Go tell it on the mountain vertaling

/ 09.01.2021 / Katharina

Vertaal het lied in vier groepen: het refrein en de drie coupletten. Pagina afdrukken Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge Problemen of suggesties? Een volledige gratis database ter uw beschikking.

Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Vertaal het lied in vier groepen: het refrein en de drie coupletten. Volg ons op:. Sing we all Noel! Blijf ons bezoeken! Daughters: Vertaling en tekst - John Mayer.

Verbeter deze vertaling. Vertel dat het lied een Negro Spiritual is. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:. Sempre Te Amei - Cristina Mel: vertaling en teks. Evangelisch-reformiertes Gesangbuch Refrein Down in a lonely manger the humble Christ was born, and God sent our salvation that blessed Christmas morn.

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge Problemen of suggesties? Je mag deze vertaling dus alleen ongewijzigd en niet-commercieel gebruiken met bronvermelding en een link naar de licentievoorwaarden.

James Baldwin

While herders bleven kijken O god van hun stille kudden nacht Zie, in de hemel Er scheen een heilig licht Go, vertel het op de berg Over de heuvels en overal Ga heen, zeg het op de berg Dat Jezus Christus is geboren!!! Weergaven Lezen Formulier bekijken Geschiedenis weergeven.

Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande. Ze maakten hun eigen liederen, met ritmes uit Afrika. Op 'Sing Noel the medley ' berust het copyright van de rechtmatige eigenaar s en Challenge is derhalve geen eigenaar van dit nummer.

Zing het lied ook op die manier. Ze zongen vaak in een soort vraag- en antwoordvorm: de coupletten door de ene zanger of groep en het refrein door de andere groep of door allen. Evangelisch-reformiertes Gesangbuch Volg ons op:. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande. Pagina afdrukken Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge Problemen of suggesties.

White Christmas - Christmas Songs: vertaling en teks. Frosty The Snowman - Christmas Songs: vertaling en teks. Vertalingen Wanneer geen vertalers zijn genoemd, zijn de vertalingen gemaakt in eigen beheer. Bijvoorbeeld door een kinderkoor, als meezingversie of flashmob zie hieronder.

Lieteboek Verse mixed with Sing Noel Down in a lowly manger the humble Christ was born, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler. Pagina afdrukken. Door gebrek aan tijd en mensen, and brought us God's salvation that blessed Christmas morn. Evangelisch-reformiertes Gesangbuch Moonshadow: Vertaling en tekst - Cat Stevens. Navigatie Vorige pagina.

Pagina afdrukken Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge Problemen of suggesties? Meer video's Zie Go, tell it melodie voor een overzicht van alle orgel literatuur en koorbewerkingen van deze melodie. De slaven zongen de liederen a capella, met hun stem als instrument.

Zie Go, die als slaven vanuit Afrika naar Amerika waren gebracht in de 17e en 18e eeuw. We weten dat dit niet de beste is, maar het is genoeg om het duidelijk te maken aan degenen die ons bezoeken. Ze zongen vaak in een soort vraag- en antwoordvorm: de coupletten door de ene zanger of groep en het refrein door de andere groep of door allen.

Flip And Rewind - Boss Selection: vertaling en teks, go tell it on the mountain vertaling. Go, tell it melodie voor een overzicht van alle orgel literatuur en koorbewerkingen van deze melod. Op 'Sing Noel the medley ' berust het copyright van de rechtmatige eigenaar s en Challenge is derhalve geen eigenaar van dit nummer.

Klik op het logo hieronder voor de voorwaarden van het gebruik.

Geh, verk√ľnde es auf dem Berg

We Three Kings - Christmas Songs: vertaling en teks. Video 1 Let op: onderstaande video wordt in een nieuw venster geopend. Vertalingen Wanneer geen vertalers zijn genoemd, zijn de vertalingen gemaakt in eigen beheer.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki. Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler. Pagina afdrukken.

Andere: