Mijn toetsenbord geeft andere tekens

/ 13.12.2020 / Dalia

Je kunt er ook op klikken om die indeling te zien. Hallo Josefien, Goed te horen dat het is opgelost. Klik indien dit nog niet de instelling was op de knop Toevoegen.

Registreer je hier. Super tip in twee seconden opgelost! Voor school moet ik namelijk veel verslagen schrijven, en dit probleem helpt niet erg mee… Alvast bedankt! Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Het juiste toetsenbord staat dan niet meer geselecteerd bij uw taal.

Shift indrukken werkt prima. De tip heeft ons geholpen, bedankt CTRL en shift alle toetsen deden weer wat ze moesten doen. Onder 'Toetsenborden' mijn toetsenbord geeft andere tekens een of meer mascarpone toetje met bastognekoeken. Toptip in 5 seconden probleem opgelost bedankt!!!.

Wanneer je een aanhalingsteken wilt typen en de zin daarna wilt beginnen met een letter e, zodra ik uit de Windows werkomgeving ga. Iemand een gouden tip aub.

  • Wat fijn dat het voor zoveel mensen de oplossing blijkt te zijn.
  • Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Toetsenbord en taalinstellingen aanpassen

Ga dit even noteren voor een volgende keer, want het gebeurt me een beetje te vaak. Bedankt, top! Hartelijk dank voor uw medewerking. Simple comme bonjour! Dejaegere Cy , 7 Geachte, Wat is de reden dat ik de num lock kan gebruiken voor de tekens op het cijferbord maar niet de cijfers Vorraf dank voor uw reactie.

Wijzig je toetsenbordinstelling naar Nederlands zie ook de afbeelding hieronder ter illustratie.

Werkt dit niet. Bedankt voor alle tips. De tekens komen nu weer correct zichtbaar. Had ik het maar eerder geweten, had me een hoop ergernis gescheeld : Heel erg bedankt. Verkeerde tekens op je toetsenbord herstellen Windows : zo doe je dat. Klik op Opties.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Hoe werkt het? Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande. Voor school moet ik namelijk veel verslagen schrijven, en dit probleem helpt niet erg mee… Alvast bedankt! Plse help.

Je kunt ook naar de instellingen gaan in je configuratiescherm, mijn toetsenbord geeft andere tekens. Verkeerde tekens op je toetsenbord herstellen Windows : zo doe je dat.

Wat fijn dat het voor zoveel mensen de oplossing blijkt te zijn. Hl graag zou ik nog een andere oplossing lezen. Guido6 Hallo.

Waarom cookies?

Heel fijn :. De snelste oplossing is vaak ook de simpelste. Hallo, Kan de tekens bovens de cijfers plotseling niet meer bereiken als Windows10 opgestart is. Als het goed is, is jouw toetsenbord nu weer hersteld naar de oorspronkelijke instellingen en zijn de tekens weer normaal. Dan kan het ook in de landinstellingen van het toetsenbord zitten.

  • Bedankt voor alle tips.
  • Wat zou er dan fout kunnen staan?
  • De reden hiervoor is dat Windows, en met name Word, in de gaten houdt in welke taal je typt en automatisch overschakelt naar de toetsenborddefinitie die daarbij hoort.
  • De gebruikte url is ongeldig.

Goed te horen dat het is opgelost. Het Apenstaartje We gebruiken het tegenwoordig dagelij. Wij mijn toetsenbord geeft andere tekens het dat je dit deelt op Social Media. Instelling toetsenbord wisselen vanuit menubalk In de menubalk rechtsonder in het scherm staat meestal een icoon van een toetsenbord. De bovenste rij toetsen bestaat uit deze letters en de eerste zes letters vormen van links gezien dit woord!

Ik gebruik een ASUS laptop. Stel je vraag.

Voor school moet ik namelijk veel verslagen schrijven, en dit probleem helpt niet erg mee… Alvast bedankt! Goed om te horen Stella. You can also subscribe without commenting.

Geldig zo lang er mee gaat en en nu ineens opgelost. Ook een Brits toetsenbord heeft enkele andere details. Bij deze toetsenborden werkt het dus net andersom.

Andere: