Paleis soestdijk museumkaart

/ 03.10.2020 / Anissa

Goedopweg is een samenwerkingsverband van de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. U bent uiteraard van harte welkom om voor u zelf en uw kind eren kaarten te boeken voor een bezichtiging door het paleis. Entree tot het park is mogelijk tot uur.

Onze klantenservice helpt je graag. De route door Paleis Soestdijk is voor rolstoelen alleen toegankelijk via een lift. Ideaal voor de echte musea liefhebbers! Wanneer u uw adresgegevens correct heeft ingevoerd en vervolgens via uw eigen bank per iDeal heeft betaald, is de boeking definitief. Ik zou het aantrekkelijker vinden om er nog eens vaker te komen met de museumkaart. Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een unieke belevenis.

Met een kleine 40 minuutjes wandelen vanaf Utrecht Centraal ben je al bij het Rietveld Schröderhuis een fijne wandeling!

Entree tot het park is mogelijk tot uur? De route door Paleis Soestdijk is voor rolstoelen alleen toegankelijk via een lift? Bekijk de Openingstijden. Onze klantenservice helpt je graag, paleis soestdijk museumkaart. Op onze website maken wij gebruik van Social Media cookies.

Ook belangrijk: Het NMM organiseert allerlei indrukwekkende evenementen die geweldig zijn voor jong en oud.

Ticketprijzen

Dan ben je er ook in een kleine 20 minuutjes naar toe gewandeld of in een kleine 10 minuutjes gefietst met één van de vele ov-fietsen! Tijdens een bezichtiging is een speciale familie-tour beschikbaar, die gericht is op kinderen. Je vindt het arsenaal in een geweldig mooie, heuvelachtige omgeving, en bewondert hier allerlei exposities, tentoonstellingen en kunt aan allerlei interessante en veelal interactieve activiteiten deelnemen; een escape room bijvoorbeeld.

Om te voorkomen dat u een dubbele boeking doet, kunt u een mail sturen naar info paleissoestdijk. Bekijk de Prijzen. De ruimte in het Rietveld Schröderhuis is beperkt, en dit maakt vooraf boeken noodzakelijk.

De kassa is geopend tot uur. Vanaf Utrecht Centraal hoef je maar 7 minuutjes te wandelen om bij de Waterstraat aan te komen. Elke eerste donderdag van de maand kun je het Centraal Museum tot Nee, zowel binnen als buiten de reguliere openingstijden.

Het is niet toegestaan om een bruidsrapportage in het paleis te maken, een gebarentolk heeft gratis toegang tot het paleis in combinatie met een betalende bezoeker, paleis soestdijk museumkaart.

Tours en tickets

Dan ben je er ook in een kleine 20 minuutjes naar toe gewandeld of in een kleine 10 minuutjes gefietst met één van de vele ov-fietsen! Bij een bezichtiging aan het paleis is een multimediatour beschikbaar, waarmee u een schat van informatie tot uw beschikking heeft. Het park en het paleis zijn wel toegankelijk voor blindengeleidehonden.

Onze klantenservice helpt je graag. Maak kennis met de oud bewoners en leer meer over de vaderlandse geschiedenis. Hoef je alleen nog maar te kiezen. Je kunt vanaf Utrecht Centraal in een kleine 20 minuutjes naar paleis soestdijk museumkaart Agnietenstraat wandelen.

Samen zetten zwart grijs haarkleur alles op alles om de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Utrecht te verbeteren.

Het laatste nieuws

Je kunt je tickets op locatie kopen, maar ook gewoon online aanschaffen. Vorige pagina 1 Volgende pagina. Ben je de wandelschoenen vergeten? Wel is het, uitsluitend op afspraak, mogelijk een rondleiding te reserveren voor uw gezelschap.

Tickets zijn online en bij de kassa van Paleis Soestdijk verkrijgbaar.

  • Naast de standaard exposities worden er ook ieder jaar drie nieuwe thema-exposities georganiseerd.
  • U krijgt daarin de vrije hand en alle mogelijke tijd die u nodig heeft, uiteraard met het in acht nemen van de huisregels.
  • Veelgestelde vragen.
  • Schrijf een beoordeling 1 Recensies over Paleis Soestdijk Pagina 1 van 1   "Leuk om te bezichtigen" Gerrit   -  

Helaas is de Museumkaart niet geldig bij Paleis Nummer anoniem bellen iphone. Voor de Hogeschool Utrecht was een dag niet genoeg en daarom werd er een hele week van de Duurzaamheid gehouden. De kassa is geopend tot uur. In het paleis mag er worden gefotografeerd in de aangegeven vertrekken, is besloten om het paleis beperkt open te stellen voor publiek in combinatie met populaire publieksactiviteiten.

Hiermee ontvang je de belangrijkste updates en nieuwste acties, paleis soestdijk museumkaart. Om genteresseerden in toch de kans te geven het paleis te bezoeken en de voorbereidingen voor de nieuwe bestemming paleis soestdijk museumkaart kunnen volgen, mits het voor eigen gebruik is. Ons team doet echter zijn uiterste best paleis soestdijk museumkaart u zo snel mogelijk te assisteren.

Openingstijden

Update uw browser om deze website correct te bekijken. U bent uiteraard van harte welkom om voor u zelf en uw kind eren kaarten te boeken voor een bezichtiging door het paleis.

Ook ziet u enkele privé vertrekken van de laatste bewoners.

Hoef je alleen nog maar te kiezen. Onze medewerkers kunnen dan controleren of de boeking geslaagd is en nemen contact met u op, paleis soestdijk museumkaart. Je kunt vanaf Utrecht Centraal in een kleine 20 minuutjes naar de Agnietenstraat wandelen.

Andere: