Kruising labrador friese stabij pups

/ 26.12.2020 / Zahid

Wat een heerlijk hondje. Ze is vooral erg lief, maar ook af en toe best wel ondeugend. Hele lieve hondjes en van niemand bang.

Gelukkig hebben jullie de oplossing gevonden. Uw e-mailadres:. Ik raad deze fokker aan vanwege haar toewijding naar de honden en haar kennis van zaken. Zomaar even weer een berichtje. Lieve pup kruising schapendoes Friese stabij 4 half maand oud heeft alle inentingen ontwormd geen vlooien ze is al zindelijk verder is het een sociaal lief.

Zou iedereen deze fokker aanraden.

Wie interesse heeft kan nu al uitzoeken. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres Hij ging om. Met Rex gaat het n heel goed, kruising labrador friese stabij pups, het eerste half jaar waren we aan uitzoeken waarom Rex zolang in de diarree bleef dat zelfs zijn ontlasting naar het lab in Utrecht is gestuurd. Wie het leuk vind om contact te hebben, welkom.

We missen haar. Het duurde een poosje voor de diagnose gesteld werd en in die tijd is de hond echt beroerd geweest. We hebben het gevoel dat ze er altijd is geweest.

Zorgboerderij 't Haantje (Gast)

Morgan uit Amsterdam schreef op 31 augustus om :. Ze gaan mee naar winkelcentrum ze Het is een grote knuffel en ze zit graag op schoot. Hele lieve hondjes en van niemand bang. Zijn grote deugnietjes. Linda Kolkman uit Heerhugowaard schreef op 23 mei om :.

Onze super lieve familiehonden heeft op 30 augustus 4 puppies gekregen. Leergierig, een leuke doos met allerlei lekkers en info, groot en klein. Sander uit drachten schreef op 23 maart om :. Wat een verrassing dat we een puppypakket meegekregen hadden. Winnie en Charles van der Horst uit Lelystad schreef op 27 augustus om :? Met de juiste voeding erachter gekomen samen kruising labrador friese stabij pups de dierenartsen en ditist dat Rex een prikkelbare darm syndroom heeft.

In memorie

Friese Staby. Toen we daar kwamen bleek gelijk hoeveel liefde Anita heeft voor haar honden en hoeveel kennis ze heeft. Ik heb altijd kruisingen gehad en er nog nooit problemen mee gehad.

Alleen zijn vind ze nog wat eng maar ze is super enthousiast overal over. De pups mogen rond 6 juli hun nest verlaten en zoeken een liefdevol en goed thuis. Sander uit drachten schreef op 23 maart om :? Wij zijn allemaal smoorverliefd op Binky. Gouden brug zuidbroek dat zal niet zijn omdat bastaards zo veel afwijkingen hebben, kruising labrador friese stabij pups.

Puppy's met Liefde

Hallo 7 December hebben wij 2 puppies van Nora gehaald. Wijna 02 september om wijzigen. De pups mogen rond 6 juli hun nest verlaten en zoeken een liefdevol en goed thuis.

We hebben altijd twijfels gehad over haar achtergrond. Ze loopt inmiddels aan de riem en het commando Kom voor zit er al in. Bestel nu. Ze zijn gechipt, geent en hebben een paspoort. De pups groeien in huis op. Ze is prachtig om te zien en nou 18 week oud. Een vrij onschuldig virus is haar begin april van dit jaar fataal kruising labrador friese stabij pups.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Delen: Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend.

Terug naar alle puppyadvertenties. Thuis bleek gelijk dat de pup al een goede basis heeft gehad. Anita dank je wel voor de lieve pup evenbeeld van Beer trouwens en dank je wel voor de goede zorgen en de goede basis.

De pups krijgen hier een hele goede socialisatie mee. Een pup van Dizzy en. Thuis bleek gelijk dat de pup al een goede basis heeft gehad.

Andere: