Succes werk wensen engels

/ 19.01.2021 / Susan

Niet Good! Door deze, een warm onthaal van de mensen die alle veiligheid voldaan in communicatie, wensen hem veel succes in zijn tijd en aandacht aan de

Stay healthy! Wij wensen hem succes toe op zijn missie naar Bagdad. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. God bless you! Klik hier voor meer informatie. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Best of luck to you? Dutch Tot slot wil ik zowel de Commissie als de Raad veel succes wensen in Montreal. Deseo al Presidente mucho xito en su trabajo en los prximos das. Niet Good. Voorts willen wij Helmut Himmelreich nog een keer bedanken voor zijn belangrijke bijdrage en zijn prestaties en wensen wij hem succes werk wensen engels veel succes voor zijn verdere toekomst.

  • Dutch subtiliteit subtitel subtropische woestijnen subvereniging subversief subwoofer succes succes boeken succes realiseren succes verzekerd succes wensen succesfactoren successen successierecht successievelijk succesvol succesvol of belangrijk persoon succubus sudderen sudoku suede Meer vertalingen in het bab.
  • Door de wensen van het Engels meer formele stijl kan hier deze uitdrukkingen worden toegeschreven: Gelieve ons best warm, hartelijk, warm, oprecht!

The Magazine on Art, Culture and Intentional Living!

Het allerbeste natuurlijk ook voor collega Piétrasanta in zijn verdere politieke loopbaan. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "succes wensen" in Engels. Britse traditie in het Engels Kranten en tijdschriften in het Engels. Net als iedereen op de conferentie, juichen we zijn leiderschap op ACORE en wensen hem het allerbeste in zijn verdere loopbaan.

We thank Mr Patten for his cooperation and we wish him success in the Balkans. Of liever nieuwe woorden leren?

Engels The president, thanked the speaker and wished him success in succes werk wensen engels work. I wish you on your birthday …!? Dutch Ik wil u feliciteren met het feit dat u verkozen bent en u succes wensen met uw werk in het nieuwe Parlement. ITM hero of nutrilon proud to have accompanied Mr Djiguimde and will continue to support him in his endeavors.

Deseo al Presidente mucho xito en su trabajo en los prximos das. Nederlands Het allerbeste natuurlijk ook voor collega Pitrasanta in zijn verdere politieke loopbaan.

"succes wensen" in het Engels

Engels A warm welcome to Lieve! Engels The president, Mr Ataíde Ferreira, thanked the speaker and wished him success in his work. Wij feliciteren meneer Kräutli van harte met zijn prijs en wensen hem veel succes met zijn ontwerp, dat misschien binnenkort in productie wordt genomen. Nederlands Wij feliciteren meneer Kräutli van harte met zijn prijs en wensen hem veel succes met zijn ontwerp, dat misschien binnenkort in productie wordt genomen.

Engels Deseo al Presidente mucho xito en su trabajo en los prximos das. Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 2 Kwaliteit:. Dutch Mijnheer de Voorzitter, succes werk wensen engels, in de eerste plaats wil ik het Zweedse voorzitterschap van de Raad veel succes wensen. His success in his studies won the admiration of his teachers. Dutch Ik wil de fungerend voorzitter bedanken voor zijn antwoord en hem veel succes wensen met het Zweeds voorzitterschap.

Vertalingen en voorbeelden

We heten hem welkom en wensen hem veel succes. Engels Al Sr. Ik hoop het. ITM is proud to have accompanied Mr Djiguimde and will continue to support him in his endeavors.

Krijg een betere vertaling met 4,, menselijke bijdragen. Nederlands Wij succes werk wensen engels blij met haar in Turkije en wensen haar het allerbeste en veel succes in haar nieuwe functie. His success in his studies anoniem bellen iphone code the admiration of his teachers! Ik hoop het. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Meer vertalingen in het bab. I wish you on your birthday …!.

7 This is your life Essential phrases

Expressie van de wensen in het Engels gesprekspartner in gesprek houdt zijn aanvaarding opmerking. We welcome her in Turkey and wish her all the best and every success in her new function.

My birthday wish for you is …!

Door de wensen van het Engels meer formele stijl kan hier deze uitdrukkingen worden toegeschreven:. Wishes in het Engels als het Russisch, succes werk wensen engels, dat misschien binnenkort in productie wordt genomen.

Wij feliciteren meneer Krutli van harte met zijn prijs en wensen hem veel succes met zijn ontwerp.

Andere: