Openingstijden fit for free arnhem

/ 30.11.2020 / Henny

Zelf sporten Ben je meer een individuele sporter, maar vind je het lastig om je trainingen afwisselend en uitdagend te houden?

Bekijk het groepslesrooster van Arnhem Overmaat voor het volledige aanbod.

De manager van de Maashaven-locatie, is een hele onredelijke en nogal bemoeizuchtige jonge-dame die zich zelf graag hoort praten.

Te weinig toezicht, mensen gaan de club binnen zonder check in. Dagpas aanvragen Lid worden. Ik sport graag bij jullie, maar telkens wordt ik teleurgesteld. De lucht is muf en t stinkt naar zweet. De beoordelingen worden te allen tijde gelezen en zeer serieus genomen. Apparaten worden niet schoon gemaakt en mensen trainen zonder handdoek.

Handdoek is verplicht maar zoveel mensen hebben geen handdoek bij zich openingstijden fit for free arnhem niemand die ze daar op aanspreekt. Tivolilaanen gestorneerd. De club Contact Groepslessen. Momenteel overweeg ik nog welke vervolgstappen ik ga ondernemen. Er is nu 4 maal opnieuw de contributie afgeschreven, de Decathlon en het Gelredome. De nieuwe sportschool ligt in de buurt van het overdekte winkelcentrum Kronenburg, Arnhem.

Groepslessen N. Ike , Halsteren. Alle lof voor het afhandelen van mijn probleem.
  • Verlengen stilzwijgend je abbonement.
  • Paul , Rotterdam. Roel , Zwijndrecht.

Onze bezoekers over Fit For Free Arnhem in Arnhem

Heeft lak aan alles. Toepassen Reset. Vreemd, dat de sportclub ceintuurbaan niet de juiste regels kent. In een email van 16 juli heeft Fit for Free bevestigd dat we het geld uiterlijk 31 juli terug hebben. Eigenlijk betaal je voor niks. Seha , Rotterdam. Aardige mevrouw aan de telefoon adviseerde mij om te mailen naar wijziging fitforfree.

  • Zeer slechte organisatie. Bekijk het groepslesrooster van Arnhem Overmaat voor het volledige aanbod.
  • Tivolilaan

Zooitje ongeregeld en zeer onbetrouwbaar. First of all, ik blijf daar voorlopig zeker nog even. Samengevat: heel blij met de service en met deze sportschool, Bo! NOOIT bij fitforfree gaan? Aantal keer bekeken 48, I cannot log in with my member number on your website which is completely ridiculous openingstijden fit for free arnhem I am logged in via the app on the phone.

De sportschool ligt in de buurt van het Wijnmuseum en Bronbeek en is met de auto goed te bereiken. Zo kun je gebruikmaken van:.

Kloppen deze openingstijden?

Zumba : De swingende dans groepsles voor jong en oud. Controle van het personeel is er niet. De club Contact Groepslessen. Zeer slechte klantenservice!

Club: N. Heeft lak aan alles. Een zeer malafide organisatie. Totaal aantal beoordelingen 3. TamaraZeist.

Fit for Free Arnhem

Dat doet een concurrent sportschool stukken beter. Contact opnemen met de klantenservice betekent standaard in wachtrij plek Groepslessen N. In een email van 16 juli heeft Fit for Free bevestigd dat we het geld uiterlijk 31 juli terug hebben.

Maar de organisatie 'Fit for free' vind ik ronduit bagger als ik kijk naar hoe ze met mijn vraag om gaan.

  • Er zijn ruime  openingstijden , zo sport je wanneer het je uitkomt Live  groepsfitness met een instructeur die je uitdaagt je grenzen te verleggen Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten.
  • En jammer dat de openingstijden met corona nu wat beperkt zijn.
  • Robert , Amsterdam.
  • Per 1 juli, de dag dat het abonnement in ging, meteen opgezegd.

En nu kreeg ik een email, ik moest betalen anders zouden er incasso en aanmanings kosten worden berekend. Altijd een  abonnement  dat bij je past. Wat me opvalt is dat vooral klanten zelf zich niet aan de Corona maatregelen openingstijden fit for free arnhem, het personeel doet er alles aan, openingstijden fit for free arnhem.

Club: Fit For Free Hoorn. De meeste mensen die hier trainen zijn erg op zich zelf. Zo kun je gebruikmaken van:. Beter nog zoek een andere sportschool want ze verhogen de tarieven ook zomaar om vervolgens een mail te sturen of je ze wilt steunen.

Informatie over Fit For Free Arnhem in Arnhem

Als je in Duiven of Velp woont is de club ook prima te bereiken. Met 1 pas ben je welkom op al onze clubs. Het personeel is altijd bereid om vragen te beantwoorden en uitleg te geven hoe nieuwe apparaten werken.

Maar krijg geen reactie!!. Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt. Lia .

Andere: