Je bent als een wilde orchidee bladmuziek

/ 17.11.2020 / Jazzy

I - De Vrouw, de Vrouw. De Spelbrekers - De Snipperdag. Claire en Nikos Live.

Elke dag denk ik aan Zondag - Willeke Alberti. De Karakieten - Cuculino. Henri Theunisse - Telkens wens ik als een ster verschiet. Dubbel D‚ - In Old Mexico. De Meisjes - Jean-Louis Pisuisse. Hans Dorrestijn - Ik moest een schaap een tongzoen geven. O - Lunchroom Marsch.

Als ge maar leut hebt - Karel van der Velden. Een stoere zeeman is altijd paraat. Een nieuw Lied voor Jan en Alleman. Jaap van de Merwe - Ballade van het wonderorgel.

* Leuke tips *

Harry Bordon - Herinnering aan Limburg. Allemaal achter oranje Mijn Feyenoord. Geen bier, geen borrel, geen wijn - Het Cocktail Trio. De gaait van Piet - The Butterflies. Dat is muziek - Herman Emmink.

De vliegende Hollander - Johnny Jordaan. De spiegel van mijn leven. De Dijk - Fred Peerdeman. Alleen - Henk Elsink, De Koopermolen? De Allerlaatste - John D.

Categorie Nederlands Uitvoerenden

Jantje Koopmans - Die mooie ogen. De Lambeth-Dans. De terugkomst van Manke Nelis. Dorus Haring - Jongens, alle hens aan dek.

Tassen meisjes paarden Quishocking - Ik weet het nog precies. Eddy Christiani - Ik weet een heel oud wijnhuis. De Selvera's - De Postkoets. Mijn leven is een lied. De Troubadours - In mijn hart blijft een plaatsje voor je open.

Gerelateerde artikelen

Jan en Zwaan - Het dorpsfeest. De Selvera's - 'n Snoertje met bloedrode kralen. Een dag uit duizend dromen - Frans Bauer.

De arme gezel - Jules de Corte. Eduard Jacobs - Het Vlees. Aubade voor Nina - Willy Derby. Midi 'Jij en ik' zip. Frits Lambrechts - Je kamertje is klaar. Herman van Veen - Anne.

Bij een tango - The Skymasters. Andr van Duin - Nederland die heeft de bal.

Beschrijving

De Straatzangers - Verlaten. Eddy Christiani - Wanneer op de rancho een klok somber luidt. De Schellenband - Op De Vlucht. Ex ore Infantium - Kees Volendam.

Annebella's - Twintig kleine vingers. Een jongeman van achttien jaren. De reiziger - Elly en Rikkert Zuiderveld.

Andere: