Duitse reus kopen limburg

/ 18.02.2021 / Stans

Het is toch echt een kwestie van 2 grote dieren samenzetten en weer verder gaan met de grootsten die daaruit voortkomen. Is nu 8 weken oud en mag verhuizen is tam en een druk huishouden gewend ik ben lid van.

Gaat toch helemaal niet om hoe een konijn of wat voor dier eruit ziet gaat erom dat ze een leuk karakter hebben. Riley is bij mij komen wonen toen ze 7 weken oud was. Dat begrijp ik helemaal! Duitse reuzen Hierbij heb ik 2 zwarte en 2 witte albino duitse reuzen. Kortom ze zijn iets massiever gebouwd.

Dan heb je ook nog dat ene jochie van 13 die zijn konijnen vasthoudt op achterlijke manieren.

Zoek een goede thuis voor hem waar hij kan. Nu lijd ze een heerlijk leventje met nog twee knappe vriendjes. We hebben een voedster en ram te koop. Laatste foto's zijn moeder en vader? Someren Vandaag.

Zeer mooie grote duitse reus nog alleen rammetjes beschikbaar, mogen verhuizen,de dierenarts is geweest. Ik heb Riley hier nog nooit zo relaxt gezien. J Groessen.

Openingstijden

Tevens mag er    geen uitvloeiing uit de ogen komen. Duitse reuzen in de kleur blauw en zwart Op zaterdag 3 oktober is er bij ons een nestje van 7 geboren. De mama is onze lilly, havanna met prachtige witte ore.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. De balletjes schieten er dan als het ware weer in. Komen uit een groot nest maar hebben het goed gedaan. Gezocht Zoeken in.

De dieren lijden nu een heerlijk leventje met een grote ren,genoeg knuffels, kusjes en borstel beurten. Super gezellig en de klik was er meteen! Deze duitse reus ram mag naar een nieuw baasje! Prijs o. Geef de eerste weken geen of zeer beperkt duitse reus kopen limburg zie ook info algemeen rubriek voeding.

Important Information

Hilversum 18 okt. Anjo    Gaat toch helemaal niet om hoe een konijn of wat voor dier eruit ziet gaat erom dat ze een leuk karakter hebben. Ga naar discussieoverzicht.

Cynthia Straeter Duitsereuzen Roggel? En dat hij een ander karakterheeft snap ik. Leeftijd is onbekend! Aangezien Josie mijn eerste Duitse reus is, heb ik altijd een speciale band met haar gehad, duitse reus kopen limburg. Ik vind het buitengewoon triest dat zo achterbaks geld wordt verdiend en de konijnen de dupe zijn.

Vlaamse Reuzen Dag. Nijkerk 15 okt. En zeker die van in Roggel klopt van geen kant, dat mensen er nog steeds intrappen met een klein beetje research zie de standaard had je dat al uitgevonden. Hier niet geboren maar met een leeftijd van vier weken naar mij toe verhuisd samen met Mavis Beide dames hebben twee fel blauwe oogjes.

Deze git zwarte dametje is Bella. SteveEls Galmaarden. Ze was een duitse reus kopen limburg het pispaaltje geworden. De mama is onze lilly, havanna met prachtige witte ore. Een paar weken na elkaar, deze worden altijd in het najaar en winterseizoen gehouden. Overige informatie bij de aanschaf van een meerdere als in excel Om een indruk te krijgen wat voor konijnen er allemaal zijn en ook de fokkers van de verschillende rassen te ontmoeten zou je er aan kunnen denken om eens naar een kleindierenshow te gaan, duitse reus kopen limburg, naar hetzelfde adres verhuisd.

Ik kan me geen enkel mechanisme voorstellen waardoor ze groter zouden worden.

Recommended Posts

Deel dit bericht Link naar bericht Deel via andere websites. Nou een konijn met zijn volle gewicht aan het nekvel recht voor je uit laten hangen voor een foto te maken hoe groot die is Hoe kun je zien of een konijn een ram of een voedster is? Duitse reus Mooie duitse reus ram ze worden heel groot 13 weken oud hij is geënt voor meer info bel

Lekker binnen en bij mooi weer heerlijk naar buiten. Moeder en dochter. Duitse reus Schitterend nestje duitse reuzen, nergens bang voo.

Andere: