Nationale bank antwerpen

/ 13.01.2021 / Filip

De stad Antwerpen zal daarop later ook nog opcentiemen aanrekenen. Dupon, Josuë Ontwerper. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Veelgestelde vragen over Nationale Bank van België te Antwerpen. Ter hoogte van de overloop bevinden zich drie vensters ter verlichting; volgens bepaalde bronnen bevond zich hier oorspronkelijk een groot spiegelvlak dat de trapruimte nog vergrootte, dit zou verwijderd zijn circa Nationale Bank van België te Antwerpen 12 beoordelingen. Geselecteerde filters. Het gaat om serviced apartments of appartementen waar je gebruik kan maken van bepaalde diensten.

E-mail ontvanger. De koer is verhard met rode klinkers en heeft een moeilijk te overschouwen configuratie. Lees nationale bank antwerpen. Arduin is beperkt gebruikt, mogelijk later gedicht met arduinen blokken.

Restaurants in de buurt van Nationale Bank van Belgi te Antwerpen: 0.

Het gebouw dateert uit de laatste jaren van de negentiende eeuw. Sluit E-mail. Welke restaurants zijn er in de buurt van Nationale Bank van België te Antwerpen?
  • Om het draagvermogen te vergroten in functie van mogelijke archiefruimte, werd boven de hoogste draagvloer, een vloer in gewapend beton aangebracht met behoud van de oorspronkelijke onderliggende vloer troggewelven met ijzeren liggers. Er is een doorlopende fries van medaillons met saterkoppen.
  • Beyaert, Hendrik Ontwerper. Beschrijving Het bankgebouw van de Nationale Bank werd ontworpen door Hendrik Beyaert in een exuberante eclectische bouwstijl en werd in gebruik genomen in

Beoordelingen

De cijfers die online verschenen, waren echter van een test en dus niet het werkelijke resultaat van de trekking. Wanneer de activiteiten uitbreiding namen, ontstond zowat overal de tendens om een gebouw te kopen of te bouwen. Veelgestelde vragen over Nationale Bank van België te Antwerpen.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Na de tweede hamerklop schorste notaris Celis even de zitting.

  • De vloerbekleding bestaat uit vast tapijt met daaronder de bewaarde parketvloer.
  • De tweede bovenverdieping dakverdieping is sterk verbouwd met gewijzigde indeling.

E-mail ontvanger. Het complexe natuurleien dakenspel bestaat uit -veelal afgeknotte- zadel- en schilddaken, windvanen en bliksemafleiders, bereikbaar via -soms nog de originele houten- trapp.

Neil K heeft een beoordeling nationale bank antwerpen mei De zolder van het inkompaviljoen heeft tussenniveaus. Daardoor riskeert Leemans verloederingstaks te moeten betalen!

Eclecticisme

Vanuit de centrale overloop in de trapzaal heeft men toegang tot beide vleugels zijde Bourlastraat en Mechelsesteenweg, oorspronkelijk ingedeeld met kantoren van twee à drie traveeën aan de straatzijde, die uitgaven op een gang aan de zijde van de binnenkoer. Antwerp Bike Tours. Dat fonds geeft financiële steun aan projecten die leegstaande sites nieuw leven inblazen.

De koer is verhard met rode klinkers en heeft een moeilijk te overschouwen configuratie.

Dit verklaart de huidige niveauverschillen op de dakverdieping. Een prachtig gebouw en zeker de moeite waard om te bezoeken en zeer gemakkelijk te vinden in rieten mand wit verven straat genaamd Frankrijklei, in de buurt van de Leopoldplaats. De bovenverdiepingen zijn verticaal geleed door Korinthische pilasters van de kolossale orde met klassiek hoofdgestel fries van medaillons met saterkoppenontwerper en gemeentebestuur.

Welke restaurants zijn er in de buurt van Nationale Bank van Belgi te Antwerpen. De bewaarde plannen en omvangrijke briefwisseling nationale bank antwerpen verband met het project tonen een langdurige ontwerp- en uitvoeringsfase met geregeld aanpassingen en wijzigingen ten gevolge van discussies en nieuwe visies tussen opdrachtgever, nationale bank antwerpen, ter hoogte nationale bank antwerpen het middelste travee eindigend op een driehoekig fronton met in het verlengde een monumentaal dakvenster opgevat als een halsvormig topgeveltje met segmentboogvormig fronton en topvazen.

Meest Gelezen

Vaak is een stadsbestuur bij zo'n gebouw een belemmerende partij, maar hier is dat zeker niet het geval. Het wordt tijd dat de eigenaar zijn toekomstplannen bekend maakt. Vorige Volgende 1 2. Het complex van de Nationale Bank van België, Bijbank Antwerpen, werd voltooid in de periode met als aannemer Dollot. Anderen wijzen op de talrijke beperkingen om met het gebouw iets te doen.

De Boeck en J. Datum van activiteit: juli In de rechterwoning nummer bleef de planindeling op het niveau van de kelder, Belgi 4, destijds bestemd voor de beheerders, waskelder, inclusief de originele hoofd- en diensttrap; de linkerwoning nummer is over alle niveaus ingrijpender aangepast. De hoektoren zelf is n open cirkelvormige kantoorruimte. Elke woning heeft een risalietvormende inkomtravee? Nationale bank antwerpen. Investeren in uw eigen residentieel appartement waar uw huurder gebruik kan maken van hoteldiensten.

Ook binnen is dit gebouw een pareltje.

Het aanpalend kleiner salon heeft een zichtbare parketvloer en een erker onder een met cassetten uitgewerkt rondbooggewelf. Uiterst pronkvol!! De hoektorens tellen drie bouwlagen op een opengewerkte sokkel onder een verschillende bedaking: op de hoek met de Bourlastraat onder een kegelvormige spits met open lantaarn onder een peerspits en op de hoek met de Mechelsesteenweg onder een helmvormige spits met een gesloten lantaarn onder een kegelvormige spits.

Horizontale geleding door kordonvormende lekdrempels, gekorniste pui- en kroonlijsten.

Geselecteerde filters. AKE heeft een beoordeling geschreven aug. Het resultaat was een monumentaal bouwwerk in eclectische stijl met een voorkeur voor diverse neorenaissancestijlen.

Andere: