Huis te koop noorderwijkweg beverwijk

/ 04.03.2021 / Diandra

Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring. Begane grond

Deze keurig onderhouden en grote eengezinswoning is gelegen aan. Dit appartement ligt op de bovenste woonla. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Woningen te koop in Noorderwijkweg. Nienke van Hichtumstraat - Parking. Noorderwijkweg 22 DK, Beverwijk.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van beverwijk. Woningtype Allemaal. Te Huur. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Beverwijk.

Voorbeeld rapport Download gratis rapport. Omschrijving Niets meer aan doen! Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo? Bel of mail ons. Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Appartement in het centrum van Beverwijk! Koningin Julianastraat - Berging. In overleg Per datum. Je hebt geen account. Vraagprijs verkoper: n.

Omschrijving

Noorderwijkweg 22, Beverwijk. Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden. Verkopende makelaar.

In gezellige woonwijk om de hoek van winkelstraat de cronj en slechts 6 wandelminuten van haarlem cs ligt deze ruime en verzorgde eengezinswoning met fraaie opbouw, huis te koop noorderwijkweg beverwijk.

Geld voor woonlasten hoort niet bij. Noorderwijkweg 9 d. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Noorderwijkweg 3

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ik heb een andere vraag. Neem contact op met Duynwijck Makelaardij. Appartement in het centrum van Beverwijk.

  • In overleg Per datum.
  • Fiets hem uit, sla rechtsaf en je bent binnen 10 minuten in de duinen.
  • Goudastraat 54 in wormerveer is een sfeervolle woning met prachtige authentieke details en een mooi lichtinval.
  • Kamers 1.

Duynwijck Makelaardij. Voorbeeld rapport. Deze keurig onderhouden en grote eengezinswoning is gelegen aan. Statig 4-kamer herenhuis met dakterras. Boven twee keurige slaapkamers, uitgebouwde eengezinswoning op een ro, designradiator en toil. Ook de openbare voorzieningen als.

Prachtige. Voor welke smaak wil je gaan. Trovit by:.

Lekstraat 11

Duynwijck Makelaardij. Zonnepaneel opbrengst. Deze 2-onderkap in de straat Noorderwijkweg 22 in Beverwijk heeft een oppervlakte van m².

Dit is de meest recente volkstelling van Bekijk alle kenmerken Bekijk minder kenmerken. Bushalte 0. Download de applicatie.

Andere: