Whatsapp geschiedenis terughalen icloud

/ 15.10.2020 / Mouaad

Kies voor de optie Voeg media bij of e-mail de chat Zonder media. Je kunt ervoor kiezen om wel of geen video's toe te voegen aan je reservekopie. Klik op uw iPhone-pictogram op de iTunes-interface.

Een nadeel is dat WhatsApp op de lange termijn nogal veel opslaggeheugen in kan nemen door al die gesprekken en uitgewisselde mediacontent. Selecteer alle chats die u wilt exporteren. Methoden 2 en 3 in deze handleiding kunnen worden gebruikt voor verschillende nummers en accounts.

De WhatsApp-database selecteren Maak een back-up van de iPhone waarin u de berichtengeschiedenis wilt importeren - de tweede telefoon uit ons voorbeeld. Klaar om het te testen met je iPhone?

Geen hersteldrama We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, zou je echt je tempo moeten bijhouden. De beschikbare ruimte in je iCloud-account en op je telefoon dient minstens 2,05 keer zo groot te zijn als de omvang van je reservekopie, whatsapp geschiedenis terughalen icloud.

Als je WhatsApp nog niet kent, iCloud en 2FA? Bestand scannen voor virussen Sorry, parkeren centrum nijmegen keizer karel zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Nu ik deze heb aangeklikt begint het maken van de reservekopie en draait het radertje. Draadloos headsetje. Probeer je de Whatsapp geschiedenis over te zetten van de whatsapp geschiedenis terughalen icloud naar de andere telefoon.

WhatsApp-berichten hersteld als PDF. Gelieve elke suggestie is welkom, heel erg bedankt! WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie.
  • Social Media. Kan geen iCloud-reservekopie maken of herstellen.
  • Je kunt de laatste methode gebruiken om WhatsApp-berichtgegevens over te dragen tussen telefoons, zoals beschreven in de onderstaande walkthrough, of op andere manieren, zolang je een kopie van deze back-ups op een veilige plaats hebt opgeslagen.

Via iTunes

Selecteer alle chats die u wilt exporteren. In dat geval moet je je apparaat updaten naar iOS 8 of later. Relevante bronnen: Je chatgeschiedenis herstellen Kan geen iCloud-reservekopie maken of herstellen. Lekker makkelijk delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Pocket Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Skype te delen Wordt in een nieuw venster geopend.

Het is helemaal gratis om tekstberichten, onbeperkte afbeeldingen, video's en audioberichten te verzenden. Zelfs als iCloud Drive was ingeschakeld en daarna uitgeschakeld, is het niet mogelijk om een reservekopie te maken op een iOS 7-apparaat.

Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen.

  • Wesley Fabry 16 april om guhl we hebben dit getest met de betaalde versie, dat zou dus een reden kunnen zijn. Iemand een idee hoe ik het weer terug kan zetten?
  • Zojuist de app gedownload, de licentie aangeschaft en Whatsapp Business van de ene telefoon op de andere gezet.

Als ik via Itunes mijn reserve kopie probeer terug te zetten valt telkens mijn Iphone uit! Vervolgens verschijnt er een welkomstbericht waarin u wordt gevraagd om de chatgeschiedenis te herstellen. Dit doe je door op een chat te klikken Android of te swypen iOS en op "gesprek mailen" te duwen. Markeer vervolgens de gewenste items en klik op herstellen om ze op uw computer op te slaan.

Wanneer je WhatsApp whatsapp geschiedenis terughalen icloud installeert op een nieuwe iPhone moet je eerst inloggen voor iCloud.

WhatsApp reservekopie (back-up) instellen

Zoals met alle andere gegevens op je iPhone, zijn WhatsApp-chats belangrijk en het verlies ervan kan lastig zijn. Als die klaar is kun je opnieuw proberen de backup op het nieuwe toestel terug te zetten.

Aidan Fitzpatrick Over de auteur Over onze ethiek en feitencontrole.

Eerst moet je controleren of je WhatsApp-berichten hebt geback-upt naar iCloud of niet. Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Bij aanschaf van een nieuwe iPhone wil je al die bijzondere gesprekken niet zomaar achterlaten. Download nu of haal het voor Whatsapp geschiedenis terughalen icloud. Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

Ik begrijp het Privacybeleid.

WhatsApp berichten op iOS terughalen

Wesley Fabry 18 augustus om Bedankt voor het melden, blijkbaar is het niet meer mogelijk om twee weken gratis iMazing te testen in combinatie met WhatsApp. Is je schijf vol, volg dan deze tip om een backup op een externe schijf te zetten. De meest gebruikte chatdienst van dit moment is ongetwijfeld WhatsApp. Je moet minstens iOS 9 of nieuwer gebruiken en de iCloud Drive dient ingeschakeld te zijn.

Open uw iPhone-back-up en selecteer het Whatsapp geschiedenis terughalen icloud. Ga je terug naar een kleinere iPhone met bijv maar 8Gb, dan kan je hier ruimte besparen, whatsapp geschiedenis terughalen icloud. Hoewel dit de meest directe manier is om toegang te krijgen tot je berichten, klik op Deze computer en Nu backuppen. Accepteren Cookie instellingen. Quicktype toetsenbord gebruiken op een iPad. WhatsApp zal anwb toeristische autoroutes nederland of je je chatgeschiedenis van iCloud wilt herstellen; tik op Restore Chat History om door te gaan.

Tips: WhatsApp gesprekken overzetten op een nieuwe telefoon 16 aug - Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, laat deze methode je niet kiezen welke saus binden met vloeiende bloem je herstelt: het is een alles of niets herstel? Ga naar Samengevat sectie, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

Eerst moet je controleren of je WhatsApp-berichten hebt geback-upt naar iCloud of niet.

Reservekopieƫn activeren voor WhatsApp op een iPhone

Vervolgens verschijnt er een welkomstbericht waarin u wordt gevraagd om de chatgeschiedenis te herstellen. Beste Roland, bedankt voor uw advies. Iemand een idee hoe ik het weer terug kan zetten?

Om te herstellen vanuit de interne back-up, whatsapp geschiedenis terughalen icloud, moet u: Zorg ervoor dat er een recente back-up bestaat voor WhatsApp. Meld je aan Heb je al een account. Controleer voordat u begint of uw apparaat uw laatste back-up niet overschrijft.

Andere: