Luchthaven valencia naar centrum

/ 22.02.2021 / Abel

Een bus huren op het vliegveld van Valencia: Grotere groepen passagiers kunnen overwegen om een bus te huren op het vliegveld. Kijk op auto verhuur voor meer informatie.

Het vliegveld van Valencia is niet erg groot. Valencia Tips Contact Sitemap Links. De taxichauffeur ontvangt u persoonlijk op het vliegveld met naambordje. Ben jij op zoek naar de beste deals voor vliegtickets? Toegankelijk Valencia Mobiliteitsbeperking. Door een hotel vlakbij het vliegveld te boeken, hoef je niet lang te reizen naar je accommodatie. Beide hotels liggen 2 kilometer van de airport af.

Vergelijk de prijzen op Taxi2Airport voor taxiritten van en naar de luchthaven. Wanneer je de aankomsthal uitloopt, luchthaven valencia naar centrum, vind je aan jouw linkerhand de roltrap naar beneden.

Haal alles uit je stedentrip. Bus: Vertaal frans naar neder verbindt het vliegveld met het centrum van Valencia.

Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld iemand gaat ophalen van het vliegveld en zelf terug gaat. Een bus huren op het vliegveld van Valencia: Grotere groepen passagiers kunnen overwegen om een bus te huren op het vliegveld.

Vervolgens kun je steeds jouw ritten op deze kaart laden. Meer info vindt u hier, website Metrovalencia en openbaar vervoer Valencia.

Een leuke en makkelijk manier om Valencia te ontdekken is de Hop on hop off bus. De luchthaven heeft vier cafés en twee restaurants. Je kunt er ook voor kiezen om met de bus te reizen vanaf het vliegveld. Met de Valencia Openbaar Vervoer Kaart kun je drie dagen lang onbeperkt gebruik maken van de bus en de metro.

Wil je voor een lang weekend of week in Valencia verblijven, kan een auto huren zeker interessant zijn. Het busstation van Valencia Airport bevindt zich tegenover de aankomsthal, tussen de terminal en parkeergarage P1.

  • Ben je met vier personen, dan kan het zeker een overweging zijn.
  • Verder is dit een behoorlijk dure treinreis die in de meeste gevallen een tot tweemaal zo duur zal uitvallen als een vliegreis.

Na de douane kun je onder andere parfum, drank en verschillende souvenirs kopen. Vliegveldbus Valencia Vliegveldbussen Luchthaven valencia naar centrum shuttlebus. Valencia is misschien wel de meest fietsvriendelijke stad van Spanje? Deze is herkenbaar aan de kleurrijke producten en een zwart-witte koe naast de ingang. Bij de luchthaven van Manises zijn twee openbare parkeerplaatsen die liggen tegenover het T1-gebouw en in de buurt van de regionale terminal.

Bus: Buslijn verbindt het vliegveld met het centrum van Valencia, luchthaven valencia naar centrum.

Vanaf het vliegveld en terug

Bij deze autoverhuurbedrijven kun je online, voor je reis, een auto reserveren. Met de Valencia Openbaar Vervoer Kaart kun je drie dagen lang onbeperkt gebruik maken van de bus en de metro. Het merendeel van de parkeerplaatsen vindt u in parkeergarage P1 tegenover de terminal, de lang parkeren plaatsen zijn onoverdekt en liggen op 5 minuten lopen van de terminal. Je kunt er ook voor kiezen om met de bus te reizen vanaf het vliegveld.

Een luchthaven valencia naar centrum naar het centrum van de stad duurt ongeveer 25 minuten. Tijdens lange of verre reizen kom je vaak in hotels terecht.

Het vliegveld van Valencia is niet erg groot. In totaal moet je slechts tweemaal overstappen als je vanuit Amsterdam naar Valencia reist.

Ayuntamiento Valencia. De luchthaven heeft vier cafs en twee restaurants.

Wij maken het u gemakkelijk

Taxi De taxi is het gemakkelijkst, maar ook het meest kostbaar. Powered by GetYourGuide. Je vliegt dan in 2 uur en 20 minuten naar deze Spaanse bestemming. De reispas Móbilis Card kunt u op een later tijdstip opnieuw opladen en gebruiken.

Hotels boeken Bekijk. V: Mijn vlucht vertrekt al vroeg, zijn er hotels vlakbij het vliegveld waar ik kan overnachten? Onder de Nederlanders is de luchthaven vooral populair voor vakantiegangers die een stedentrip maken naar Valencia of op vakantie gaan naar een van de badplaatsen aan de Costa del Luchthaven valencia naar centrum.

Let op. Kaartjes kun je kopen in de bus of in n van de kantoren van Visit Valencia. Aena: Tel. Een ander voordeel van een wat kleinere luchthaven is dat alle faciliteiten ook vrij makkelijk te vinden zijn, luchthaven valencia naar centrum.

Time to momo

Aan de ene zijde is de hoofdterminal die is opgesplitst in T1 en T2, deze is bedoeld voor nationale vluchten. De airport ligt in de plaats Manises, ten westen van de stad Valencia. Er is ook een mobiele app die je kunt downloaden.

Pakketreizen Valencia. Praktische zaken om alvast geregeld te hebben voor vertrek Vliegtickets zoeken Bekijk. Wanneer je met een grote groep van het vliegveld naar je accommodatie gaat, kun je kiezen voor een TuiN Card.

Andere: