Opnemen van youtube met audacity

/ 10.01.2021 / Irini

De werking van de tool is op zich eenvoudig genoeg. U neemt dus niet vanaf internet op, maar de omgevingsgeluiden van uw computer. Afhankelijk van de formaatkeuze kunt u dan verschillende kwaliteiten instellen.

Zo simpel is het. Nu, bij mijn windowspc, werkt audacity niet meer. Daar is wel allerlei freeware voor, maar daar wordt volgens mij van alles bij mee geïnstalleerd. Of maakt het niet uit. Diewilik Rapporteer. Vervolgens kiest u bovenaan een geschikt containerbestand voor de video zoals avi, flv, mpg, mkv, mov of wmv evenals de gewenste videocodec.

Krijg steeds foutboodschap te zien: fout bij openen opname-apparaat foutcode: unanticipated host error? Zorg er wel voor dat andere opnamebronnen zoals een microfoon zijn losgekoppeld of uitgeschakeld. Wilde je altijd al eens die soundtrack bij die film vastleggen. Wat is Audacity, opnemen van youtube met audacity. In een notendop gaat u als volgt aan de slag. Fer Elzinga1 De bovenstaande handleiding werkt niet voor windows.

Als u vervolgens de tool opstart, krijgt u een leeg paneel te zien met de melding dat u daar een YouTube-koppeling kunt plakken. En natuurlijk ga je niet klooien met microfoons bij luidsprekers.
  • Je moet nu in de lijst het item Stereo Mix kunnen zien.
  • Merk bij de doelformaten ook de optie Meerdere op: inderdaad, wilt u de audio meteen naar verschillende formaten tegelijk omzetten, dan is dat via deze optie perfect mogelijk. Hoe werken met Audacity?

Muziek opnemen met audiosoftware

Aanbiedingen van c't. Je hoeft daar niet telkens nieuwe software voor te installeren. U kunt de resulterende audiobestanden ook van de nodige tags voorzien: daarvoor moet u dan wel eerst even het tabblad Metadata openen. MaartenHeest Dit kan inderdaad op deze manier, maar wel met een gigantisch verlies aan kwaliteit. Audacity is de beste gratis editor om uw muziek mee te bewerken. Selecteer dan de eerste paar seconden van de geluidsgolven, open het menu Bewerken en kies Fade-in.

  • Bekijk nu. Is het uw bedoeling de uitgelichte audio meteen ook te bewerken, dan zou het zonde zijn u geen kennis te laten maken met het gratis programma Audacity audacity.
  • Merk bij de doelformaten ook de optie Meerdere op: inderdaad, wilt u de audio meteen naar verschillende formaten tegelijk omzetten, dan is dat via deze optie perfect mogelijk.

Op deze manier kunt u namelijk onder andere ook de frequentie en de kanalen instellen. Audacity kan inderdaad alles opnemen? Merk op dat de knop Audiomix - jammer genoeg - niet beschikbaar is?

Gesloten topics hebben een archieffunctie. Meer over Audio.

Populair in Computers & Telefonie

Bron: Windows 7 print screen. Gerelateerde artikelen De LAME Mp3-plugin voor Audacity downloaden en installeren Mp3 is een compressiemethode die er voor zorgt dat muziek op een mp3-speler en andere audio apparatuur te beluisteren i….

U klikt op Bestanden toevoegen u voegt een of meer videobestanden toe. De beschikbare apparaten komen tevoorschijn: klik hier Stereo-mix met de rechtermuisknop aan, kies Inschakelen en druk op OK.

De gratis versie trakteert u bij het opstarten telkens wel op een nag screen, tips en aanbiedingen, maar daar valt mee te leven zo niet. Start vervolgens uw favoriete mediaspeler op en start de videoclip kar achter fiets u de audio wil lichten! Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Als je geen andere opnamebronnen gebruikt zoals een microfoon voor Skype kun je Stereo Mix bovendien gewoon als standaardapparaat ingesteld laten.

Schrijf je in voor de c't nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste uitgaven. Er is opnemen van youtube met audacity 8-tal verschillende formaten beschikbaar.

5 Handleidingen Windows 10 geluid opnemen:

U spreekt zichzelf al tegen, in uw reactie schrijft u;   Audacity kan elk signaal opnemen dat de computer inkomt     Opname van geluiden welke via internet worden binnengehaald, en via de speakers te horen zijn, kunnen niet door Audacity worden opgenomen. Meer over Audio. In een notendop gaat u als volgt aan de slag. U neemt dus niet vanaf internet op, maar de omgevingsgeluiden van uw computer. Handig is dat u hier verschillende koppelingen naar filmpjes onder elkaar kunt plakken.

Is het u er alleen om te doen de audio uit een videoclip weg te halen of wilt u de video converteren naar een formaat dat Movie Maker niet ondersteunt - en dat zijn er heel wat - zoals Opnemen van youtube met audacity. Ten slotte gefeliciteerd met je paard u op de knop Encode Active Filespast u eventueel nog wat opties aan en start u het proces, opnemen van youtube met audacity.

Op dat moment moet de kaart dus afspelen en opnemen tegelijk. U drukt gelijktijdig ook de rode opnameknop van Audacity in. Zorg er wel voor dat andere opnamebronnen zoals een microfoon zijn losgekoppeld of uitgeschakeld. Hoe werken met Audacity. Google heeft voor gebruikers…. De enige voorwaarde is dat u het juiste webadres van het YouTube-filmpje kent.

Via de knop Labels kunt u de om te zetten audiobestanden nog van de nodige tags voorzien, dan bent u beter af met een flexibele tool als S.

Interessant voor jou

Wilt u de opgenomen audio zonder meer opslaan, dan kan dat via Bestand, Exporteren, waarna u bij Opslaan als het gewenste audioformaat aangeeft. De audio uit een videoclip extraheren en in een apart geluidsbestand opslaan is alles bij elkaar dus niet zo moeilijk.

Even later kunt u dan Click here to get your Download link aanklikken om het mp3-bestand binnen te halen.

Als je geen andere opnamebronnen gebruikt zoals een microfoon voor Skype kun je Stereo Mix bovendien gewoon als standaardapparaat ingesteld laten.

Heb zelf niet zoveel verstand van het programma Adobe Audio, Verder wil Audacity wel werken op een gewone computer. Ronald van de Wiel - 23 okt.

Andere: