Aanvragen studenten ov

/ 26.11.2020 / Bjørn

Als wij het formulier niet kunnen verwerken, vernietigen wij jouw aanvraag en bijlagen direct. Wellicht is er iets aan de hand met de ophaalautomaat.

Er zijn verschillende redenen waardoor je het studentenreisproduct mogelijk niet kunt ophalen: De automaat geeft aan dat er geen bestellingen voor je klaar staan. Bij een gedeeltelijke toewijzing ontvang je het toegekende bedrag binnen drie weken na berichtgeving op het rekeningnummer dat je hebt opgegeven.

Je kunt er ook voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Daarmee worden jouw persoonsgegevens inclusief burgerservicenummer gecontroleerd. Daarna vervalt hij. Er is een e-mail naar je gestuurd met de reden en voor de afwijzing van het beroep.

Naar de homepage reist met je mee. Het studentenreisproduct moet je zlf tijdig stopzetten bij een ophaalautomaat. De NS heeft een aanbieding voor ex-studenten. Let op: Wij bellen met aanvragen studenten ov telefoonnummer dat geblokkeerd is, aanvragen studenten ov. De overzichtspagina moet binnen twee weken nadat je het bezwaarschrift of beroep ingediend hebt bij ons binnen zijn.

Ga je studeren aan het hbo of de universiteit, dan vraag je het studentenreisproduct aan via DUO. Klik hier voor meer informatie.
  • Heb je het formulier per post opgestuurd, dan ontvang je géén bevestiging van de ontvangst van het formulier.
  • Mocht er meer tijd nodig zijn om je verzoek te beoordelen, dan word je daarvan op de hoogte gesteld. Je krijgt nu de status van je declaratieverzoek te zien.

Studentenreisproduct onderdeel van prestatiebeurs

De kosten die gedeclareerd kunnen worden zijn: De kosten van een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart als je het studentenproduct op een andere kaart hebt moeten laden; Gemiste korting doordat het gunstigere studentenreisproduct niet is geselecteerd in de kortingsperiode; Telefoonkosten in verband met bellen naar Klantenservice OV-chipkaart of een vervoerder om het probleem kenbaar te maken.

Er is een ontvangstbevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het invullen van het declaratieverzoek.

Zorg wel voor voldoende saldo op je kaart voor het reizen in de kortingsuren. Heb je geen recht meer, dan moet je het studentenreisproduct stopzetten bij een ophaalautomaat. Controle bij de ophaalautomaat Tijdens het stopzetten van je studentenreisproduct bij de ophaalautomaat wordt het stopzetten bevestigd op het beeldscherm.

Als je incheckt, moet je ook altijd weer uitchecken. Heb je geen aanvraagformulier ontvangen binnen een week nadat je van DUO de bevestiging toekenning studiefinanciering hebt ontvangen of ben je het formulier kwijt geraakt?

  • We vertellen je er graag meer over.
  • Dit betekent dat er geen studentenreisproduct meer op je kaart staat dat via de automaat kan worden stopgezet. Let op: Wij bellen met een telefoonnummer dat geblokkeerd is.

Kan dat. Bijvoorbeeld van de metro naar de bus. Als aanvragen studenten ov weer inlog zijn al mijn gegevens verdwenen. Heb je een korte periode gn recht, dan moet je wl stopzetten bij de automaat. Er worden op dit moment enkele proeven gedaan buiten het openbaar vervoer.

Wijzigingen

Studenten met een weekabonnement reizen die periode met korting. Dan kunnen wij het studentenreisproduct voor jouw persoonlijke OV-chipkaart klaarzetten op de ophaalautomaten. Waarom moet ik originele bewijsstukken meesturen met mijn declaratieverzoek? Het studentenreisproduct is een digitaal abonnement week- of weekendabonnement.

Zorg er wel voor dat beide kanten van de verblijfsvergunning in 1 bestand terecht komen? Klik hier voor instructies. Het BSN wordt niet doorgegeven aan de kaartproducent of aan de vervoerders. De verwerking van je aanvragen kan een aantal weken duren, aanvragen studenten ov. Tijdens het aanvragen van je studentenreisproduct moet je kiezen tussen een week- of weekendabonnement.

Veelgestelde vragen

Het indienen van een bezwaarschrift heeft alleen zin als je meer informatie geeft dan je bij het declaratieverzoek hebt gedaan. Wij accepteren bij koppelaanvragen alle Nederlandse Reis- en Identiteitsbewijzen en Nederlandse documenten voor vreemdelingen die op deze website genoemd worden.

Als wij een foutmelding ontvangen van jouw e-mailadres, sturen we je alle correspondentie over de koppeling van het studentenreisproduct alsnog per post.

Binnen één week wordt het studentenreisproduct dan alsnog klaargezet voor jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je het op de kaart laden bij een ophaalautomaat. Tijdens het stopzetten van je studentenreisproduct bij de ophaalautomaat wordt het stopzetten bevestigd op het beeldscherm.

Hier kun je onder meer: je reizen bekijken mits je daarvoor toestemming geeft zien welke producten op je OV-chipkaart staan kaartgegevens beheren je saldo controleren adreswijzigingen doorgeven. Reisadvies op maat. Nieuws Inschrijven nieuwsbrief Nieuwsberichten. Check je in tijdens je vrij-reizen periode, dan is de hele treinreis gratis. Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate aanvragen studenten ov the website.

Dan krijg je het reisproduct zolang je staat ingeschreven op dit niveau. Dit verhoogt het risico dat je persoonsgegevens ongewild openbaar gemaakt worden?

Jouw recht op een studentenreisproduct is wettelijk gekoppeld aan je burgerservicenummer BSN, aanvragen studenten ov.

Regels voor het in- en uitchecken bij de trein:.

Je hebt je studiefinanciering stopgezet. Jouw studentenreisproduct staat 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van de bevestiging dat de koppeling geslaagd is voor je klaar. Niet alleen op teruggave van de aanschafkosten van je kaart! Binnen één week wordt het studentenreisproduct dan alsnog klaargezet voor jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je het op de kaart laden bij een ophaalautomaat.

Binnen n week wordt het studentenreisproduct dan alsnog klaargezet voor jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je het op de kaart laden bij een ophaalautomaat! Reis je met de trein over de grens, aanvragen studenten ov. Het studentenreisproduct moet je zlf tijdig stopzetten bij een ophaalautomaat?

Andere: