Apple id delen met gezin zonder creditcard

/ 23.02.2021 / Nore

Publicatiedatum:   18 december Is duidelijk zat. Dat doet er niet toe hoe vaak men een product aanschaft.

Citaat van: boiing, 19 september - Je zult zelf beperkingen aan moeten brengen om minderjarigen bijvoorbeeld af te schermen van volwassen content. Wesley Fabry 20 oktober om Bruno dat raden wij toch erg af, we hebben al tig mails ontvangen van mensen die op die manier werken en problemen ervaren.

Als je gebruikmaakt van gezinsdeling kan alleen het gezinshoofd de betaalgegevens wijzigen en deze worden door alle leden gebruikt. Op een iPhone, iPad of iPod touch:. Op dit moment niet te testen omdat de automatiseringen er tijdelijk zijn uitgehaald. Echt belachelijk!!!

Zo niet, wel kun je op elk apparaat hetzelfde iTunes-app store account gebruiken en dan de aankoop herstellen. Wesley Fabry 18 februari om Afra helaas is dat niet mogelijk, heeft klikken op volgende geen zin. De aankopen van een kind beheren met 'Vraag om te kopen' 'Vraag om te kopen'  is standaard ingeschakeld voor kinderen jonger dan 13 jaar.

Voer apple id delen met gezin zonder creditcard gevraagde informatie voor uw betaalmethode in en tik op 'Volgende'? Volg de instructies op het scherm om de gezinsgroep te configureren en uw gezinsleden uit te nodigen.

Wesley Fabry 3 november om Jur dat is helaas niet mogelijk, misschien dat je de agenda wel handmatig kunt delen, maar weet niet hoe samsung dat regelt.

Personen uitnodigen om lid te worden van de gezinsgroep

U kunt deze niet later wijzigen. Dit is de werkelijke vraag. Wesley Fabry 10 augustus om Annemiek volgens mij is het niet mogelijk om dit over te zetten, het gezinshoofd dien het gezin op te heffen en daarna kan de ander een nieuwe aanmaken.

Workshops Door Sven Lamers 1 maart 3 min. Gezinsaankopen en betalingen Lees hoe gedeelde aankopen met 'Delen met gezin' werken, waar het gezinshoofd verantwoordelijk voor is en hoe u uw betaalmethodes bijwerkt.

  • Wanneer je Delen met gezin configureert, word je gezinshoofd.
  • Gezinsleden kunnen materiaal verbergen en verborgen materiaal kan niet worden gedownload.

Dit is de werkelijke vraag. Deze Apple-account kan niet worden gebruikt voor Apple Pay. Widgets en stapels op het beginscherm plaatsen. DaniellaHantuchova topic starter Intussen zorgt Schermtijd voor meer grip op het schermgedrag van de kinderen.

Als u niet wilt betalen voor de aankopen van een bepaald volwassen gezinslid, kunt u  deze persoon verwijderen uit uw gezinsgroep of het delen van aankopen voor iedereen uitschakelen.

Instellingen voor het delen van aankopen controleren

U kunt  uw betaalmethode beheren en wijzigen op uw apparaat  of op de  accountpagina voor uw Apple ID. Nadat ik haar weer uit het gezin had gezet, moesten de betreffende apps weer 'aangeschaft' worden en bleek er opeens een betaalmethode vereist.

Dat betekent dat het gezinshoofd alle aankopen van de andere gezinsleden bij iTunes, Apple Books en de App Store betaalt. Nadat u het kind aan het gezin hebt toegevoegd, heeft het een eigen Apple ID die op alle Apple apparaten kan worden gebruikt.

Categorien: BasisinstellingeniPad of iPod touch:. Controleer allereerst of u een ondersteunde betaalmethode gebruikt. Ik vermoed dat je zoon te jong is, Startersgids. Zorg ervoor dat 'Deel mijn aankopen' is apple id delen met gezin zonder creditcard en dat uw accountinformatie juist is? Bruno dat raden wij toch erg af, we hebben al tig mails ontvangen van mensen die op die manier werken en problemen ervaren. Op een iPhone, de meeste banken hanteren een minimum leeftijd van 16 jaar.

Een gezinsgroep beginnen

Elske 16 september om Ik wil Apple Pay installeren op de iPhone 8 van mijn zoon. Goedenavond, we willen graag van gezinshoofd wisselen maar hoe kunnen we dat doen?

Met iCloud Drive heeft het overigens helemaal niets te maken. Dat anderen mijn apps of ik hun apps niet meer kan downloaden de niet-gratis apps zelfs maakt niet uit.

  • Gebruikt je kind of kleinkind je oude iPhone of iPad?
  • Als uw gezinslid al een Apple ID heeft, volgt u de onderstaande stappen om iemand aan uw gezinsgroep toe te voegen.
  • Maar uit ervaring weet ik dat iemand met een Apple ID zonder betaalmethode niét kan toegevoegd worden als lid van een delen-met-gezin groep.
  • Dit is de persoon die gaat betalen voor de aankopen die door aangesloten gezinsleden gedaan worden.

Bestel nu Abonneren. Als dit niet het geval is ik je door naar Apple zelf, zij kunnen je beter helpen hiermee. Coffeeshop de leeuw hilversum had de vraag eerst verkeerd gesteld? Als ik de geboortedatum van mijn kind invoer geeft hij aan dat dit niet kan.

Publicatiedatum:   26 september Het kind wordt gevraagd het wachtwoord voor Game Center in te voeren. Andere betaalmethodes zoals iDeal of Apple ID tegoed zijn niet mogelijk. Z heeft nog geen betaalmethode op zijn iPad ingegeven.

Zo werken gedeelde aankopen

U ontvangt de uitnodiging per e-mail of via een tekstbericht. Dit artikel staat in iets andere vorm in iCreate Niels 24 oktober om Ik probeer voor mijn kinderen jonger dan 13 een Apple id aan te maken.

Apple hierover gebeld maar die ontkennen dat het op de Paypal manier gewerkt zou hebben. Lid worden van een gezinsgroep Accepteer of weiger de uitnodiging om lid te worden van een gezinsgroep rechtstreeks op uw apparaat. Daarvoor wil ik hun bestaande mailadres gebruiken.

Andere: