Laptop start niet op acer zwart scherm

/ 18.10.2020 / Wouter

Na korte tijd zullen de controlelampjes gaan branden en kun je het apparaat gebruiken. Uw computer scherm blijft zwart, hij gaat niet aan.

Geen beeld op desktop computer, laptop en tablet Als de computer in de standby-stand staat beweeg je de muis of druk je op een willekeurige toets om het apparaat te activeren, het lampje van de monitor licht dan groen op. Dan open je firefox of wat je gebruikt, download een virusscanner in dit geval heb ik AVG gebruikt aangezien mijn malwarebytes antimalware het niet kon fixen.

De laatste tijd zijn er steeds meer klachten over zwarte of lege schermen na het opstarten van Windows Interface van derde vereist. Er is geen beeld , u staart naar een zwart computer scherm. Suisse - Français.

Gewoon een perfecte laptop voor dagelijks gebruik. Over Windows 8. Uw updategeschiedenis weergeven   Selecteer de update die u wilt verwijderen en selecteer  Verwijderen. Dit is een relatief goedkope reparatie. Deel dit artikel:! Patrik 27 februari - .

De pc werkt niet, hoe kan je er dan mee surfen?! Maar contactgegevens doorgeven via Het blauwe lampje van de monitor knippert.
  • Het printen lukt niet meer. Gpu defect..
  • Algérie - Français.

Als dit gebeurt zonder garantie kan het duur worden zou moederboord kunnen zijn die naar de knoppen is. Inheb een laptop Packard Bell bij het afleggen vande laptop komt er op afsluiten na updaet en ging uit nu leg ik hèm aan en beeld blijft zwart branden wel twee licht jes blauw en rood hoe kan ik dat weer doen werken.

Maroc - Français. Als u te maken krijgt met een zwart of leeg scherm voordat het aanmeldingsscherm wordt weergegeven, voert u de volgende acties in deze volgorde uit. Controleer het scherm. Verder gezocht en bleek heel simpel te zijn.

  • Aangezien jezelf al heel snel was met vervangen van RAM vermoed ik dat je zo'n fanatieke knutselaar bent die door eigen falen een hardware grave-yard hebt gecreëerd.
  • Dit kan gebeuren, zowel met een laptop als met de monitor van een desktop vaste computer. Nieuwe code.

Cross Site Scripting vinden en voorkomen. Dan moet het controlelampje indien aanwezig van de adapter gaan branden. Daarna gebuert er niks meer, net of die uitstaat. All rights reserved? Nederland - Nederlands.

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Canada - English. Australia - English. Als dit niet werkt, probeert u de stappen in Actie 3.

Start de computer op en controleer of het probleem is opgelost. Gaat dus over punt 2. De pc werkt, de lampjes branden. Brand het groene lampje op de monitor. Wat je op die foto ziet is het gevolg van te veel pasta die volledig uiteen geperst is bij het aanbrengen van het koel-element. Daarna de laatste updates aangeklikt.

Een extra monitor aansluiten

Kort uitgelegd, de lamp achter uw scherm is stuk. Ik heb een Acer Aspire met Windows 8. Dan moet het controlelampje indien aanwezig van de adapter gaan branden.

Een lekkende condensator herken je aan een bolle bovenkant of gele drap dat eruit komt. Mijn Office pakket is er af, want terug naar fabrieksinstellingen was de enige optie de eerste keer. Zoek dan dus een conversiekabeltje voor wat de harde schijf nodig heeft kan niet bellen met iphone 5 wat de laptop biedt.

Zwart scherm bij opstarten Windows 10 oplossen 1. Hoor je ook geen piepje meer als je hem aanzet. De PC start dan op en vraagt waar je van wilt repareren.

Als ik hem uitzet of simpelweg opnieuw opstart de oprechte veiling ik terug op het zwarte scherm. Instellingen voor apps en functies openen, laptop start niet op acer zwart scherm. Geen beeld vaste computer. Actie 3: Actie 3: Antivirussoftware van derden verwijderen Van bepaalde antivirussoftware van derden is bekend dat deze een zwart of leeg scherm veroorzaakt.

Zwart scherm bij opstarten Windows 10 oplossen

Volg ons nu ook op Twitter! De lichtje van de wifi knop blijft wel de hele tijd aanstaan. Na alle antwoorden hier te hebben gezien, geeft techcenter het juiste antwoord: En een reflow is de oplossing.

Want ik zie niks. Is het probleem nog steeds niet opgelost, neem dan contact op met de leverancier. Suomi - Suomi. We zullen enkele oorzaken van een zwart of een leeg scherm bekijken:?

Andere: