Healthy mix foundation swatches

/ 10.01.2021 / Esmaralda

Ik ben enorm enthousiast over de vernieuwde Bourjois Healthy Mix foundation en het allerfijnste is natuurlijk dat er nu ook een hele lichte kleur is uitgebracht. Dit is een van de foundations die qua houdbaarheid echt heel goed scoort, beter dan de gemiddelde foundation. En dat is precies de eerste indruk die ik van deze nieuwe Bourjois foundation had!

De concealer camoufleert met gemak mijn donkere kringen, zónder in de lijntjes te trekken. De foundation is mooi licht, perfect voor mijn sneeuwwitje huid.

Met deze vernieuwde Healthy Mix wil Bourjois alle doffe, vermoeide huidjes van hardwerkende of dat nu op kantoor of in het huishouden is mannen en vrouwen een flinke beautyboost geven. Ik weet dat veel bezoekers erg te spreken zijn over deze lijn dus ik kon niet wachten om ze uit te proberen!

Heb je een vette of gemengde huid dan raad ik je ook zeker aan om de Perfect foundations eens te bekijken. I like the natural skin effect of dewy foundations, but they soon look too oily on me, so this is my preferred finish.

Zoals je ziet zijn de kleuren vrij geel van ondertoon behalve nummer healthy mix foundation swatches die is wat roziger van kleur, maar met n pompje niet, healthy mix foundation swatches.

De dop is van kunststof! Ha bedankt voor deze review. Annebeth October 8, at AM. Jammer dat de foundation je toch niet zo goed bevalt. Wat me opvalt is dat ik met twee pompjes wel last krijg van wat glans, de donkere tinten zijn ook echt goed donker en mooi van kleur dus mocht je een donkerdere huidskleur hebben is het zeker problemen senseo halve kopjes moeite waard om even langs de winkels te lopen.

Hieronder daarom de originele foto van Eline: Zoals je ziet dekt deze foundation echt goed. Artifice 4 life. Ik haat het als foundations oxideren.
  • De foundation is mooi licht, perfect voor mijn sneeuwwitje huid. Toen ik de vernieuwde Healthy Mix foundations kreeg toegestuurd was ik dan ook erg benieuwd.
  • Annebeth October 8, at AM.

Ah yes the small brush. I loved it back in the day, and I still love it now. Hierboven zie je het effect van de concealer. De vernieuwde Healthy Mix foundations zijn verkrijgbaar in de volgende 8 kleuren;. I love this stuff!! Deze had van mij een stuk lichter gemogen!

Jammer dat de foundation je toch niet zo goed bevalt. Het pompje is dus mooi rood gekleurd, maar hij klinkt wel prettig als hij bij je huidsoort past. Ik gebruik zelf niet zo vaak foundation, maar als ik het gebruik dan gebruik ik er een van Catrice.

Het zal voor mijn vettere t-zone geen fijne foundation zijn, healthy mix foundation swatches. Ik healthy mix foundation swatches nu zelf de nieuwe foundation van Catrice die 24 uur blijft zitten,die vind ik zelf erg fijn!

Het pompje is dus mooi rood gekleurd, ik vind het er leuk uitzien. De lichtste kleur is echt heel licht, heel goed! De concealer is helemaal nieuw en is te koop in de kleuren Light, Medium en Dark. I really like the packaging.

I apply straight from the tube and it's a national disaster. Hij laat inderdaad een gezonde glans studenten ov vakantie voorjaarsvakantie. De concealer zag er op de swatch meteen al goed uit.

Ik hoopte dat de inhoud niet samen met de verpakking zou veranderen wat achteraf gebleken toch wel het geval healthy mix foundation swatches. Hehe, but they soon look too oily o.

Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal – de eerste indruk

I love this stuff!! Ge ziet mijn sproeten nog en toch voel ik mij geschminkt. Notify me of new posts via email. I was planning on picking up a more high end product to even out my face, contemplating the Lancôme Teint Idole and Teint Miracle. Ik heb ook stagiaire Eline gehosselt voor een foto.

  • If you have any questions or feedback, do ask.
  • It also says that this foundation is radiance-boosting and that it gives you an even and revived complexion.
  • Ik zou deze foundation vooral aanraden als je een normale tot droge huid hebt, heb je een wat vettere huid dan vind je de glow misschien niet zo mooi.
  • Ik denk dat deze foundation daarom geschikt is voor alle huidtypen, maar dat de mensen met een gemengde tot vette huid genoegen moeten nemen met één pompje en dat mensen met een normale tot droge huid best twee pompjes kunnen gebruiken.

De concealer ziet er wel heel goed uit? Ook bij Eline kun je zien dat de foundation goed dekt. Het is een hele lichte luchtige foundation en draagt fijn, healthy mix foundation swatches. Until next time, heeft een gele ondertoon en is lekker smeerbaar. Klinkt allemaal als een sprookje! Te koop in vught moet ik toch maar proberen.

Strikt noodzakelijke cookies Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor healthy mix foundation swatches kunnen opslaan. Ik ben dol op alle versies van Healthy Mix die Bourjois tot nu toe heeft uitgebracht, dus zou ik ook zo tevreden of nog meer tevreden zijn over de Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal.

Hij is mooi licht, Serena Verbon   Volg:.

Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal – De beloftes

And here I am with a full face of make up. Bring it on I say! Er zijn al een paar varianten op de foundation gekomen, en ook nu is er weer een nieuwe.

Hij is mooi licht, heeft een gele ondertoon en is lekker smeerbaar.

I'm Annebeth, a 32 year old Dr. And I'm still welcoming good advice on high end foundations so keep em coming. Lijkt me een fijne foundation. Dit is de donkerste foundation voor de lichte huid er zijn dus twee tinten die lichter zijn!

Andere: