Wasmachine trommel maakt schurend geluid

/ 11.01.2021 / Rhys

Indesit wasmachine trommel maakt veel lawaai en hangt los. Hoe kan ik dat repareren? Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten.

Antwoord posten. Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine. De pootjes onder de wasmachine zijn te stellen.

Een hoog geluid is vaak een probleem met de lagers Vervang de lagers. Snel naar eenvoudige oplossingen die je zelf kan uitvoeren met deze tips van de monteur Snel naar kosteninindicatie veel voorkomende reparaties door de monteur. Defecte schokbrekers of veren De kuip hangt in de wasmachine behuizigng via 4 schokbrekers of veren.

Staat deze op laminaat of hout. Ik heb de productspecialist mee laten kijken en gezien de binnentrommel alleen al geluid maakte bij het draaien, en de roestvorming die uit het lagerhuis komt is de kans inderdaad groot dat dat het geluid veroorzaakt. Log in. Overweeg dan om de wasmachine te verplaatsen naar een stevige ondergrond, wasmachine trommel maakt schurend geluid, zoals cement. Update tracker.

Repareren of nieuwe kopen?

Op 17 augustus schreef ohm pi : [ Schrijf nu de lager maat op, deze kun je vinden op de zijkant van het lager bijvoorbeeld ZZ. Er moet echt nog wel wat vering op de snaar zijn dus als je de snaar niet een beetje kan heen er weer veren is het ook niet goed. Heb je een grond van hout, parket, laminaat of vloerbedekking? Draai dan aan de stelvoetjes onder de wasmachine tot de luchtbel wel in het midden hangt.

  • Login Je naam of e-mailadres. Benieuwd of je wasmachine het nog waard is om gerepareerd te worden?
  • Verstevig de vloer door een dikke houten watervaste plaat in de vloer te schroeven.

Staat wel sinds heel kort een zware droger op de wasmachine. Is dit niet meer leesbaar, neem je contact op met een reparateur, wasmachine trommel maakt schurend geluid. Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem. Hierdoor krijgt de wasmachinetrommel te veel bewegingsvrijheid.

Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in.

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Als de garantie verlopen is, neem je contact op met een reparateur. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten.

Dat heeft tijdelijk het snerpen opgelost maar komt nu weer terug. De lagers en de simmering kun je gemakkelijk op maat van de lagers en de simmering op de site bestellen, wasmachine trommel maakt schurend geluid, Maar om zeker te zijn van de juiste onderdelen kun je het beste de onderdelen bij ons aanvragen via het offerte formulier of via artikel zoeken met typenummer van uw wasmachine op onze site.

Aanbevolen Video. Maar ik verdenk nog steeds de cijferreeksen oefenen gratis. Eenvoudig oplossen met tips wasmachine trommel maakt schurend geluid de monteur Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Ik zie trouwens dat al deze motoren verkocht worden met een reeds gemonteerd snaarwiel. Shiptronic Golden Member. De snaar moet strak staan maar ook weer niet te strak. Na verloop van tijd verliezen schokbrekers en veren hun kracht.

Hoe je dat doet?

  • Dus na 2 seconden sinds begin van een draaibeweging dat geluid voor een moment.
  • Voorlopig gaan wij gewoon wassen draaien en houden het in de gaten.
  • Door te luisteren naar welk geluid je wasmachine maakt en wanneer.
  • Ik zou ook eerder aan de riem denken.

Heb je alle mogelijkheden in dit artikel wasmachine trommel maakt schurend geluid, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

Dit zou beter mogen. Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, maar staat jouw oplossing hier niet tussen. Eenvoudig oplossen met tips van de monteur Er hoeft tv meubel wit met eiken direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. Log in Registreer om te kunnen reageren.

Shiptronic Golden Member.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Door te kalibreren verminder je trillingen en lawaai. Dan hoor je hele andere geluiden dan getjerp. Door te luisteren naar welk geluid je wasmachine maakt en wanneer.

Om de herrie te verhelpen, moet je eerst de oorzaak van het lawaai bepalen. In ieder geval bedankt voor het helpen. Mijn wasmachine trilt: trillingsdempers.

Andere: