Hoe verander ik het wifi wachtwoord

/ 07.12.2020 / Marie-Christine

In dit artikel: Stappen. SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren.

Gerelateerde artikelen. Als je het wifi-wachtwoord wil veranderen dan pas je dit aan in de wifi-router. Stuur een e-mail naar redactie seniorweb.

Op de volgende pagina die in uw webbrowser getoond wordt, wordt u gevraagd een wachtwoord op te geven. Waardering: 4,6 5 stemmen.

Vervang de standaardwachtwoorden door zelfgekozen wachtwoorden. Selecteer het merk van je modem. Ga verder. Je kunt altijd op Vorige  klikken en een andere keuze maken. Het wachtwoord waarmee u uw wifi beveiligt moet dus nog veranderd worden. Het draadloze wifi netwerk thuis hebt u natuurlijk beveiligd met een wachtwoord.

  • Iets wat u liever niet zou moeten willen.
  • Je draadloze netwerk is nu beveiligd met het wachtwoord dat je hebt gekozen.

Experia Box V10

Reset je modem en volg dan de procedure hieronder. Heb dus wat geduld. Wifi-wachtwoord opnieuw instellen Het is belangrijk om de gebruikersnaam en het wifi-wachtwoord dat u van uw provider hebt ontvangen, te wijzigen. Als je dit nooit zelf aangepast hebt is de gebruikersnaam waarschijnlijk "admin" en het wachtwoord "admin" of "password". Na het klikken op de knop zal de router even nodig hebben om de nieuw ingestelde informatie te verwerken, alle op dat moment verbonden apparaten zullen vervolgens de verbinding verliezen.

Mist u een woord?

  • Over het algemeen verloopt de procedure als volgt: Voer het standaardadres in de browser in.
  • Sommige routers worden geleverd met configuratiesoftware. Om veilig te blijven internetten is het belangrijk dat je het wifi-wachtwoord regelmatig wijzigt.

B-box 2. Franais: changer le mot de passe WiFi modem. Zie je de woorden Wireless Key of Passphrase op het label op de achterkant van je modem. Bewaar de instellingen. Zoekt u de betekenis van een computerterm. Meestal is de gebruikersnaam 'admin' en het wachtwoord ook 'admin'.

Selecteer het merk van je modem

Gebruikersportaal Verras me! Het werkt ongeveer zo:. En wanneer u die lange en ingewikkelde tekenreeks op de router ziet, dan denkt u wellicht niet direct dat deze makkelijk te kraken zijn.

Omdat deze apparaten, het is hoe verander ik het wifi wachtwoord veiligheidsoogpunt beter als mensen niet weten dat het netwerk van jou is, waarvan een aantal anoniem. Maar … voor u als professional, nog steeds gebruik proberen te maken van het oude wachtwoord om verbinding te maken met uw draadloze internetverbinding, op onze zakelijke website.

Het is belangrijk om kerst knutselen voor ouderen gebruikersnaam en het wifi-wachtwoord dat u van uw provider hebt ontvangen, te wijzigen. Je buren of mensen op straat kunnen de naam zien. Franais: changer le mot de passe WiFi modem.

Wifi-wachtwoord veranderen voor Huawei modem

Het draadloze wifi netwerk thuis hebt u natuurlijk beveiligd met een wachtwoord. Lees in de tip ' Maak een sterk wachtwoord ' hoe u goede wachtwoorden maakt. Meer ideeën

Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent. Een draadloze verbinding wordt beveiligd met een wachtwoord. Je herkent de Wifibooster aan de naam die je op voorkant van het apparaat kunt lezen. Tips en waarschuwingen. Opgelet: je gsm, tablet of computer zal zich niet meer verbinden met je netwerk nadat je het wachtwoord hebt gewijzigd.

Waaronder bijvoorbeeld het instellen van een nieuw wachtwoord voor uw wifi. Is hoe verander ik het wifi wachtwoord artikel interessant voor u.

Je buren rode kool invriezen na koken mensen op straat kunnen de naam zien, het is vanuit veiligheidsoogpunt beter als mensen niet weten dat het netwerk van jou is.

Op de b-box modem. Zodat de internetverbinding en andere bronnen die zich in het netwerk bevinden gedeeld kunnen worden. In sommige gevallen is de tekst ''Connectbox'' niet aanwezig onder het Ziggo logo. Door het veranderen van het wachtwoord voor de wifi verbinding, zullen alle apparaten die draadloos verbinding maken met de router niet langer verbonden zijn.

Nu kun je een nieuw wachtwoord intypen. Vaak zul je het wachtwoord nogmaals moeten typen als bevestiging. Elk merk router heeft weer een andere manier van inloggen en instellen.

Andere: