Soep maken met blender

/ 22.11.2020 / Rocky

En wat een leuke makkelijke gerechten hebben jullie, ook voor studenten zoals ik, erop staan! In dit artikel delen we drie hele lekkere soepen die allemaal in 30 minuten op tafel staan. Nu woon ik nog thuis en kan ik de staafmixer van moeders lenen maar per april ga ik in mijn eerste huisje wonen waar deze staafmixer goed te pas zou gaan komen!

Ik hou heel erg van soepen en smoothies, maar ik heb een verschrikkelijke staafmixer wat echt een miskoop is geweest. Mijn verstandskiezen zijn net getrokken, dus ik verlang heel erg naar een staafmixer op dit moment om mijn eten goed naar binnen te kunnen krijgen. Plus daarnaast de andere dingen die er bij zitten, super handig! Dat zou top zijn!! Daarnaast is onze dochter bijna 6 maanden dus die begint net met gepureerde groenten.

Die heb ik 1x gebruikt en was er toen al zat van. Ik zou de staafmixer heel graag willen winnen om eindelijk eens gebruik te maken van alle kookboeken die ik heb gekocht!

Het rode kool invriezen na koken is soms al ongezond genoeg, dus vitamines kan ik goed gebruiken!. Lees ook:. Bloemkoolsoepje met grijze garnalen Dit soepje presenteer je feestelijk door het in mooie glaasjes te doen. Schep wat soep in een kleiner pannetje en pocheer er een eitje in. Kruiden hakken 1! Met het zelfreinigingsprogramma kan je eenvoudig de blender schoonmaken, soep maken met blender.

Echt een super complete staafmixer set. Een upgrade lijkt me geweldig!
  • Als we deze staafmixer aan ons arsenaal zouden kunnen toevoegen zou dit een heel nieuw kook boekje voor ons kunnen openen aan nieuwe mogelijkheden! Zilver
  • We willen de broekriem weer aan kunnen trekken.

Ingrediënten koken of bakken?

Onze staafmixer staat op overlijden. Hoe maak je kans? Soep is zeker iets voor mij met mijn maagaandoening. Gooi alle ingrediënten behalve de noten, in de kan en zet het soepprogramma aan. Omdat onze vorige staafmixer helaas kapot is gegaan en we nu niet kunnen pureren. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Rauwe producten blenden tot soep Ria Snijders.
  • Bijna dagelijks kook ik recepten van jullie website of uit jullie kookboek. Hieronder vind je de recepten voor een courgettesoep, tomatensoep en zoete aardappelsoep.

Ik ben nu zwanger van ons eerste kindje en hiermee kunnen we gezonde hapjes gaan maken zodra hij of zij oud genoeg is. Ik kan nu al niet wachten tot de nieuwe keuken er is en ik aan de slag kan. Blend it Kpn klantenservice bellen zakelijk soepen hieronder beschreven worden in de blender gepureerd, zo ontstaat er een gladde soep.

Een staafmixer die ook courgetti kan maken. Het geeft dan ook niet dat het fruit al wat zachter is; dat pureert zelfs makkelijker. Ik ga duimen. Eventueel kun je soep maken met blender nog een broodje bij serveren, soep maken met blender.

Onze kookboeken

Adviesprijs 82, Uiterlijk 30 oktober in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Sinds een paar weken maak ik steeds vaker soep maar zonder staafmixer is dat bij sommige recepten best lastig. Nu lenen we soms de staafmixer van een bekende, maar dat is toch wel veel gedoe en doe je niet zo snel.

Nieuw en Tweedehands vanaf 58, een klein handje spinazie. Zalmpakketje met teriyakisaus uit de oven. Gooi soep maken met blender zeer klein stukje verse gember, Deze staafmixer zou super zijn, en met die staafmixer erbij weet ik het bijna helemaal zek. Ik denk het wel. Je kunt deze soepen eigenlijk op twee manieren maken. Met onze test zie je in n oogopslag welke blenders goed zijn.

De soep is in ongeveer 6 minuten klaar. Zoals spiraalsnijder accessoire waarmee je courgetti courgette spaghetti kunt maken, een kleine hakmolen om groenten mee fijn te hakken en een garde om bijvoorbeeld cakebeslag mee te mixen. Alles in de blender mikken.

Een paar weken geleden kregen wij van Coolblue een  Vitamix blender opgestuurd: de Ai.

Ooh wat een mooie winactie. Maal alles met de blender en voeg naar smaak wat peper en zout toe! Ik ga vanavond deze week weer werken na mijn zwangerschapsverlof! Deze kun je roosteren in de oven of koken in een laag bouillon.

Door al die nieuwe recepten die ik er makkelijk mee kan maken zal ik minder snel naar kant en klaar voedsel grijpen in de supermarkt.

Ben mij al een tijdje aan het orinteren op dit gebied. Zozo, wat een lekkere soepjes en wat een fijne soep maken met blender.

Kortom, jouw dagelijkse menutie! Ik mis echt het maken van lekkere gepureerde soepen. Blenders - 1,5 tot 2 liter.

Oeh ik wil al zo lang een nieuwe staafmixer om eindelijk degelijke soepen en gerechten te kunnen maken zonder dat mijn oude staafmixer oververhit en verstopt raakt. Vooral omdat hij zo divers is en je er veel meer mee kan als met mijn simpele staafmixer, soep maken met blender. Mijn oude staafmixer werkt niet meer zo goed en deze staafmixer van Philips heeft ook nog eens mooie extra accessoires erbij.

Andere: