle apps op het apparaat.

De optie om e-mail uit een ander e-mailaccount dan Gmail te bekijken, wordt alleen weergegeven als je een gepdatete versie van de Gmail-app gebruikt.

Andere: