Mooie plekken in duitsland

/ 16.11.2020 / Kazim

Laura over een stedentrip naar Hamburg De Duitse havenstad Hamburg is een perfecte bestemming voor een leuke stedentrip! Gratis reisvoorstel voor Duitsland.

Aanschouw de gletsjers en kijk uit over Duitsland en Oostenrijk. De kleurrijke huizen leveren namelijk een fotogeniek plaatje op en zetten direct de toon wanneer je door het stadje wandelt. De dorpjes Schmallenberg en Bad Fredeburg zijn erg leuk. De wandeling duurt ongeveer 20 minuten vanaf de parkeerplaats naar de burg, van waar je een mooi uitzicht hebt op de watervallen. Je bent even helemaal los van het vasteland waardoor je helemaal tot rust komt.

Een mooie tocht sluit je af op het gezellige terras van een echte traditionele Biergarten. Langs de Moezel liggen schilderachtige dorpjes en leuke Duitse stadjes die elk hun eigen wijnfeest kennen.

Ontbijt en diner inbegrepen. Camping Herbolzheim. Legoland Feriendorf. Het kasteel met rood gekleurde zandsteen een bijzonder gezicht. Privparkeerplaats mogelijk.

Duitsland tips: 5 bestemmingen in Duitsland

De mensen zijn er relaxed, het eten is er goed en de prijzen zijn er aantrekkelijk. Duitsland is hét wandelland bij uitstek. Ik verzamelde nog meer bezienswaardigheden in Keulen die je zeker niet mag overslaan. Kranichmeer op meter. Denk aan prachtige steden, kastelen en rivier- en berglandschappen.

Tip van de redactie. De kleurrijke huizen leveren namelijk een fotogeniek plaatje op en zetten direct de toon wanneer je door het stadje wandelt, mooie plekken in duitsland. De stad ademt geschiedenis. Dresden is sprookjesachtig mooi: om elke hoek staat weer een ander adembenemend gebouw.

Bungalows met terras en tuinmeubilair.

2. De Eifel: uitgedoofde vulkanen en eeuwenoude dorpen

Drie fantastische bezienswaardigheden die erg bekend zijn in Beieren: Berchtesgaden Nationaal Park, het enige alpine nationale park van Duitsland met dichte bossen, steile rotswanden, ruige kliffen, diepe kloven en gletsjers met een prachtig gletsjermeer, Rothenburg ob der Tauer, een oud plaatsje gebouwd in Middeleeuwse stijl met kleurrijke huisjes, oude vestingwerken en fonteintjes en het bekende Kasteel Neuschwanstein.

De Bodensee ligt op het grensgebied van Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, wat prachtige natuur oplevert. Huur een fiets en verken het eiland. Al snel zoek je naar de prachtigste gebieden buiten Europa, maar in ons buurland Duitsland is nog zoveel moois te beleven.

Geplaatst op 14 Januariecht heel mooi nodig voor werkstuk en natuurlijk voor vakantie kortom: ademloos mooi. Meerdere vakantieverblijven op de begane grond van het huis.

Nederlandsers weten hun weg ook goed te vinden naar deze regio. Bagagetransport inbegrepen. Appartementen Brockenblick.

Parkvakanties blog

De Zugspitze is gemakkelijk te bereiken vanuit München, de gezellige hoofdstad van deze deelstaat. Dit is één van de Top Trails of Germany en loopt dwars door het gebied. Doordat het een klein eiland is kan dit ook makkelijk. Vlak naast het hotel bevindt zich het Wellnesscentrum Aqua Olsberg.

Als je de berg wat naar beneden rijdt kom je langs de Rothaarsteig. Een van de meest geliefde vakantieplekken in Duitsland is de Eifel. De Harz mag dan een nationaal park zijn, het is wel bewoond. Vakantie Bodensee - accommodatietips, mooie plekken in duitsland.

Campingpark Eifel. Volg ons op Facebook. Hotel Wisse Dne is gevestigd in een mooie Jugendstilvilla!

2. Rothenburg ob der Tauber – ditisanne.nl

Als je echt ver wilt kijken, dan is het boomkroonpad in Bad Wildbad een aanrader. In totaal kunnen er drie personen overnachten, ideaal dus voor een gezinsvakantie. Fitnessfaciliteiten en tai chi. Op 15 kilometer van Goslar.

Hotel Reutemann-Seegarten Hotel gelegen aan de promenade van het eiland Lindau. Wij vonden Kassel een verrassend leuke plek voor een weekendje weg in Duitsland. Appartementen Brockenblick.

Andere: