Edwin groen fietsenwinkel

/ 09.01.2021 / Claudette

Voorzien van een ART goedgekeurd slot daarmee geschikt voor de verzekering. Licht aluminium frame en verende voorvork voor sportivitiet en comfort. Het kettingscherm beschermd de kleding.

Goedgekeurd ART slot voor een goede verzekering. De fiets heeft een kracht- en rotatiesensor voor optimaal rijgedrag. De robuuste bagagedrager met geïntegreerde LED-achtergrondverlichting biedt ruimte voor uw boodschappen, de zijbe Standaard voor  kilometer actieradius. Al jaren lang een vaste waarde in ons assortiment: De Target Manhatten.

De LED-verlichting wordt gevoed via de accu.

Ervaar hoe leuk het is om duurzaam en flexibel onderweg te zijn, edwin groen fietsenwinkel. De robuuste bagagedrager met gentegreerde Edwin groen fietsenwinkel biedt ruimte voor uw boodschappen, stand 2: tot 70 km en stand 3 tot 50 km. Drager om wat spullen mee te nemen! Elektrische fietsen met middenmotor Elektrische fietsen met voorwielmotor.

De kinderfietsen zijn voorzien van een terugtraprem en extra handrem aan de voorzijde.

Aanbiedingen

Keuze uit zijwielen of zijstandaard. Een fiets zonder poespas en zeer degelijk afgemonteerd. Deels gesloten kettingkast en een stevige bagagedrager. Naast zijn prestaties kenmerkt de accu zich ook door zijn topdesign en gebruikersvriendelijkheid. Uitvoering met 7 versnellingen kost ,- euro met inruil.

  • De Puch elektrische fiets is voorzien van het betrouwbare E-Going systeem.
  • Stoere verende voorvork en sterk frame. Het topsegment van elektrische fietsen met een middenmotor.

De fiets heeft 3 versnellingen in combinatie met een dichte kettingkast! De verlichting werkt op LED batterijen voor en achter? Fiets geleverd zonder licht, slot en bagagedrager. Schijf remmen op Hydrauliek voor een krachtig en veilig remsysteem. De vouwfiets heeft de accu in het frame verwerkt die afneembaar is wanneer u het edwin groen fietsenwinkel opvouwt. De leuke afwerking in de Engelse stijl maken deze fiets tot een echte eye-catcher!, edwin groen fietsenwinkel. TOM opvoerset elektrische fiets Bosch 2.

Wie zijn wij

De kettingkast is gesloten en het display is eenvoudig en daardoor zeer vriendelijk in gebruik. Hij is weer terug! Veilig voor het eerst de weg op!

Het topsegment van elektrische fietsen met een middenmotor.

Met uiterst krachtige Bafang middenmotor met maar liefst 80nm koppel die u overal naar toe brengt. Fiets in twee kleurstellingen leverbaar.

Hele stoere stuntbike van deze leverancier wordt geleverd in vier kleurstellingen. Sterke spatborden en een dichte kettingkast op deze kinderfiets. Verder weinig onderhoud en blijft licht van gewicht, edwin groen fietsenwinkel.

Waarom Fietsenconcurrent.nl?

Leverbaar voor meiden in verschillende kleuren. Sterke voorwielmotor voor een degelijke ondersteuning. Remmen van het Shimano Rollerbrake systeem wat ook zeer onderhoudsvriendelijk is. Dat doe je met de stoere Yabber. Licht aluminium frame en Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf met een gesloten kettingkast.

Terugtraprem trommelrem extra en met 3 versnellingen en compleet dichte kettingkast. Geen probleem met deze Alpina loopfietsen. De fiets heeft 7 versnellingen in de naaf. Milieuvriendelijk materiaal, duurzaam en eenvoudig te bedienen. De vries banden zutphen fiets is afgemonteerd met 7 versnellingen Shimano Nexus, edwin groen fietsenwinkel, evenals het rem systeem van het type Rollerbrake.

Sterke en verlengde achterdrager voor de spullen. Veilig met compleet dichte kettingkast. Nominale stroom: 13 1EEN; 3. Kortom; een prachtige en zeer trendy stads- of schoolfiets. De batterij is in enkele varianten leverbaar edwin groen fietsenwinkel meerprijzen.

Acties Edwin Groen deze week!

Stoere omafiets verkrijgbaar in Geel en Blauw. De Puch Radius Plus in de opruiming. De fiets is voorzien van 6 versnellingen Shimano. In samenwerking met Edwin Groen Tweewielers biedt Fietsenconcurrent.

Verder een zeer krachtige hulp. De Puch elektrische fiets is voorzien van het betrouwbare E-Going systeem. De fiets is afgemonteerd met een lichtgewicht en zeer stabiel frame. Deze zeer complete mountainbike is uitgevoerd met een superlicht aluminuim frame gecombineerd met een 90 mm maestro suspension, edwin groen fietsenwinkel.

Andere: